Şimdi Ara

Monster (t-rex) almayı düşünüyorum fikir ve önerileriniz marka konusunda şüphelerim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T25S96J1


    Özellikler
    Intel Core DUO T2500(2x2.0 Ghz,667Mhz,2MB Cache)+256MB ATI Mobility Radeon X1600+15.4" WXGA(1280X800) TFT LCD Panel"Crystal Bright Parlak Ekran"+2GB Dual DDRII 667 Mhz+100 GB 7200RPM SATA 8MB Cache+1.3 Mpixel dahili Web Camera+8X DVD +/- RW Dual+Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g+3 in 1(SD/MMC/MS Pro)+Azalia 7.1 kanal SPDIF ses çıkışı ve Mikrofon girişi+56k V90 Modem+10/100/1000 Gigabit Ethernet + 4xUSB2.0 +1xIEEE1394+1xS-Video TVOut+1xHarici VGA çıkış+ Monster Çanta ve Bluetooth Adaptör hediye

    Fiyatı : 1.699,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 3.257,84 YTL

    bu laptopu almayı düşünüyorum fikir ve önerileriniz marka konusunda şüphelerim var. özellikler süper belliki hızlı bir makine
    ekran kaliteleri nasıldır wireless ı nasıldır vs.
    monster kullanan arkadasların fikirlerini almak isterim

    bu arada msi m635 kullanıyorum cok memnunum hiç problem yaşamadım ve problem yaşayacağım bir makine almak istemiyorum







  • Cihaz özellik olarak bayaa iyi.Acer 8204 gibi fiyatı 2 milyar düşük.Arada elbette fark vardır bu farkta kullanılan malzemede.Yeni seri monsterlar nasıl bilmiyorum ancak sonama olanların kasası beni çok tatmin etmiyordu.Performans olarak Acerdan farkı olmaz eğer imkanın varsa kasasını kendin gör ve hoşuna giderse al Monster müşteri memnuniyetine önem veren bi marka
  • Özellik olarak gerçekten süper bir makina ama ben Monster'ı düşünmem. Kasa ve ekran kalitesine güvenemiyorum. Birde bu süper özellikli canavarlara pil dayanmıyor!
  • ak_onair ın dedıgı gıbı bu aletlere pıl dayandırmak baya bı zor olsak gerek...
  • benim için pil ömrü cok öneml degil oyun oynadığım zamanlarda zaten fişte oluyor makine internette veya başka birşey yaparken de makinenin hızını en düşük ayara getiriyorum ekran kartınıda yavaşlatmak mümkün en azından x700 de 350mhz den 150 mhz düştüğünü biliyorum 1600 de aynı yapıya sahiptir herhalde.
  • yok yok bunlar hep aynı yerden geliyor dedim ya,önce pro200 datron ile aynı kasaydı şimdi iyi siemenslerle ama eskiden fiyat avantajı vardı bu tür markası duyulmamaış ürünlerden mesela şuan benimki gibi,şimdi ise acer,dell,hp,f-s,toshiba fiyatları hemen hemen aynı hele xp dahil olunca,eskiden olsa pro200 servis veriyor derdim ama şuan kimimn verdiğini bilmiyorum,bence servis yönünden de düşün ,bir acer incele derim yoksa üürüne kötü diyemem,ama avantaj ve dezavantajlarını düşün
  • monsteri falan boşverin arkadaşlar, ürün bağıra bağıra ne diyo dikkatinizi çekmedi mi? A.S.U.S
  • Sn. electro_g;

    Kritik bir noktaya temas ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bir süre önce Intel tarafından duyuruları yapılan " Intel Onaylı Dizüstü Bilgisayar Projesi " nin ilk uygulamalarından biri; MONSTER TREX T25S96J1 model dizüstü bilgisayardır. Bu modelimizde barebone kasa olarak ASUS firması tarafından üretilen ve Intel® Onaylı ve Garantili bir dizüstü bilgisayar olan ASUS S96J modeli kullanılmaktadır.

