Şimdi Ara

<<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
0
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeniler çıkıo e2 415 inmiş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yersen135

    yeniler çıkıo e2 415 inmiş


    Dostum verdiğin fiyata KDV eklenmen gerek. Birde site verirsen sevinirim..

    ROKR E2 şuan en ucuz 480ytldir..
    http://www.karfoshop.com/asp/show_stock.asp?product=NTM%20E2
  • bu e2 benimde çok ilgimi çekiyor, joistik nasıl kullanışlımı ayrıca bütün java yani jar uzantı oyunları açıyormu...
    ben bu telefonu, radio,mp3,oyun ve internet için kullanmak istiyorum tavsiye edermisiniz....

    he birde İST DOĞUBANK ta bu telefon peşin para kaç paradır bilen varmı ?
  • piyasadaki en iyi java performansı 311 mhz işlemci, 240x320 tüm java oyunlar çalışır temalar..vb bol içerik ..

    piyasadaki en iyi internet tarayıcı "opera" .. ( opera mini değil, işletim sisitemli tellerde kullanılan gelişmiş versiyonu)

    joystick kullnaışlaı , baya hızlı tepki veriyor, alışmak lazım.


    kutuyla gelen 1gb kart, 3,5 mm standart kulaklık girişi gelişmiş medya oynatıcı ile radyo ve mp3 için ideal

    divx de dahil piyasadaki hemen hemen tüm görüntü ve ses formatlarına destek..
  • @fake1tr verdiğin bilgiler için teşekkürler dostum... fiyatı biraz daha düşse hemen alıcam ereyonda 500ytl
    ama doğubanka bakmadım orayada bakayım bi peşin para 400ytl ye bulursam hemen alayım diyorum...
  • 400 liraya bulsam ben alacam, sen dur hele inan bana doğunbank da daha fazla fiyat çekecekler, ereyondan havale ile almak daha iyi..
  • 400 lira mı?Vallaha çok güzel fiyat.Yani ben aldığımda 750 liraydı da o bakımdan
  • Bir E2 kullanıcısı olarak E3 almam. Pek bi yenilik getireceği kanısında değilim ama E6 hele bi ülke sınırlarına giriş yapsın yeni bi topic te onun da incelemesini yazacam inşallah
  • Ya arkadaşlar E2 başlığına ne oldu. Bazı mesajlar gitmiş olanların sanki yeri değişmiş bir de daha önce görmediğimmesajlar var.

    Mesela bu.

     <<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >>

    Yakıştıramadım birol.

    Onuda şu birolun verdiği mesajdan merak edip baktım. Alla alla ben kafayı mı yiyorum yok sa burada işler arap saçına mı döndü? Ya da zamanda geri falan mı gittim. (Bir de birol şimdi "sen kimsin? ben seni tanımıyorum ki, daha önce mesajlaşmadık ta." diyormuş düşer bayırlırım valla.)

    "Ne oluyor yauw" (Sayko Matriks)

    Oynatmaya az kaldı doktorum nerde

    Fake1tr de uzaklaştırılmış, sonsuza karışmış. Valla bu işte bir şey var. Kesin rüya falan görüyorum ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 30 Nisan 2007; 4:47:39 >




  • Mesaj başı
     <<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >>

    Mesaj sonu

    @dw YANLIŞ algıladığın şeyi düzeltmeni istedim ama yapmadın, altına yazabilirdin neden değiştirdiğini... Amacın ne, açığımı bulmaya mı çalışıyorsun... cevabın "HAYIR" ise neden düzeltmedin?... Biraz daha gayret et.. Ben senin bu davranışlarını hiç yakıştırmıyorum...ayıpp..

    quote:

    Orjinalden alıntı: biroldh
    tek hoparlör ile nasıl stereo saçmalık bu stereo sağ sol olayı değilmi en az 2 hoparlör olması gerek.. Bende rokr e2 aldım ve dış ses hariç herşey beklediğim gibi ama dış ses az bas yok bunu bir arttırabilsem..e398ten sonra kaç yılgeçti süperdir diyordum maalesef ses çıkışı çok az,,, 398ten daha kötü...


