Şimdi Ara

Monster (t-rex) almayı düşünüyorum fikir ve önerileriniz marka konusunda şüphelerim var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @razumuhin,
    ülkemizdeki fiyatların yüksekliği konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. fakat görmemiz gereken bazı piyasa gerçekleri de var.
    sorun burda bir kişiye yada bir arkadaşına tavsiye sorunu değil. sen bir genelleme yapıyorsun. evet şanslı yada uğraşmayı göze alan bazı kişiler bunu yapabilir. ama bir ülkenin tüm tüketicilerine bunu tavsiye edemezsin. zaten etsen de yapan olur, yapamayan olur. herkes yapmaya kalkarsa da bu sefer devlet önlemini alır. senin bu söylediğin ekonomi gerçekleri ile çelişiyor.
    ayrıca bir de şöyle düşün. eğer herkes yurdışından alacak olsa Türkiye'de satış yapamayan hangi enayi firma gider bu cihazların ücretsiz servis hizmetlerini verir. o zaman en ufak bir şeyde haydi gönder cihazı yurtdışına. topla maliyeti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melrock -- 21 Temmuz 2006; 16:39:04 >
  • İhtiyacı olan kaçırmasın

    Performansı ortada , önceki serilerde ekran kartını on/off olarak ayarlama düğmesi vardı sanırım bunlarda yok.Dolayısıyla ek pil ve şarj aleti eklenildiğinde tamamdır.
    Aylardan beridir bekliyordum nihayet geldi.
  • Merhaba Arkadaşlar;

    İlk ürünler geldi ve ilk teslimatlar yapıldı. Ön sipariş vererek ürünlerini öncelikli olarak alan müşterilerimizin ürünü çok beğendiğini ve oldukça memnun olarak ayrıldıklarını söyleyebilirim. Yakında internette, forumlarda yorumları okumaya başlarsınız... Bu arada, ürünü biz bile henüz fiziki olarak görmemişken ısındığı, klavyesi ile ilgili sorunlar olduğu vb. yorumları foruma yazan arkadaşlarımızı bu süreç içerisinde sadece şaşkınlıkla ve gülümseyerek izlediğimizi söylemek zorundayım. Ürün şimdiye kadar satışa sunduğumuz tüm ürünler içerisinde en iyi görsel tasarıma ve dizayna sahip gerçekten oturaklı ve şık bir ürün. Kesinlikle ısınma vb. bir sorun yada klavye vs. ile ilgili herhangi bir sorun yok. Ayrıca bu ürünün yine forumda bazı arkadaşlarımızın bir veriye dayanmadan yazdıkları gibi PRO2000 yada DATRON markaları ile kesinlikle ve kesinlikle alakası yok. MONSTER T-rex serisi ürünlerimiz daha öncede forumda yazdığım gibi ASUS firması tarafından üretilen ve INTEL tarafından Verify By INTEL programı kapsamında uluslararası garantisi verilen bir ürün. Türkiye' de ilk defa satışa sunuluyor ve kasasının sağlam olmadığı, sorunlar olduğu vs. gibi ifadelerin hiçbiri bir temele dayanmıyor. Ürünü mutlaka görmenizi ve incelemenizi tavsiye ediyorum. Yakında tüm donanım sitelerine ve dergilere bağımsız inceleme yaparak yorumlarını yapmaları amacı ile ürünümüzü göndereceğiz. Oldukça iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum.

    Sizlerin daha fazla memnun olacağını düşündüğüm ve daha önce duyurmadığımız özellikler var üründe. Eminim beğeneceksiniz... Detaylarını aşağıya yazdım.

    1. Ürün 512 MB ATI® X1600 Mobility Radeon ekran kartlı olarak geldi. ( 256 MB bağımsız + Max.256 MB ATI Hyper Memory teknolojisi ile sistem belleğinden performans ihtiyacına göre kullanır. Ekran kartı belleğinin 512 MB olabilmesi için sistem belleğinin min. 1 GB olması gerekmektedir. )

    2. Ürün Dahili Bluetooth özelliği ile geldi. Üstelik Ver. 2.0

    3. Dahili 1.3 Mpixel Web camera' nın hem sağında hem solunda dahili mikrofonlar var.

    MONSTER T25S96J1 modelinin güncel özellikleri aşağıdaki gibidir.