    Intel, geliştirdiği Intel® Onaylı Dizüstü Bilgisayar Projesi ile dünya standartlarında dizüstü bilgisayar parçaları üreten firmalarla yerel üreticileri buluşturuyor. Intel bu projeyle, dünyanın önde gelen üç üreticisi Asus, Compal ve Quanta ile yakından çalışarak, 14.1 ve 15.4 inc farklı monitor boyutu ve 11 farklı mobil kasa için, endüstri standardında Intel garantili yedi ürün (sabit disk sürücüsü, optik sürücü, LDC panel, pil takımı, özelleştirilebilir dizüstü paneli, güç adaptörleri ve klavye) sağlıyor. Orta ölçekli yerel üreticiler uluslararası dizüstü bilgisayar standardına Intel® Onaylı Dizüstü Bilgisayar Projesi ile ulaşacak ve kendi markalarını yaratma fırsatını yakalayacak.

    Yukarıdaki paragraf Intel Türkiye Genel Müdürü Sn. Ege Ertem' in konuşmasından alınmıştır ve daha önce burada açılmış bir konu başlığı altında tartışılmıştır. Linkini aşağıya ekledim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7477593/mpage_1//tm.htm#7486553

    Bu bizim gibi yerel markalar için büyük bir güç ve destek demek açıkcası. Sattığımız ürünler ile ilgili kullanıcılar tarafındaki en kritik rahatsızlık yedek parça, servis, uyumluluk, garanti vb. süreçler ile ilgili sıkıntı yaşanabileceği ihtimali idi, şimdiye kadar. Intel® Onaylı Dizüstü Bilgisayar' lar bu noktadaki kritik sıkıntımıza yada kullanıcı bakış açısı ile bakıldığında uluslararası markalara göre eksikmiş gibi görünen noktalara tam olarak çözüm üretmiş durumda. Intel' in bu projesi bizim markamız ile birleştiğinde gerçekten çok daha güçlü olacağımızı ve müşterilerimize çok daha ciddi avantajlar sunabileceğimizi açıklıkla görebiliyoruz. Hızlıca bu programın desteği ile edindiğimiz avantajlarımızı analiz edersek;

    1. Intel® tarafından sağlanan " uluslararası garantiye " sahiptir.
    2. Intel® tarafından destekli dünyanın önde gelen 3 üreticisi ASUS, COMPAL ve Quanta tarafından üretilmektedir.
    3. Intel® garantili yedi ürün ( sabit disk sürücüsü, optik sürücü, LCD panel, pil takımı, özelleştirilebilir dizüstü paneli, güç adaptörleri ve klavye) sağlıyor. Barebone hangi üretici tarafından üretilmiş olursa olsun birbirine uyumlu olarak üretilen bu 7 parça hem yedek parça sorununu ortadan kaldırıyor hem de çok daha ekonomik maliyetler ile yedek parça edinebilmeyi sağlıyor. Örneğin; yedek batarya yada adaptör almak istediğinizde çok daha ekonomik maliyetler ile bu ürünlere sahip olabileceksiniz.
    4. Özelleştirilebilir dizüstü panelleri sayesinde beğendiğiniz farklı dış görünümlerde bir dizüstü bilgisayara sahip olabilecek yada istediğiniz zaman panel değişikliği yaparak yepyeni görünümde bir dizüstü bilgisayara sahip olabileceksiniz.
    5. 32 farklı dilde hazırlanan klavye seçeneklerinden istediğiniz birini isteğinize göre getirtmek ve ürününüzde kullanılmasını sağlamak ( opsiyonel ) mümkün olabilecektir.
    6. Sıfır Pixel Hatası Garantisi. İlk 15 gün içerisinde dizüstü bilgisayarınızda çıkan PİXEL hataları MONSTER markasına özel olarak garanti kapsamında anında değiştirilmektedir.
    7. % 100 Müşteri Memnuniyeti. 15 Gün içinde en küçük bir memnuniyetsizliğinizde anında koşulsuz ürün iade, birebir değişim ve USD olarak para iade garantisi.
    8. Oynayamadığınız Oyun yada Çalıştıramadığınız Tasarım programı olursa anında iade garantisi. ( T-REX serisi modeller için geçerlidir. )
    9. En yeni teknoloji ürünleri ve en performanslı ürünler ilk olarak MONSTER Notebook modellerinde kullanılmaktadır. 100 GB 7200 RPM SATA diskler, 160 GB Dikey kayıt teknolojisi vb.
    10. Monster Notebook® modelleri 01 Ağustos' dan itibaren CepKaskPlus® Elektronik Cihaz sigortası ile Çarpma, Düşme, Kırılma, Hırsızlık, Gasp, Kapkaç, Sıvı Teması, Yüksek Voltaj, Doğal Afetlere karşı 1 yıl ücretsiz sigortalı olarak satışa sunulacak.

