Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 : Sağlam Kombocular Grubu : ANA KONU (Kombo Öğrenmek İsteyen İçeri) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
27.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whiplash1905

    aparkat vurduktan sonra şöyle devam edebilir ancak , ya herif tam arkana geçerken aparkat vurursun yükselir arkana düşer , frame algısı kolaylaşır ve senin de arkan karakter yapısından dolayı döner ve devam edebilirsin veya herif havadayken aparkat atarsan daha yükseğe uçacağı için frame kapatır arayı . Yani aparkat attıktan bi süre sonra nasıl hareket edemiyosan o frame kapatmasını da öyle düşün . Yardımcı olmayı denedim ama bayağı unuttuğum için açıklayamamış olabilirim.

    Hocam demek istedigim psde yapilan kombolar basilan tuslar aninda karsilik buluyor onlari yapan adamlar sakir sakir aliyor adamlar 16 17 hite kadar cikariyor ama ben bilgisayarda oynuyorum aynilarini denemeye calisiyorum tepki vermiyo mesela scorpionu 2 kere teleport yapip havada 2 kez vurmalarini sagliyorlar ama ben pcde yapsam havada bi teleport yapip ikinciyi yapmiyo ya adam yere dusmus oluyo coktan yada 2 inci teleportu yapmaya izin vermiyo. Pcde tuslara basiyorum ama tepki yok. Surum farkindanmi yoksa playstation konsolu oynanisi pcden cok farkli oldugu icinmi ?

    Bu arada pc de kombo yapmiyo degilim hatta hareketin devamini saglamak icin 1 saniye onceden tusa basiyorum. Ornegin combo yapacaksam basacagim tuslara basiyorum 1 saniye sonra tepki veriyor dovuscu. Psde gibi basar basmaz tepki vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 7 Haziran 2014; 23:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla o pc'deki o joystick'in veya klavyenin her ne kullanıyorsan tepkime süresine bağlı , bir de o videolarda insanlar kaç kere çalışıyor ilkinde yapamaman normaldir yani . ekstra olarak videoların yüklenme tarihinin ekim-kasım 2012'den sonra olmasına dikkat et , son patch o zaman yayınlandı çünkü.İyi geceler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whiplash1905

    Hocam valla o pc'deki o joystick'in veya klavyenin her ne kullanıyorsan tepkime süresine bağlı , bir de o videolarda insanlar kaç kere çalışıyor ilkinde yapamaman normaldir yani . ekstra olarak videoların yüklenme tarihinin ekim-kasım 2012'den sonra olmasına dikkat et , son patch o zaman yayınlandı çünkü.İyi geceler

    Hocam ps3 de oynadiniz galiba bide pc de oynama firsati bulabilirseniz cok iyi olur. Aradaki farki cok rahat gorup ne demek istedigimi anlarsiniz daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3'te oynuyodum abi valla , pcde de geçen gün deneme şansım oldu ama sonia ve bir tane daha böyle çakma bir kolla oynadığım için zorlandım tabi , mekanik olarak çok farklılık göremedim. Bilgisayarım kaldırsa aslında videolu çekim ile atmak isterim ama üzgünüm . Belki yanlış da anlamış olabilirim haklı olabilirsin ama aparkat attıktan sonra hareket etmeme olayı sadece pcye özgü değil , belki senin dediğin o hareket etme olayı test your luck modlarında gelen ve özel kod ile yazılan quick uppercut recovery olabilir .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whiplash1905

    PS3'te oynuyodum abi valla , pcde de geçen gün deneme şansım oldu ama sonia ve bir tane daha böyle çakma bir kolla oynadığım için zorlandım tabi , mekanik olarak çok farklılık göremedim. Bilgisayarım kaldırsa aslında videolu çekim ile atmak isterim ama üzgünüm . Belki yanlış da anlamış olabilirim haklı olabilirsin ama aparkat attıktan sonra hareket etmeme olayı sadece pcye özgü değil , belki senin dediğin o hareket etme olayı test your luck modlarında gelen ve özel kod ile yazılan quick uppercut recovery olabilir .

