Şimdi Ara

Monster Laptop Almadan Önce Mutlaka Okuyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
11
Favori
20.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt

    burada kesinlikle kin yok hayatımda monster kullanmadım buna para verecek kadar vizyonsuz değilim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Ekim 2021; 1:8:27 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    Anlıyorum Monster Laptop Almadan Önce Mutlaka Okuyun 

  • Bu konuya denk geldiğim iyi oldu, daha az önce sipariş vermistim, iptal ettim. 12K civarina gaming monster haric ne önerirsiniz arkadaşlar?
    15K ya kadar bütçem var servisi falan ilgili ne alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quxall Q kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar bende iyi bir izlenim bıraktı fakat ben bdh bilişim ile değil direk lenovo destek hattıyla iletişime geçtim sınır dışındayım ve uzaktan çok güzel şekilde yardımcı oldular, ilgililerdi yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acer kullanıyorum bende şaka maka sorunsuz gerçekten çevremde kullanıp da bozuk ürün alan 1 kişi oldu. Kalanı sorunsuz. Acerin tek sıkıntısı garantisi sanırım (ben sorun yaşamadım ama yaşan çok). Performans konusuna gelirsek asus 100 veriyorsa acer zorlasan 80 veriri o da droplu. Soğutma sistemi çok iyi değil o yüzden güçten kısmışlar baya.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt

    Hayalet ekran bir süredir vardı zaten ama fazla değildi. Yaz aylarına girmeyle oldukça rahatsız edici olmaya başladı, bir de hem yazın uzaktan çalıştığım için hem de aktif olarak kullandığım bilgisayar olunca biraz geciktirdim açıkçası göndermeyi. Resim olarak da çekilebilecek bir şey değil hayalet ekran, videoya çekilebilir ancak. Burda önemli olan zaten tamamen temizlenmiş denmesine rağmen kirli olması. Hayalet ekran sorunu da devam ediyordu ayrıca değiştirilen LCD ekranda. Zaten ben bunu görür görmez kayıt bırakıp aynı gün Monster servise gitmesi için kargoya geri verdim. İşin ilginç yanı teknisyenler hayalet ekran olmadığını iddia ettiler iki defa. Onlara siyah arka plan üzerinde beyaz resim ile test yapmalarını söylediğimde hayalet ekran olduğunu kabul ettiler.


    Ayrıca benim tüm parçaların seri numaralarını not almam 30dk sürdü. Kendileri sadece 4 parçanın seri numarasını paylaştılar yani verdikleri çabayı buradan biraz anlayabiliyorsunuz. Anladığım kadarıyla da bu hayalet ekran sorunu birçok serisinde bulunuyor. Şikayetvar'daki şikayetlerin bir çoğu hayalet ekran üzerine şikayetler, sanırsam LCD'leri ithal ettikleri kaynakta sıkıntı var. Bu hayalet ekran dediğimiz şey de renklerin ekranda hareket ettikten sonra arkasında bir süre iz bırakması zaten. Öyle fazla oluyordu ki siyah arka plan üzerinde fareyi çember şeklinde hareket ettirdiğinizde çember izi kalıyordu kısa bir süre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trustright -- 5 Ekim 2021; 3:10:44 >




  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    Kasalarını aslında kendileri üretmiyorlar, hatta parçalarının çoğunu hazır markasız laptop olarak Çin'den alıyorlar. Örneğin Abra bilgisayarlarının gerçek model adı Clevo. Bu marka ile ararsanız da bulabilirsiniz. Sadece kendileri bunları alıp kendi markalarını bastıyorlar yani aslında üretilen parçaların neredeyse hiçbiri kendilerine ait değil.


    Hatta şöyle de paylaşiyim bazı laptop modellerinin Monster laptoplarının birebir aynısı olduğunu farkedersiniz zaten çünkü bunları toplu alıp marka basımı yaptırıyorlar.


    Monster Laptop Almadan Önce Mutlaka Okuyun
    Monster Laptop Almadan Önce Mutlaka Okuyunclevo computer | ıntegrator of configurable computer systems
    Laptops | Configurator
    https://clevo-computer.com/en/laptops-configurator/?p=1

    Şu da orijinal siteleri


    https://www.clevo.com.tw/index-en.asp




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trustright -- 6 Ekim 2021; 13:32:53 >




  • Trustright kullanıcısına yanıt

    clevo = monster = tasarım özürlü



    Monster Laptop Almadan Önce Mutlaka Okuyun
  • Dizüstünde bakılacak sıra


    1 - ekran paneli (PWM, titreşim, tepki süresi, renk kalitesi ...)