    Intel® tarafından bu proje dahilinde desteklenen MONSTER® markasının yakın zamanda çok daha güçlü, güvenilir ve ekonomik yeni modellerini dizüstü pazarında görebileceksiniz.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

    Daha fazla bilgi için;
    www.intel.com/reseller/eng/VerifiedByIntel
    http://www.intel.com/cd/channel/reseller/emea/eng/283656.htm



    quote:

    Orjinalden alıntı: electro_g

    monsteri falan boşverin arkadaşlar, ürün bağıra bağıra ne diyo dikkatinizi çekmedi mi? A.S.U.S




  • bu üretime asus sonradan katıldı,güzel bi haber gibi geldi yalnız biliyorsunuz ülkemizde marka hayranlığı çok,bunu aşmanız için gerçekten çok mücadele etmeniz gerekecek,tabi bunu için gerekli reklam kampanyaları bize ek yük getirecekmi onuda kestiemiyorum(intel amd olayındaki gibi intel reklama çok önemverdiği için markalaşmış ve ona göre fiyatlandırma yapmıştır) birde servis ağı olayını çok kısa sürede çözmeniz gerekli tabi bunları yaparken kaliteden ödün vermemenizi diliyorum(asus optik okuyucular çok cd seçiyor tabi bunda orjinal lisanslı ürün kullandırtmak var gibi geliyor ama nolur asus kullanmayın),her şeye rağmen sermayeniz ne kadar bilmiyorum ama bir yerli firmanın ciddi bir pazara ciddi olarak girmesini düşlüyorum,inşallah başarırsınız (tabi bizim adımıza faydalı olacak şekilde,böylece sizin adınıza da fayda geleceğinden eminim),sabırsızlıkla bekliyoruz yapabileceklerinizi kolay gelsin




  • dün ön siparişi verdim
    aslında sadece arayıp bilgi edinecektim ama davranışları cok hoşuma gitti :D esnaflık budur dedim kendi kendime ön siparişi verdim telefonumu aldı ordaki arkadaş ödemeyi sordum sorun degil ürün gelsin ödersiniz dedi ama dedim ön sipariş verene indirim var onu kaçırmayayım yok dedi ben isminizi siparişlere yazdım, yani başkası olsa parayı almak için neler uydururdu neler . insana güven veriyor böyle firmalar resmen bu tutumlarından dolayı kendilerini kutlarım valla bravo. bilgisayarcı olsaydım fokus bilgisayarın bayiliğini almak isterdim bu kadar müşteri memnuniyetine önem verdikleri için kendilerini tebrik ederim

    (sakın benim fokus bilgisayarla bir alakam olduğunu düşünmeyin daha önce yazdıgım yazılarda adı bile geçmemiştir ve bu ilk alışverişim onlarla ve insallah bu şekilde devam ederler )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broken -- 20 Temmuz 2006; 1:33:38 >




  • özellik açısından toshibanın A100-192 modeline benziyor, harddiski 7200 RPM ve 1 gb ram ve 667mhz farkı var.
    işletim sistemini düşerseniz a100-192 ile neredeyse kafa kafaya...
    eski monster kasaları plastik oyuncak hissi veriyordu umarım bu kasa daha iyidir (kisanırım öyle)
    Güzel makina...
  • özellikler uçuk....ama fiyatta uçuk....

    aynı fiyata ve altında acer,toshiba,sony,hp gibi kaliteli olarak nitelendirlen markaların çok ürünü var...

    sanırım insanlar bunlara daha kolay yönelirler...bu kadar parayı vermişken sony olsun hava atayım diye düşünen çok insan vardır herhalde...


