Şimdi Ara

Motorcuları ezen Range Rover'ı linç ediorlar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
11.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hiç dert değil arkadadan gelenlere ani frenle yola sererdim sağda ki soldakilere tıklardım . Yapardım cidden hiç te acımazdım. Böyle serseri 10-15 kişi bir araya gelince kendilerini adam sanıyolar işte.( Tabi GTA oynarken ) . Şaka bir yana hemen polisi arayıp şu yönden şuraya geliyorum derdim olayı anlatırdım
  • range roverlı adam olsam yavaşlarım hepsi etrafımı sarar o anda bir sağ bir sol bide fren burdan ben sinirlendim

    edit : hiç acımam özellikle arabada çocuğum varsa bide adam merkezi kilidi neden kitlememiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrikatörünoğlu -- 30 Eylül 2013; 16:49:20 >
  • Olayın bası belli degil. Ama motorcularin galeyana geldigi belli. Videodan izlediğim kadarıyla motorcular haksız. Ben RANGE sürücüsü olsam yavaşlar yavaşlar sag sol yapar dokordim bunları yola. Polisi de arardim eşkıyalar sardı diye etrafımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah belasini versin o motorcularin. adam aracta esi ve cocugu ile gidiyor. motorculardan birisi onunde fren yapiyor. motorcular saygi bekliyor ama trafikte cogu zaman sahinli apacilerden bile beterler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ne kadar işsiz güçsüz var..koyun sürüsü gibi yolda motor mu kullanılır...
  • Çevre yolundan devam etmeliydi. POlisi arayıp. Hata şehiriçine girmesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Radrigez


    quote:

    Orijinalden alıntı: desoto

    quote:

    Orijinalden alıntı: Radrigez

    Suc-ceza demissiniz.

    Cezayi anladik da suc nedir acaba?

    sizce motorcuların canı sıkılıp ta hadi birazcık range rovermı kovalıyalım demiştir acaba.Eğer sizin kardeşinizi ezse Range Rover sizler ne yaparsınız aa ne güzel ezdi hiç bi zarar vermeden range rover gitsin kıb cnm byez mı diyeceksiniz acaba merak ediyorum.Sonucta video nun başı sonu kesilmiş sadece tahmin yürütebiliyoruz burda.


    Hem, videonun basi ve sonu kesilmis, tahmin yurutmeye calisiyoruz diyorsunuz hem de basliga suc ceza yaziyorsunuz. Bi tutarsizlik yok mu burada? Onyargili degil misiniz sizce? Belki de sorun motor suruculeri kaynaklidir. Sanki yasanan her sey cok guzel olmus haketmis havasindasiniz.

    Öyle bir havada olduğumu nereden çıkardınız acaba çok merak ettim.Suç ve cezayı kast ederken motorcuyu ezmesi suç adamı dövmeleri ise ceza olarak yazmıştım.Bu kadar ince düşünüp böyle bi olayla bir tarafı tutmak tamamen anlamsız olur.
    Unutmayalım ki suç olmadan ceza olmaz ,ceza olmazsa o suç zaten hiç olmaz.....





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın da ben ailemle arabada gidicem, it kopuk sürüsü gelip yolumu kesecek, kaçmayıp da ne yapıcam? Adam kasti olarak yolda giderken motorcu ezmediyse cinayete teşebbüs falan da yok, yine de pek sabırlıymış.
  • aten adam kastden cinayetten tutuklanır amerikan yasalarında motorluya çarpınca öyle m otorcular çete trafiği tehikeye atma ve özel mülke zarar vermekten yargılanır.
  • yazık be adamın suçu görünmüyo.
  • hemen polisi arayıp lokasyonunu bildireceksin kaçmaya gerek yok; otobanda kıstıracak halleri de yok. trafik sıkışsa bariyeri ezer off-road a geçerim sonuçta range bu.
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    Ezip geçmekte haklı mı? Nasıl bir vijdan bu yahu? Eğer range rover sürücüsü haksızsa zaten böyle bir durum başına gelmezdi, muhtemelen bir şey olmuş, yapmışsa da bu durumdan kurtulmak için adamı mı ezip geçmeli? Ne diyorsunuz allah aşkına ya?
  • o çaresizliği hissettim arkadaş...ne kadar kaçarsan kaç,altında onların üstesinden gelemeyeceğin bi araç ve eninde sonunda yakalanacağını bilme duygusu...

    ben olsaydım bi karakol,polis noktası falan varsa oraya doğru giderdim...dayak yiyeceğime yasal yollardan cezamı çekerdim
  • Adamın ailesini korumaya çalıştığı o kadar açık ki(ailesi arabada değilse bile kendini koruyor). Adam kötü niyetli maganda bir tip olsa peşinden gelenleri asfalta yapıştırırdı, tank gibi araç kullanıyor. Büyük ihtimalle ani manevra sonucu kaza yapıp aracın içindeki zarar gelmesini istemedi. Serseri it sürüsü.
  • Otobandan bassa nereye kadar gidecekki arkadakilerde sütçü beygiri değil
  • Evet bu başlıkta tüm motosiklet sürücülerini linç ediyoruz.

    Range sahibinin hareketleri muhtemelen motosiklet sürücüleri tarafından hoş karşılanmadı. Videonun başında ne olduğunu bilmiyoruz. Fakat Range sahibinin ezme gibi bir hakkı yok, ki adam ölmüş. Ortada bir durum varsa ararsın polisi hakkını ararsın. Paniğini kurbanı olmuş ara polisi durum izah et. Korkudan kaçıyorsun anladık, şehir içine niye giriyorsun. Hatalar zinciri sonucu doğurmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gncttyslgr

    Ezip geçmekte haklı mı? Nasıl bir vijdan bu yahu? Eğer range rover sürücüsü haksızsa zaten böyle bir durum başına gelmezdi, muhtemelen bir şey olmuş, yapmışsa da bu durumdan kurtulmak için adamı mı ezip geçmeli? Ne diyorsunuz allah aşkına ya?

    olayın nasıl gerçekleştiğinin kimin suçlu olduğu ile ilgili en ufak bir bilgi yok , ama olay 100 kişiye karşı bir kişi duruma dönüşürse kim olsa kaçar, kaçarken de çarpar bunu söyledim, kaçmakta haklı yani. sonuçta kimin haklı olduğu belli değil zaten.
  • 3 şey söyleyeceğim;

    1- Range sürücüsüne helal olsun, yapacağı en mantıklı işi yapmış.

    2- Videodan anladık ki, tek başınayken motorcuların hiç biri adam değil.Çakal sürüsü gibi.Takibe ilk başlandığı anda videoyu çeken eleman dönüp arkasına bakıyor, kimse gelmese o da gitmeyecek belli ki.

    3- Videonun tamamını izlemedim ama yolda hiç birinin gözü yemiyor Range'in önüne kırmaya
  • Hayvanlar ya o range in Sunroof tan Minigun çıkacaktı varya

    Çocuğunu karısını birazcıkta kendisini düşünen bir Insan bir koca bir baba az bile yapmış alayını hasat etmek vardı keske sehiricine girmeseydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.