    * Intel Core DUO T2500(2x2.0 Ghz,667Mhz,2MB Cache)
    * 512 MB ATI Mobility Radeon X1600
    * 15.4" WXGA(1280X800) TFT LCD Panel"Crystal Bright Parlak Ekran"
    * 2 GB Dual DDRII 667 Mhz
    * 100 GB 7200RPM SATA 8MB Cache
    * 1.3 Mpixel dahili Web Camera
    * 8X DVD +/- RW Dual
    * Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g
    * 3 in 1(SD/MMC/MS Pro)
    * Azalia 7.1 kanal SPDIF ses çıkışı ve Mikrofon girişi
    * 56k V90 Modem
    * 10/100/1000 Gigabit Ethernet
    * 4xUSB2.0 +1xIEEE1394+1xS-Video TVOut+1xHarici VGA çıkış
    * Dahili Bluetooth
    * MONSTER Çanta HEDİYE
    * ASUS Tarafından üretilmiştir.
    * Verify by INTEL programı ile 2 YIL uluslarası INTEL garantisi.

    Şu an Kadıköy' deki mağazamızda demo ürünümüz mevcut. İsteyen herkes ürünü inceleyebilir ve istediği tüm program ve uygulamaları notebook üzerinde çalıştırarak test edebilir. Maalesef İstanbul dışındaki satış noktalarımızda çok sınırlı sayıda ürün geldiği ve gelir gelmez teslimatlar yapıldığı için DEMO ürün bulunmamaktadır. Yeni ürünlerimiz 10 - 15 Eylül tarihleri arasında stoklarımızda olacaktır.

    Sorularınız olursa lütfen bana direkt olarak mail atın yada foruma yazın. Elimden geldiğince hızlı biçimde yanıtlamaya çalışayım.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR




  • bu monster bilgisayarlar oyun icin mi tasarlandi acaba? yani ilerde cikan oyunlari da full kapasite acabilecek miyiz?
  • Sn. gateway_15;

    MONSTER dizüstü bilgisayarlar özellikle oyun oynamak, yüksek grafik performans gerektiren uygulamaları çalıştırmak ve tasarım programlarını yüksek verimlilikte çalıştırabilmek için tasarlandı. Şu an satışa sunmuş olduğumuz MONSTER T-rex serisi dizüstü bilgisayarlar ile şu an piyasada bulunan bütün oyunları sorunsuz ve en yüksek performans ile oynayabilirsiniz.

    Gelecekte çıkacak tüm oyunları FULL kapasitede oynatabilecek bir dizüstü bilgisayar tasarlamak fikir olarak çok mümkün değil. Çünkü yazılım ve özellikle oyunlar konusundaki gelişmelere donanım olarak yetişebilmek çok mümkün değil. Hep daha iyisi hep daha performans gerektiren bir oyun veya program her zaman olacaktır. Oldukça uzun bir süre bu konuda bir sıkıntınızın olmayacağını ve çok keyif alarak, sorunsuz ve üst düzey bir performans ile dizüstü bilgisayarınızı oldukça uzun bir süre kullanabilirsiniz. Bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.

    Sorunuzu yanıtlayabildiğimi umuyorum.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: gateway_15

    bu monster bilgisayarlar oyun icin mi tasarlandi acaba? yani ilerde cikan oyunlari da full kapasite acabilecek miyiz?




  • Merhaba Arkadaşlar;

    Intel® Core™2 Duo işlemcili ilk notebook modelimizi Türkiye' deki tüm markalardan önce satışa sunduk. İstediğiniz zaman DEMO ürünümüzü Kadıköy' deki mağazamızda inceleyebilir ve her tür program yada Oyunla test edebilirsiniz. Ürünlerimiz şu an yolda ve Ekim ayının ilk günlerinde stoklarımızda olmasını bekliyoruz. Daha fazla detayı ve güncel bilgileri Web sitemizden takip edebilirsiniz. Yakın zamanda Donanım sitelerinde ve dergilerde de test sonuçlarını bulabilirsiniz. Bizde istediğiniz testleri yapıp yakın zamanda web sitemize koyacağız.

