Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 : Sağlam Kombocular Grubu : ANA KONU (Kombo Öğrenmek İsteyen İçeri) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
27.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cekkes

    ARKADAŞLAR MK9'U MOVE STARTER PACK'LE OYNAYAN VARMI BN TAKTIM AMA ÇALŞMADI DESTEKLEKMİYOR SANIRIM YADA BNMİ YAPAMADIM BİLEN VARMI.???

    move desteklemıyor sanırım
  • selamlar bende combo yapmak istiyorum ps3te ama el atikliği olması lazım galiba ama ben her oyuncunun kombinasyon tuşlarını bilmiyorum nasıl öğrenebilirm yardım edermisiniz ?
  • Arkadaşlar bir sorum var orta düzey bir oyuncu sayılırım bu da düşünerek oynamamdan kaynaklanıyor ama eksik olduğum nokta komboları birbirine bağlayamıyorum internetde videoları izledim kombo arasında bir iki adım atarak komba yapmaya devam ediyorlar ben bunu hiç başaramıyorum bir de yön tuşları ile oynamayı mı analog ile mi oynamayı tavsiye edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wblocker

    selamlar bende combo yapmak istiyorum ps3te ama el atikliği olması lazım galiba ama ben her oyuncunun kombinasyon tuşlarını bilmiyorum nasıl öğrenebilirm yardım edermisiniz ?

    Dostum öncelikle merhaba.Kombo yapmak hiç zor degil inan bana.Ben mortal kombat serisini 5 den sonra oynamayı bırakmıstım.Yanı baya bi ara verdim ama bu son oyunu çok muhtesem muazzam yaptıkları için alıp oynadım.Bırak komboyu hareket yapamıyordum Ama insan gercekten oynaya oynaya alısıyor.Kaç saat traningde vakit harcadım komboları yapmak için ancak çalısarak oluyor.Ve tabiki el atikligi çok onemli.Kendimi övmek gibi olmasın komboları artık gözüm kapalı yapıyorum diyebilirim Benım kombo yaptıgım karakterler kung lao liu kang scorpıon ermac kenshi ve kratos.Psn imzada var istersen ekle musait bi zamanda onlıneda beraber calısırız :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Arkadaşlar bir sorum var orta düzey bir oyuncu sayılırım bu da düşünerek oynamamdan kaynaklanıyor ama eksik olduğum nokta komboları birbirine bağlayamıyorum internetde videoları izledim kombo arasında bir iki adım atarak komba yapmaya devam ediyorlar ben bunu hiç başaramıyorum bir de yön tuşları ile oynamayı mı analog ile mi oynamayı tavsiye edersiniz.

    Dostum bi önceki arkadasa dedigim gibi el atikligi çok onemli ilk baslarda bende senın gıbıydım ınsan oynaya oynaya alısıyor sureklı traning de vakit harcaman gerek gercekten oluyor acele etme.Psn imzada yazıyor istersen ekle onlıneda musait oldugum zaman bol bol oynar antreman yapmıs oluruz.Ben oyun içinde hem yön tuslarını hemde anologu kullanıyorum.
  • takip Oyunu bugün alıcam inş.Eski mk'cılardanım
  • Hocam oyunu aldım Komplete edition olarak fakat freddy hariç herkesi gördüm paketti olması gereken

    Altta olması gereken yerde bulamadım.Bu arada x-ray'i adamın dibine gidince yapıyorsun'da bunu blocklamanın yolu varmı ?
  • Arkadaşlar aranızdaki en yeni mk'cı sayılırım. Kaballa yaklaşık üç saat traningden sonra 12 hit yaptım kendimle gurur duyuyorum:) ama yapana kadar parmaklarımın ucu şişti:)
  • kunglaocular 89% rekorum hala kirilamadi
    dememek isteyen varsa Youtube sayfamdan Yada blogum dan ulaşabilirler

    Mk hakkında gizlilikler bug ve glitchler

    blog sayfam. Mk-tr.blogspot.jp

    Yeni başlayanlar icin Yada bilmeyenler icin güzel bilgiler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi senin dediğin eskidendi ama . o komboyu şimdi yapamazsın ki eğer güncellediysen . %58 kurtarmaz mı =)
  • Hâlâ yaşayan var mı beyler turnuva falan düzenleyelim bence =) .
  • beyler ben oyunda en basit üç kare kombosunu bile yapamıyorum yardım edebilecek olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu pc olarak temin ettim. Pc'den oynayan arkadaşlarımdan yardım istiyorum özel hareketleri birleştiriyorum ama combo yapamıyorum bana yardımcı olabilecek varmı ?
  • Mortal Kombat 9 online herkesin bildigi gibi rezalet bu yuzden oyundan sogumalar oldu,ve cikardiklari patch ler kombo yapma olagani kisitladi

    benim sahsi dusuncem eger mortal kombat 9 dan zevk almak istiyorsan ilk ciktigi gundeki patch li surumde oynamaktir
  • Arcade stick ile bir cok komboyu rahatlikla tapabilirsiniz.ps3,ps2 ve pc uyumludur.fiyat 120 tl+kargo.bursa ici ucretsiz kargo teslim edebilirim.
    http://db.tt/j9Wabk3E

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar Facebooktaki dövüş oyunu toplulugumuza siz MK cileri bekleriz ...

    DP fighting game community



  • 0:60sn de ilk komboyla adamı havaya attıktan sonra sürekli NDC yaparak adama vuruyor o kadar kısa mesafede nasıl o kadar seri NDC kullanıyor bunun bir yolu var mı,ben aynı komboyu NDC kullanmadan sadece 2 ileri yaparak yapıyorum ama böyle olması daha gibi




  • Yahu beyler bana 150 liraya kadar bir arcade stick önerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu upluyorum kusura bakmayında ps3 de mk9 oynayanlara bi sorum var. mk9 ben pc'de oynuyorum geçen yaz pc sürümüde yayımlanmıştı ama ps3 oyunu daha rahat sanki ? mesela adam combo yaparken aşağı + 9 dediğimiz aparkatı yaptıktan sonra bile hemen hareketi çakıp comboya devam edebiliyor ama ben aparkat çaktıktan sonra adam yere düşene kadar hiç bi hareket yapamıyorum bunun özel bi patchi falanmı var yoksa oyun orjinaldemi böyle ?
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    aparkat vurduktan sonra şöyle devam edebilir ancak , ya herif tam arkana geçerken aparkat vurursun yükselir arkana düşer , frame algısı kolaylaşır ve senin de arkan karakter yapısından dolayı döner ve devam edebilirsin veya herif havadayken aparkat atarsan daha yükseğe uçacağı için frame kapatır arayı . Yani aparkat attıktan bi süre sonra nasıl hareket edemiyosan o frame kapatmasını da öyle düşün . Yardımcı olmayı denedim ama bayağı unuttuğum için açıklayamamış olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.