Şimdi Ara

Monster Aryond A32 Monitör & Xbox Series X Uyumluluk / 2K 120Hz destekliyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar, forumda konuyu arattığım zaman yalnızca series s başlığında bir adet yorum bulabildim. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse çok sevinirim.


    Piyasada şu an için en uygun fiyatla en yüksek özelliklere sahip olarak gözüken Monster Aryond A32 monitör Xbox Series X`te 2K 120Hz olarak çalıştırılabiliyor mu?


    Şimdiden destek olan herkese çok teşekkür ederim.


    Küçük bir ekleme yapma gereği duydum ilk cevaptan sonra; monitör 2k 120hz destekliyor ancak konsol bağlandığında bu çözünürlük ve yenileme hızında çalışmadığına dair bir yorum okudum. Sorma sebebim bu yüzdendir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bergomat -- 24 Nisan 2021; 12:10:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu manitör 2k zaten destekler maniken


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thsnblt kullanıcısına yanıt

    Hocam sorun bazı monitörlerin 120hz üzerinde 119.999998 vererek 120hz i açmaya izin vermemesi olayı. Bazen yazılımla düzeltiliyor, bazen düzeltilmiyor ve iade edilmesi gerekiyor.


    Malesef bilmiyorum.

  • Benim aldığım monitör ilk çıktığında Xboxlar için Freesync açamıyormuş, daha sonra monitöre güncelleme ile bu özellik eklenmiş. Satıcıdan ya da daha iyisi kullanıcılardan doğrulama almadan kağıt üzerindeki özelliklere göre almayın bence. İstanbuldaysanız belki mekanlarında deneme yapmanıza izin verir Monster.

  • Asus'un aşağıdaki monitörünü aldım. Almadan önce Asus'un sitesindeki yeni nesil konsolları destek tablosuna da baktım 2k 120hz destekliyor gözüküyor.

    https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27wq1b.html#

    Denedikten sonra tekrar yorum yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bergomat B kullanıcısına yanıt
    Usb güncelleme gelmiş dün yaptım. 2k 120hz de açılıyor artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kabakdolması kullanıcısına yanıt

    Hocam güncellemeyi tam olarak ne şekilde yaptınız, ben ksda kodunu almayı başaramadım,


    Bu zamana kadar denediklerim;

    -Monitör kapalı şekilde joystik kısmını aşağıya doğru çekili halde bekliyorum, herhangi bir ekran gelmiyor, aynı zamanda joystik aşağıya çekili konumdayken üzerine basılmıyor, yani açmak için bastığını şekilde basılmıyor. ( yaklaşık 20 saniye bekledim)

    -Monitör kapalıyken joystike normal şekilde bastım hemen aşağıya kaydırdım ve o şekilde açılmasını bekledim, DP1 portunun bağlı olduğu ekran çözünürlüğü ve hz gibi bilgiler görünüyor standar açılıştaki bilgiler KSDA görünmüyor.

    -Display Port kablosunu çıkarttım, PC'ye bağlı değilken yukarıda belirtilenleri denedim, maalesef yine işe yaramadı. 

  • twilight_flame kullanıcısına yanıt

    Sorunu çözdün mü bilmiyorum fakat aynı sorunu yaşayanlar için çözümü anlatayım ekran kapalıyken aşağı doğru joysticki çekili tutun basmanıza gerek yok ekran açıldıktan sonra joystick ortasına click yapın menünüz gelecektir.

  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, sorunu çözememiştim, uğraşmaktan vazgeçmiştim, yedek monitörüm olmadığı için garantiye de gönderememiştim, akşam eve geçince deneyeceğim. tekrardan çok teşekkür ederim.

  • twilight_flame kullanıcısına yanıt

    Rica ederim güncellemeden sonra xbox ps 120fps aktif oluyor 2k'da güncelleme bittikten sonra monitör res atıyor kendi kendine açılana kadar bir tuşa basmayın biraz uzun sürebiliyor yüklerken de 3 dosyadan sürüm isimlerine dikkat edin hocam doğru dosyayı yükleyin yoksa brick olur monster nerdeyse hiç bi bilgi vermemiş nette garanti ve destek olaylarında çok kısır bi firma.

  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    çok teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi monster hiç bir bilgi vermemiş, kendilerine yazdığımda bile bana ürünü tarafımıza güncelleme için gönderebilirsiniz dediler sadece, akşam bir deneyeceğim, tekrardan teşekkür ederim.

  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    Maalesef olmadı hocam, ekran kapalıyken joysticki aşağıya çekip o halde 1 dk ya yakın bekledim ama ekran o halde beklerken açılmıyor bende


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt

    sol sağ yukarı tek tek denediniz mi ben aşağı çekili tuttum ekran kendi kendine açıldı menü gelmedi orta klik'e bastım geldi direkt.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.