    Ürünün linki :http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T72S96J1

    MONSTER T2-Rex T72S96J1 Core™2 Duo Notebook

    Intel® Core™2 Duo(2x2.0 Ghz,667Mhz,4MB Cache, 64 bit)+512 MB ATI Mobility Radeon X1600+15.4" WXGA(1280X800) "Crystal Bright Parlak Ekran"+2GB Dual DDRII 667 Mhz+80 GB 7200RPM SATA 8MB Cache+1.3 Mpixel dahili Web Camera+8X DVD +/- RW Dual+Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g+3 in 1(SD/MMC/MS Pro)+Azalia 7.1 kanal SPDIF ses çıkışı ve Mikrofon girişi+56k V90 Modem+10/100/1000 Gigabit Ethernet + 4xUSB2.0 +1xIEEE1394+1xS-Video TVOut+1xHarici VGA çıkış+ Dahili Bluetooth + MONSTER Çanta HEDİYE

    Fiyatı : 1699 $ + KDV ( Kredi kartınıza 6 taksit yada Nakit Ödemede % 2 indirim !!! )

    Saygılarımızla,

    İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR




  • birde 12 taksit seçeneğiniz olsa daha çok alıcı bulacaksınız. Çünkü ayda 500 lira ödemek kolaya değil. Sizden herekes 12 ay taksit seçeneğini bekliyor SAYIN İLHAN YILMAZ

    teşekküler
  • Sn. DUTYX;

    Taksit seçeneklerinin arttırılması konusu bizim gündemimizin her zaman ilk sırasında yer alan bir uygulama. Kurlarda ve faiz oranlarında yaz başında yaşanan dalgalanma tüm oranları alt üst etti. Faiz oranlarının yaklaşık 2 katına çıkması ile maalesef daha öncesinde uyguladığımız 12 Taksit vb. opsiyonları uygulayamamaya başladık.

    Şu an piyasada daha iyimser bir seyrin olduğunu ve faiz oranlarının belli bir süre içinde dengeye oturacağını düşünüyoruz. Bu süre tabi önümüzdeki 3 - 4 ayı bulacaktır. Şu an vade farksız taksit seçenekleri ile ilgili yeni bir düzenleme yaptık. Web sitemizdeki MONSTER Notebook Ödeme Seçenekleri linkinde her ürün için detayını bulabilirsiniz.

    Bugünden itibaren CARDFİNANS Kartınıza 9 veya İDEAL Kartınıza 8 AY Taksitle MONSTER Notebook modellerimizi alabileceksiniz.

    BONUS, AXESS, WORLD kartınıza 6 AY ve MAXIMUM kartınıza 5 AY Taksitle ödeme seçenekleri aynı biçimde aktif. Bankalar tarafında gelişme oldukça güncelleme yapmaya ve taksit sayısını arttırmaya devam edeceğiz.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ


    quote:

    Orjinalden alıntı: DUTYX

    birde 12 taksit seçeneğiniz olsa daha çok alıcı bulacaksınız. Çünkü ayda 500 lira ödemek kolaya değil. Sizden herekes 12 ay taksit seçeneğini bekliyor SAYIN İLHAN YILMAZ

    teşekküler




  • Merhaba Arkadaşlar,

    Diğer notebook modelimizde stoklarımıza girdi. İlk testleri aşağıya ekledim. Başka istediğiniz test sonuçları olursa lütfen foruma yazın yada bana mail atın. Buraya ekleyerek sizi daha sağlıklı bilgilendirebilelim.

    MONSTER T2-Rex T72HEL802 ( Core 2 DUO T7200, 1 GB DDR II 667 Mhz, 120 GB 5400 RPM SATA, 256 nVIDIA GeFORCE GO 7600 )
    --------------------------------
    3D Mark Test Sonuçları
    --------------------------------
    2001 : 16484
    2003 : 7363
    2005 : 3106
    2006 : 1869

    AquaMark 3 Test Sonuçları
    --------------------------------
    51150

    Everest Ultimate Edition 2006 Sıcaklık Değerleri ( Yaklaşık 8 saattir çalışan ve üzerinde testler yaptığımız notebook' daki değerlerdir. )
    --------------------------------
    CPU#1 / Çekirdek #1 48 °C ( 118 °F)
    CPU#2 / Çekirdek #2 49 °C ( 120 °F)
    GPU 64 °C ( 147 °F)

    SpeedFan 4.29 Sıcaklık Değerleri
    --------------------------------
    HD0 : 41 °C

    Selamlar,

    İlhan YILMAZ




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.