    Rokr e2 3D stereo ve 3 tane hoparlör olarak lanse edilmiştir..Sonradan çıktığı zaman tek hoparlör olarak değiştirdikleri anlaşılmıştır ufak boyut ve ağırlık için sanırım...

    4.1-5.1 BS kulaklığı duydun mu? Aynı 2 tane takma yeri var ama., kulaklığı ön arka yandan gelen sesleri iletecek şekilde yapmışlar.. E2 de bu tarz bişi bekliyordum (e398 den sonra imkansızdı normal olması) ama aldığım zaman dış seste bas olmaması çok koydu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 4 Mayıs 2007; 20:38:08 >




  • arkadaşlar bu telefonun fiyatı haziranın ortalarına doğru ne kadar olur(e2)
  • E2 ile aynı anda bir kaç uygulama yapabiliyormuyuz... mesela oyun oynarken müzik dinlenebiliyormu ?
    birde buletuh ile dosya yollarken başka işlem yapılabiliyormu ?
  • Birol arkadaşım açık arama çabasında değilim. Eğer isteseydim mutlaka bir kulp uydururdum merak etme. Gül e dikeni var diye kulp takıldıktan sonra herkese herşeye bir kulp bulunur.

    Sadece o mesajı sana yakıştıramadığımı söyledim ve arkasındayım. Çünki peşin bir yoruma girişmiştin, şimdiye kadar gördüğüm mesajlardan farklıydı.

    5.1 kulaklıkların iki çeşidi vardır. 4 ayrı sürücüsü olan (Yani içinde gene 4 hoparlör var) ve yazılım ile tek sürcüden daha çok ses getirilmeye çalışılan. Orada yapılan sadece ferekanslarla yaplan oynama.

    O kulaklıklarda da 5.1 çevresel efekti yazılım ile sağlamak gene iki kulaklığın sürücüsüne ihtiyaç vardır. Tek hoparlörde ise gene yazılım ile bir çevresel ses mümkün değildir.

    Açık aramaya çalışmıyorum iki başlığı karıştırdım ve son zamanlarda yaşadığım sıkıntıdan dolayı kendi kuruntum var sandım. En son senin mesajını görünce de Alla alla dedim ve bunu yazdım.

    Kendi mesajından alıntı yaptığın şey ise ilk yazdığın mesaja aykırı idi. Önce mümkün demişsin ancak ardından saçmalık demişsin. ilk mesajı yazdığında da tek hoparlör olduğunu biliyordun.

    Burada yaptığın ayıp (PM yi buraya almak.) ve gerçekten çok agresifsin. Keskin sirke küpüne zarar.

    ____________________________________________________________________________

    Paşalı ve Doqus. Diğer E2 başlığına bakablirsiniz burası eski başlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 2 Mayıs 2007; 12:21:20 >




  • quote:

    DigitalWorld
    Kulp uydurmuşsun zaten... Uydur uydur...

    Senden yanlış anladığın şeyi düzeltmeni istedim düzeltmedin, bende düzeltmene yardımcı olmak için için attığın mesajı koydum.... Ama sen hala ve hala forumu kirletiyorsun devam et.....

    Şu başlığı incelersen tam 1 yıl önce yazdıklarım E2 hakkında anlarsın neden...
    http://www.pcnet.com.tr/forum/mobil-aygitlar/131207-en-son-cep-telefonlari-burada.html
    Hala anlamak mı istemiyorsun? Tek hoparlör ile ne alakası var... Hoparlörün içini mi görüyorsun sanki.. Aldıktan sonra herşey netleşti.. Nereden biliyorsun tek hoparlör ama içinde farklı teknoloji kullanmışlar...