    2 - kasa tasarımı ve soğutma

    3 - nvme pcie 4.0 desteği

    4 - ekran kartı

    5 - giriş çıkışlar (HDMI 2.1 DP 1.4 , Thunderbolt 3 veya 4 ...)

    6 - işlemci


    .

    .

    .

    .

    .

    .

    ram en son bakılacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Ekim 2021; 3:32:33 >
  • hocam klavyenizde çatlamalar oldu mu ? sanırım aynı kasa cihazlara sahibiz daha 4 aylık cihazın klavyesinin 4-5 farklı yerinde ısınmaya bağlı olduğunu düşündüğüm çatlaklar oluştu ayrıca yine 3-4 tuş silinmeye başladı

  • Biz ne uğraştik zamaninda o monster le. Ömrümü yedi benim. Birdaha asla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster'da sorununuz çözülsün istiyorsanız LinkedIn'den CEO'suna yazın, o arkadaş şov yapacak diye her sorunu çözdürüyor, he aynı olay THY'de de var :D

  • Clusive kullanıcısına yanıt

    askında kullanmıyor kardeşim. çinli tongfang markasının etiket basılmışı bu laptoplar. bios desteği bile sunamayan çakma markalardan alışveriş yapmayın diye bas bas söyleniyor ama dinleyen kim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ucuz etin yahnisi yavan olur." diye boşuna dememişler.

  • Şaşırtıcı değil tabii. Monster deyince aklımıza kalite vb kelimeler geliyordu ama demek ki onlar da kasaba esnafı kafası yaşıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde yolum kadıköye düştü vaktim vardı ve vakit geçsin diye yolu uzattım geziyorum yazıcıoğlundan yukarı doğru telekom tarafına giderken cemil ozalit var hemen yanında monster diye tabela önünde kalabalık var rahat 40-45 kişi içerisi de bir 10 kişi kadar herhalde bu paralı youtubergamer tayfasından biri geldi bunlarda hayran kitlesi dedim içimden. İki eleman bekliyordu hayırdır kardeşler kalabalığın mevzusu nedir diye sordum laptop serviste sıra gelmesini bekliyoruz. Meğerse o kalabalık monster mağdurlarıymış zaten o manzarayı gören monster laptop filan almaz

  • 2 defa Asus un üst seviye Gaming laptoplarını aldım. Aynı dönem Monster alacaktım vazgeçmiştim kasa kalitesi dandik geldiği için. Ancak Asus un kasasında bile kaliteyle ilgili problemler yaşadım. Boya atması oluştu 6 ayda 20.000 TL lik Asus G14 Zyphrus laptopda. Daha sonra yurtdışına taşındım. Bulunduğum ülkede bütün oyun laptoplarını uzun süre deneyimleyip iade edebilme şansınız olduğundan , aynı zamanda teknoloji marketlerinde de hepsi kullanıma açık olduğundan sırayla en iyi kasa kalitesine sahip laptopları bulmaya çalıştım. Benim için en az işlemci/ekran kartı vs. kadar önemli bir laptobun kasa ve ekran kalitesi.


    Nitekim ulaştığım sonuçlarla kendimce bir sıralama yapacak olursam , Gaming laptoplar arasında kasa kalitesi en iyiden en kötüye


    1- Razer

    2- Allienware - Dell

    3- Msi (sadece üst seviye modelleri)


    Ultrabooklar arasında ;


    1- Apple Macbook

    2- Windows Surface

    3- Dell Xps serisi



    Kısacası kalite arayan paraya kıysın gaming de Razer alsın , Ultrabook (iş sosyal medya içerik üretmek vs için) ise en iyi seçenek bence macbook m1 chipli modeller.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 5 Ekim 2021; 8:40:25 >




  • Enthris kullanıcısına yanıt

    Daha önce çatlak olduğu sorununu hiç duymamıştım ama bende kasasında bir sorun olmadı hiç. Sadece ekran menteşeleri biraz boştaydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zinedine_zidane kullanıcısına yanıt

    Bunu da bir deneyecem teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda okuduklarıma göre bir zamanların örnek Monster servisi iyice bozmuş, müşteri ilişkileri de aynı şekilde, ürün kalitesi zaten düşük, alırken tekrar düşünmek gerek artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.