    Fiyatı : 1.699,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 3.257,84 YTL


    bu fiyata benim gibi orta direk olarak tabir edilen sosyal statüdeki biri için notebook almak sanırım imkansız...

    ilhan bey lütfen yanlış anlamasın....ürününüz gerçekten iyi...keşke durumum el versede alabilsem...




  • Sn.rodec;

    Bizim MONSTER markası olarak birinci tercihimiz adımıza yakışır CANAVAR gibi dizüstü bilgisayarlar üretmek. Yani biz bir dizüstü bilgisayardan gerçekten yüksek performans bekleyen, oyun oynamak, yüksek performans gerektiren program yada uygulamaları çalıştırmak yada grafik tasarım yapmak isteyen kullanıcılar için performanslı ürünler üretiyoruz.

    Uluslararası markalar ile " ekonomik " diye tabir edeceğim ürünler tarafında rekabet etmek çok güç. Çok yüksek adetlerde üretim yaptıkları için çok avantajlı fiyatlar ile ekonomik modelleri pazara sunabiliyorlar. Yalnız yüksek performans, oyun ve eğlence için kullanılacak dizüstü bilgisayarlar tarafında çok daha yüksek fiyatlar ile ürün satıyorlar. Biz sadece bu kulvarda uluslararası markalar ile rekabet ediyoruz. Kendi kulvarımızda, özellikler ile birlikte analiz ettiğimiz de fiyatımız uçuk değil aksine oldukça ekonomik diyebiliriz.

    Bugün bu seride 2 yeni modelimizi daha duyurduk. T23S96J1 ve T24S96J1 modelleri. Fiyatları 1299 $ + KDV ve 1399 $ + KDV' dir. Hem böyle yüksek performans özellikleri olan hemde bu kadar ekonomik başka bir markada şu an bir ürün benim bildiğim yok.

    Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız. Bu kadar para verip etiketi SONY diye hava atmak isteyen kullanıcılar vardır. Olacaktır. Yalnız bizim sattığımız ürün profili ve benzerleri ile ilgili kullanıcılar genelde ürünün taşıdığı etikete değil performansa ve özelliklere bakmaktadırlar. Güç, performans ve gerçekten etkin sonuç isteyen kullanıcılar bizim markamızı alıp kullanmaktadırlar. Sadece etiket satın alarak MARKA havası atmak isteyenler için piyasada çok fazla sayıda marka zaten var.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: rodec

    özellikler uçuk....ama fiyatta uçuk....

    aynı fiyata ve altında acer,toshiba,sony,hp gibi kaliteli olarak nitelendirlen markaların çok ürünü var...

    sanırım insanlar bunlara daha kolay yönelirler...bu kadar parayı vermişken sony olsun hava atayım diye düşünen çok insan vardır herhalde...


    Fiyatı : 1.699,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 3.257,84 YTL


    bu fiyata benim gibi orta direk olarak tabir edilen sosyal statüdeki biri için notebook almak sanırım imkansız...

    ilhan bey lütfen yanlış anlamasın....ürününüz gerçekten iyi...keşke durumum el versede alabilsem...





  • güzel alet bir de yakından görebilirsek izmirde kasa kalitesi, panel görüntüsü vb..
  • İlhan Bey,

    Bu makinaların kasalarında hangi ekran kullanıldı ve tepki süresi hakkında bilgi verebilirmisiniz???
  • Sn. ak_onair;

    MONSTER T-REX T25S96J1 model notebooklar daha önceki yazımda da belirttiğim gibi Verify By Intel programına dahil olan Asus S96J AS96J945PM1 model barebone kasayı kullanmaktadır. Ben bu modelde kullanılan ekranlardan 1 tanesi ile ilgili Ekran özelliklerini ve bu modelde kullanılabilen diğer LCD panel seçeneklerini aşağıya yazdım. Google' da model ismi ile ararsanız tüm teknik detaylara ulaşabilirsiniz. Diğer LCD panellerde detaylarını yazdığım panel özellikleri ile benzer yada aynı özellikleri taşımaktadır.

