Şimdi Ara

Motorcuları ezen Range Rover'ı linç ediorlar... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
11.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olay şu, motor çetesi trafiği kilitliyor, motorlunun biri Range in önün geçip yavaşladığı sırada sürücü istemeden ona çarpıyor ve duruyor.
    Kaza için duran diğer motorcular Range in sürücüsünü araçtan indirmeye çalışıyor. Adam da araçta ailesi olduğu için kaçıyor.
  • Haha herkes konuyu bilincaltıyla doldurmuş
  • Bu nasıl bir olaydır yahu, Range sürücüsüne ne oldu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemalnalga30

    Plakası 61 olacaktı gelecek öyle kaskı cama vuracak.

    Şerefsizim kurşunla resim çizerdi adamın g.. ne

  • Adam müebbetlik hareket yapıyor hala adamların yazdığı şeye bak,komik

    Daha öncesi ne olmuş,haklıymıştır falan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.O.B. -- 30 Eylül 2013; 18:34:35 >
  • ancakveancak kullanıcısına yanıt
    Videonun başını veya sonunu bilemediğimiz için fikir belirtmek yanlış sadece video da gözükene göre motosikletçiler her açıdan hatalı tamamen trafik magandalığı yapıyorlar(videoya göre)

    Bütün bunları Aktif bir motosiklet kullanıcısı olarak söylüyorum.(yaklaşık 7 yaşımdan beri)
  • Bu kanı beş para etmez sürüyü yol boyu eze eze döke döke gidecekti , range sahibinin tek hatası bu !
  • olayın sonunu vs geçtim ilk başta motorcunun yavaşlaması sonucu range çarpıyor hem kendi yavaşlayıp kazaya neden olmuş hem de adama tamam kızarsın anlarım da aşağı indirmeye çalışmak nedir ya belli ki grup olunca kendilerini adam sanmışlar videoyu çeken maganda araba yanlarındayken neden indirmemiş adamı acaba fark ettiyseniz range ilk ezdikten sonra iki defa şehir içinde duruyor ikisinde de motorluların çoğu izlerken 1-2 tanesi motordan inip adama saldırmaya cesaret ediyor kişiliksiz magandalar
  • Motorcuların niyetini anlamak mümkün değil videonun başında.

    Yurtdışındakilerin yorumlarına bakılırsa 12 kadar motorcu Range sürücüsünü sıkıştırıyor laf atıyor biri kapısını yumrukluyor. Range sürücüsüde can havliyle gazlıyor ama hata yapıyor eğer nefsi müdafa varsa ortada kesinlikle polisi aramalıydı. bakalım yargıda nasıl sonuçlanacak bu dava.
  • Benim anlamadığım polisi aramak aklına nasıl gelmez ? Ölen motorcu varsa diğerleri ne rahat adamın peşinden gidiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ordaki motorcularının topunun belasını versin. Önce adamı çembere al hızlı ve öfkelide kamyon soyar gibi sıkıştır, çarpınca da camlarını indir. Biz motorcuları koruyalım halkı bilinçlendirelim diyoruz bu kafasızların yaptıklarına bak. O cama vuranı kazığa oturtmak lazım.
  • range sürücüsü bence hatalı davranmış, yakıtı varsa yüksek hızlarda otobanda seyretmeliydi yiyorsa önüne kırsınlar öper geçerdi. yakıtı yok ise polis karakoluna çekmesi gerektiğini düşüyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu buram buram onyargi kokuyor
    Cidden isin gercegini bilmeden yoruma gerek yok bence.Ama motorcular madem haklilardi neden oncesini de youtubea atmadilar da basini ve sonunu kestiler bu merak uyandirdi bende.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam belkide polise gitmeye çalışırken trafiğe yakalandı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Toygun_ank

    Otobandan bassa nereye kadar gidecekki arkadakilerde sütçü beygiri değil

    Benzini varsa ki vardır, her türlü hepsini nakavt eder, motorların benzin deposu küçüktür hepsinin bir bir benzini ya biter, ya da vazgeçerler. Keklik gibi, şehire inip ışıklarda komalık olmaktan daha iyidir.
  • Önce yanlışlıkla bir motor sürücüsüne çarpmış, zara vermemiş pek ama, sonra bunu dövmeye çalışmışlar, karısı ve 5 yaşından küçük çocuğu araç içindeymiş, böyle olunca korkmaya başlamışlar, o da böyle bir hareket yapmış..

    Sonuna kadar haklı, eşim çocuğum olacak, ağızlarına.... anladınız... Amerikada eşi ve çocuğu olan bir aileye böyle saldırırsanız, nefsi müdafa söz konusu , sizi öldürmeye hakkı var, araç içi private property... No trespassing ...!!!
  • motorculardan biri adamın arabasına çarpıyor adam da duruyor. yanında karısı ve çocuğu var. sonra niye fren yaptın arabama çarptın derken diğer motorcular arabasına saaldırıyor. oda gaza basıyor. sonra bu videonun sonuda yakalyıp adamın arabasını dağıtıyorlar ve suratına yarıyorlar. polis motorcuları teşhis edip yakalıyor ve hapse atıyor. asıl adalet bu. hayvan sürüsü resmen. allahtan türkiyedeki motorcular böyle hayvan değil.
  • Adam çok çaresiz kalmış, diğer insanlardan güç alırım diye şehiriçine girdi sanırım.Olayın başı nasıl oluştu acaba?
    Başka bir forum sitesinde yazılan bilgiler.Motorcular eşkiyaymış zaten.
    quote:

    Arabada karısı ve çocuğu varmış. Adam zaten hastanelik olmuş ve suratında kesikler oluşmuş. Videonun öncesinde adamın etrafında kontrolsüzce ilerliyorlarmış zaten, bu da yanlışlıkla çarpmış ilkinde. Sonra indirmeye çalışmışlar, tabii inse parçalayacaklar. O da kaçmış normal olarak. Motorlulara kastı olsa, takip esnasında sağında solunda olanlara da sallardı bir tane. Adam sadece köşeye sıkışınca, panikleyip kaçıyor.

    Videoyu paylaşan kanalındaki diğer videoları izlerseniz, trafikte kafa kaldırıp türlü hareketler yapan tipler olduklarını göreceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 30 Eylül 2013; 20:10:37 >
  • Ne olursa olsun hayat söz konusu olduğunda evrimin av-avcı diyalektiği işler. Burda motorcular aynı avına saldıran çakal sürüsü gibi. Range burda av durumunda. Eğer öyle olmasaydı adam onlarca kişiyi öldürebilirdi.

    Adamların tüm hormonlar devreye girmiş, akıl mantık devre dışı.
  • Otobandan devam edip tek tek ezebilirdi. Altındaki araç buna gayet müsait. Mazotu yettiği kadar ezerdi tek tek sorunsuz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.