  •  <<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >>



    ben yukardaki tartışmaları kaçırmışım, ama resimde "tek hoparlörden 3d ses çıkmaz, fiziksel olarak mümkün değil" olayı çok saçma, bi kere e2 de 3d ses özellikli stereo hoparlör var.
    3d ses motorolanın geliştirdiği ve patentini aldığı bi teknolojidir, 3 hoparlör anlamına gelmez.

    e2 de mono hoparlör var diyen bile çıkmış, yaw telefonun içinde stereo ses ayarları diye bölüm bile var yuh..;
    http://www.mobile-review.com/review/image/motorola/rokre2/video/rokre2-6.wmv


    ortaya bi resim atılmış, tek parça hoparlör var, paki o hoparlörün metal kısmını kaldırıp içine bakmak aklınıza gelmedi mi ?! bu yeni bi teknoloji değil ki cep telefonlarında stereo hoparlörler yer tasarufu adına sıkıştırılıp tek parça halinde monte ediliyor.

    hiç 5+1 kulaklık diye bi olay duydunuzmu bilmiyorum ama 5+1 kulaklıkların sağ ve sol kısımlarında ayrı ayrı 5 tane hoparlör ve 1 tane vuuğfırr (nası yazılıyodu bu :) var. toplamda 10 +2 olmuş oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Mayıs 2007; 20:51:53 >




  • Bugün bütün Pendik'te bir tane bile E2 bulamadım.Bu şengüller falan dahildir buna...Belki acayip gelecek ama E2 nin ne olduğunu bilmeyen en az 20 dükkan sahibiyle karşılaştım.Herkes''Abi ya boşver Motorola'yı,yaramaz o,ikinci eli yok;ya da satmıyoruz kardeşim sana nokiya veya SEMSANG verelim''falan dediler.En geç önümüzdeki hafta alıyorum arkadaşlar ve herkese tavsiye ediyorum
  • o şekilde konuşmalarının sebebi motorola türkiye yüzünden..., adamların ne tanıtım nede servis doğru düzgün çalışan bi sistemleri yok.
    sıradan bi telefoncu nokya satmak ister, yanılmıyorsam nokya satınca ona daha fazla kar kalıyor zira diğer markalar nokya tekelinde ürünlerini satabilmek için telefonlarını mümkün olan en düşük fiyata , en az karla satıyor.. buda satılan telefondan telefoncuya kalan payın azalması demek..

    netten almanı öneririm..







    Güncel fiyatlar..;



    kvk.com - 508 YTL

    shobbo.com - 631 YTL

    ereyon.com - 487 YTL

    genpatech.com - 494 YTL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Mayıs 2007; 21:10:55 >




  • ben o sitelerin hepsini kontrol ettim ama yine de sağol.Bana ödeme şekli en cazip gelen hepsiburada.com.Fortis e diğer siteler peşine taksitlendirme yapmadıkları için bekliyorum.Hepsiburada da siyah yok.İlk niyetlendiğimde de siyah yoktu o yüzden V3x almıştım.E-posta attım siyah bulundurun diye,bakalım cevap gelsin.Her gün bakıyorum nete.illa ki bulacağım
  • bende motorola s9 kulaklıkların gelmesini bekliyorum.. onlar geldiğinde ikisi birlikte e2 almayı düşünüyorum. son karar bu şekilde. ama olurda telefonun fiyatı taksitli 450 lira civarına inerse beklemeye gerek yok, hemen gider alırım.

    kendim için konuşursam acil tel ihtiyacım olmadığı için şimdilik acele etmemim bi anlamı yok. e61, e61i, i600 gibi wi-fi ve tam qwerty klavyeli telefonlara da ağzım açık bakmaktayım. öyle bi indirim yapılmalı ki benim kendim için koyduğum max. 500 lira barajına takılmamalı, ancak o zaman bu telefonlardan birini alabilirim. böyle bi indirimin olma ihtimali 0 olduğu için benim için en uygun seçenek gene e2 kalıyor.

    en güzelide rokr e2 beklerken , telefon eskimiyor, aksine olgunlaşıyor. yayınlanan yeni program ve özellikle firmware sürümleri her geçen gün e2 almak için yeni bi bahane çıkartıyor ortaya.., örneğin sonradan eklenen 4 gb sd kart, divx, ipod menüsü.... gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Mayıs 2007; 21:29:42 >




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.