    AUO B154EW01 (15.4'' wide)
    Size 15.4" Wide
    Model B154EW02 V1
    Resolution (pixel) WXGA (1280 x 800)
    Aspect Ratio 16 : 10
    Active Area (mm) 331.2 x 207.0
    Pixel Pitch (mm) 0.259
    Mode TN
    Number of Colors 262K
    Color Saturation (NTSC%) 45
    View Angle (H/V) 80 / 40
    Brightness (cd/m²) (5 points average) 200
    Contrast Ratio 400 : 1
    Response Time (ms) (at 25°C) 16
    Power Consumption (W) 6.5
    Interface 1ch LVDS
    Supply Voltage (V) 3.3
    Backlight 1 CCFL
    Outline Dimensions (mm) 344.0 x 222.0 x 5.8
    Weight (g) 500
    Production Now

    CMO N154I1 (15.4'' wide)
    CLAA154WA05 (15.4" wide)
    QDI QD15TL02 (15.4'' wide)

    Ayrıca Intel' in bu program dahilinde kullandığı tüm barebone' lara ait 7 parçanın ( Sabit disk, Optik sürücü, LCD Panel, Batarya, Adaptör, Keyboard, Değiştirilebilir Dış Kapak ) modelleri ve üreticileri hakkında detaylı bilgi bulabileceğiniz bir tabloyu ekteki linkde bulabilirsiniz.

    http://www.intel.com/reseller/mobile/vbi/matrix.htm

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: ak_onair

    İlhan Bey,

    Bu makinaların kasalarında hangi ekran kullanıldı ve tepki süresi hakkında bilgi verebilirmisiniz???




  • Sn. delvirina;

    Maalesef stoklarımızda ürün henüz mevcut değil. Ürünümüz hakkında daha detaylı bilgi edinebilin diye yurtdışında yapılmış bir incelemenin linkini aşağıya ekledim. İncelerseniz, bir çok sorunuza yanıt bulabileceğinizi sanıyorum. Başka sorunuz olursa foruma yazın yada bana mail atın hızlıca yanıtlamaya çalışayım.

    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2975&review=Asus+S96j

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: delvirina

    güzel alet bir de yakından görebilirsek izmirde kasa kalitesi, panel görüntüsü vb..




  • bu kadar paraya yurd dısından bır suru dell getırıyorlar hem uluslar arası garantısıde var
    canavar bır alet alırsın 3 mılyara hemde dell olurr 7800, 7800gtx yada 7900 ekran kartlı bır core duo 17'
    canavar bır alet alırsın tavsıyem bır aarastırma yapp
  • @razumuhin,
    o zaman biz 1500$ üzerinde bir notebook almak isteyen herkese yurtdışından almasını mı tavsiye edeceğiz. bu nasıl bir tavsidir böyle?

    quote:

    Orjinalden alıntı: razumuhin

    bu kadar paraya yurd dısından bır suru dell getırıyorlar hem uluslar arası garantısıde var
    canavar bır alet alırsın 3 mılyara hemde dell olurr 7800, 7800gtx yada 7900 ekran kartlı bır core duo 17'
    canavar bır alet alırsın tavsıyem bır aarastırma yapp
  • neden??? ornek olarak sony yı yurd dısından bılmem ne kadar getıren distiribütör e bılgısayarın yarı fıyatı kadar daha usune
    bayılmakdan sa yada aracı fırmalara dunyanın parasını hıc etmekden se mantıklı bır onerıdırı haaa burdakı fırmalar ne satacak nerden ekmek kazanacaklar davasına getırıceksen sozu ekmek yedıklerı yer senın benım gırtlagım olmamalıdır ..
    quote:

    Orjinalden alıntı: melrock

    @razumuhin,
    o zaman biz 1500$ üzerinde bir notebook almak isteyen herkese yurtdışından almasını mı tavsiye edeceğiz. bu nasıl bir tavsidir böyle?

    quote:

    Orjinalden alıntı: razumuhin

    bu kadar paraya yurd dısından bır suru dell getırıyorlar hem uluslar arası garantısıde var
    canavar bır alet alırsın 3 mılyara hemde dell olurr 7800, 7800gtx yada 7900 ekran kartlı bır core duo 17'
    canavar bır alet alırsın tavsıyem bır aarastırma yapp






  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.