Şimdi Ara

motor no

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ruhsata lpgyi işletecem sızdırmazlığı aldım bugün bankadan rehin kaldırma yazısını aldım herşey ruhsatın bir sayfasıyla uyuşuyor ama diğer sayfaya baktığımda motor no yanlış fazladan harf girilmiş yani rehin kaldırma yazısında ki ve sızdırmazlıkta ki motor no yazısıda yanlış tabikide ruhsaatın bir sayfasında ki de yanlış yazılmış muhtemelen muayeneden geçemeyecen ne halt yiyeceğimi bilmiyorum sabahtan beri yanlış yazan memura küfür ediyorum nasıl bir yol izlemeliyim..muayeneyede en kısa zamanda girmeliyim çünkü dolmak üzere acilen yardıma ihtiyacım var...



  • Tekar düzeltmelerini isteyebilirsiniz. Belki de önem vermiyorlardır. Mesela benim muayene evrakındaki adresim yanlıştı ama enmiyette sorun olmadı.

    Ruhsatta da yanlış yazıyorsa muayene istasyonunda bekleyen takipçilerden veya emniyetten EK-1 belgesi(araç tadilat) doldurtacaksınız. O belgeye motor no ve şaee noyu yazacaklar. Muayenede hologramı EK-1 belgesine yapıştıracaklar. yeni ruhsatı çıkarırken EK-1 belgesini de sizden alacaklar. Size yeni ruhsatı verecekler.
  • bu nasıl iş anlamadım bide kağıdı opel servisine götürüp onaylatacak mışım motor no su bu diye opelde 50 kağıt fiyat çekti gelde küfür etme ne yaptın ki sen o parayı istiyorsun.... motor numarasını yazan yer bakması zor bir yerdeymiş pehhh... daha yaptırmadım tecavüz kaçınılmaz ama imzalatacaz... eywallah kardeş bilgi için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.