    Hocam bende bugun ps3 de oynama firsati buldum mortal kombati yalniz eski sürümdü kratosun falan oldugu sürüm vallaha aninda aliyordu gayet keskindi tus tepkimeleri benim pcdeki kratossuz olan son yama. Ps3 de oynarken bugun adam kolay kolay yere dusmuyodu ama pcde ornegin ermacle ustte 2 kere teleport yapmayi basardiktan sonra rakip cok hizli dusuyor yani hic bi sekilde yerdede vurma sansini yakalayamiyorum. Mesela internetteki cogu kombo videosu bu eski sürümdekilerden ve onlarda rakibi ne zaman yukari kaldirsan ustune ister 100 kere vur ayni hizda gene asagi dusuyor ama pcde oynadigim son surumde 2-3 kere havada döv karakterin yere dusme hizi hizlaniyor anlamadim gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam Kratos ps3'e özel , son sürümde de var Kratos , ben hâlâ açıp oynuyorum . Ama doğrudur uppercutdan sonra hareket etmeme olayı belki ben yanlış anlamışımdır.
  • Bir de ekstra olarak o frame'e göre değişiyor . Oyunu oynadıkça o düşme hızının neye bağlı olduğunu anlarsın ama en basit tanımdan söylersem mesela kung lao havada uçarak geliyo sen de scorpionla kare kare kare yaparak yakaladın , herifi havada yakaladığın için hızlı düşer veya hit sayısı ne kadar fazla olursa o kadar hızlı düşer.
    ve 2 teleporttan sonra her heroda düşüyo o dediğin kombolar . ermac 2 teleport combos yazarsan herkeste düştüğünü görebilirsin. kombo yapabiliyosun hala ama zor . Bu pc-ps3 farkı değil.


    Edit : Demoda scorpion ile 5 kombo yapılıyodu , orası ayrı . aynı şekilde kunglaoda da öyleydi falan . ama ermac hep aynıydı , ps3-pc farkı değil de dediğin gibi güncelleştirme farkı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiplash1905 -- 23 Haziran 2014; 15:05:25 >
  • Ben PC'de PS3'te yapabildiğim her komboyu yapıyorum.

    Ermac'te iki kere teleport olup havada vurduktan sonra eğilip kare ile vurduktan sonra kaldırabilirsen adamı komboya devam edebilirsin dostum

    @Whiplash1905

    PC'de oynadık ya seninle koçum neyin şeklindesin sen
  • Selamlar arkadaşlar, klavye ile en rahat kimin kombosunu yapabiliriz?
  • beyler mortal kombat hakkında bir sorum olacak

    mesela mortal kombat 9 da neden en başta ONAGA, sonra diğer blazeler, bo rai cho lar falan yok

    neden bütün karakterleri oynatmıyorlar !!!
  • Arkadaşlar DH'nin çok uzun süredir sıkı takipçisiyim sırf bu konu için sonunda üye oldum. Evet konuyu biraz hortlatıcam ama bende yaptığım komboları eklemek istedim.

    Reptile 12 Hits %40 Damage, 3 bar kullandım.



    Yine Reptile 16 Hits %46 Damage, 3 bar kullandım.



    Buda Kitana 22 Hits %54 Damage, 2 bar kullandım.


    Kitana esas karakterimdir sağlamdır ;) Combolarda X-ray, köşeye sıkıştırma vs. yoktur dikkat ederseniz hepsi midscreen zaten. Şimdi Rain'le çalışıyorum çok zor karakter bitirdiğimde onu da yüklerim.




  • konu güzelmiş hareketlerin nasıl yapıldığını da yazıyor musunuz. cahilim mk konusunda. benim xbox 360 da MK 9 komplete edition var.
  • ok tuşlarına teker teker sakin sakin mi basmak gerekiyor yoksa hızlıca mı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.