Şimdi Ara

<<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >> (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
0
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dewamı da geldıgınde cok daha memnun kalacagımıza emınım!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: face1tr

    bende motorola s9 kulaklıkların gelmesini bekliyorum.. onlar geldiğinde ikisi birlikte e2 almayı düşünüyorum. son karar bu şekilde. ama olurda telefonun fiyatı taksitli 450 lira civarına inerse beklemeye gerek yok, hemen gider alırım.

    kendim için konuşursam acil tel ihtiyacım olmadığı için şimdilik acele etmemim bi anlamı yok. e61, e61i, i600 gibi wi-fi ve tam qwerty klavyeli telefonlara da ağzım açık bakmaktayım. öyle bi indirim yapılmalı ki benim kendim için koyduğum max. 500 lira barajına takılmamalı, ancak o zaman bu telefonlardan birini alabilirim. böyle bi indirimin olma ihtimali 0 olduğu için benim için en uygun seçenek gene e2 kalıyor.

    en güzelide rokr e2 beklerken , telefon eskimiyor, aksine olgunlaşıyor. yayınlanan yeni program ve özellikle firmware sürümleri her geçen gün e2 almak için yeni bi bahane çıkartıyor ortaya.., örneğin sonradan eklenen 4 gb sd kart, divx, ipod menüsü.... gibi



    haklısın,çok hızlı güncellenen bir telefon. ilk etaptaki yaşattığı sıkıntıları bundan sonra yaşatmayacağı anlamına da gelir ki bu çok iyi.qwerty klavye konusunda sana katılmıyorum ama eleştirmiyorum da.moto q falan desen belki anlarım ama e61 falan;hiç kullanmadım,incelemedim bence çok tuhaf bir alet.mpx220 duracak fakat v3x gidecek.




  • ehe heh.., bu arada senin mpx220 nin fiyatı 360 lira olmuş.., sen kaça almıştın..

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=31
  • face1tr;
    sendeki bu linux bilgisine hayran olmamak elde değil.Bu merak nerden geliyor merak ettin.Bu konuda harbiden süpersin...
  • daha da düşsün.satılmıyor zaten,kullanıcısıda az daha iyi ya memnunum ben.hellomoto türkiye deki sitesinden de kaldırmış;ama ingiltere ve almanya da hala piyasada.uydurma sorunlar ürettiler bir sürü,alanlar kullanamadığı için WM yi karaladı aleyhte bir sürü lobi çevrildi .tanıtım,reklam,servis üçgeni de arızalı olunca farklı bir sonuç beklemek hata olurdu zaten.gece 2 de bir yerde takılırken msn i açınca ya da 95 r dakikalık bir iki film patlatınca şekil oluyor ama anlamıyor kardeşim bu millet 2003 se kullanırken 2005 ppc ye terfi eden arkadaşlarımın anlattıklarına göre 2005,2002 den betermiş.işin en başındaki microsoft zaten başlı başına bir problem...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: montaj34

    face1tr;
    sendeki bu linux bilgisine hayran olmamak elde değil.Bu merak nerden geliyor merak ettin.Bu konuda harbiden süpersin...


    gerisi, ilerisi beni buna iten nedenler, sebebler var ............, ama kısaca herşey bu topic ile başladı desem..;

    http://forum.donanimhaber.com/m_4438192/mpage_1/key_bizden%252Cuzak%252Cco%25F0rafyalarda//tm.htm#4438192

    hortlatın şunu yaw, millet linux neymiş, sadece bi kaç moto telefondamıymış yoksa neymiş anlasın..




  • Ciddi ciddi Mpx220'mi satıp ROKR E2 almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Orcunsau

    Ciddi ciddi Mpx220'mi satıp ROKR E2 almayı düşünüyorum.


    mpx200 yada 220 kullanan birinin sonrasında e2 veya benzer linux sistemli telefonlara geçiş yapmak istemesinin telefonun prestijine prestij katacağını düşünüyorum.

    çünkü mpx kullanıcısı "sadece alo deyim bana yeter" felsefesi ile hareket etmez, kullandığı telefonun sınırlarını her geçen gün arttırmak, mevcut sistemin üzerine hep bişeyler daha eklemek ister.

    bundan dolayı mpx den e2 ye geçen biri yeni çıkan firmware, program, oyun, tema...vb içerikleri çıktıkları gibi deneyip test eder, hep daha fazlasını isteyen kişiliği ile telefonun sınırlarını zorlayarak her zaman en günceli, en yeniyi kullanma dürtüsüyle hareket eder.


    @ Orcunsau
    eeğ bu kadar ara gazından sonra yarın koşa koşa gider kendine bi e2 alırsın herhal..




  • Ya bugün internetten sipariş verdiğim Sennheiser CX300 kulaklığım geldi. Telefom mpx220 olmasına rağmen açıkçası yetmedi bana performansı. Ve E2 almak sadece bir düşünceydi. Ama Mpx220'nin performansı beni tatmin etmeyince ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bu akşamda Teknosa'da yakından gördüm telefonu gerçekten çok hoş bir telefon. Görünüm olarakta. Ama tabi E2 alabilmem için ilk önce Mpx220'mi satmam lazım...
  • benim e2im yokama almak çok istiyorum inşallah aranıza katılacağım
    www.modmymoto.com işinize yarar diye düşündüm
  • arkadaşlar e2 nin şarj ı ortalama kaç gün gidiyor we custom eq bulunuyormu

    iyi günler :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ghan87

    arkadaşlar e2 nin şarj ı ortalama kaç gün gidiyor we custom eq bulunuyormu

    iyi günler :)


    Şarjı 2 gün yeter ortalamada tabi. Çok müzik dinlersen her akşam şarja takarsın

    Custom şu an için yok ama ileride neden olmasın
  • Arkadaşlar yurtdışından telefon geitrtip burada kullanabiliyor muyuz? Mesela
    1. ebay den E6 alsam Türkiye'de kullanabilir miyim?
    2. EMEI (Doğru mu yazdım acaba) numarası kayıt altına alınabiliyor mu?
    3. Motorola uluslararası garanti veriyor mu?
    4. Vermiyorsa telefon sigortalarıyla bu durum halledilebiliyor mu?
    5. E6'nın müzik kalitesi E2 kadar iyi mi?
    6. Kamerası nasıl autofocus veya macro var mı?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • E2 java ve linux tabanlı olduğu için sadece merakımdan soruyorum.Benim emektara gps destekli harita araken bir kaç siteye denk geldim.jar. ve jad. uzantılı harita programları buldum.MPx'lerde java uygulaması olduğu halde ''RUN''seçeneği yoktur.E2'de çalışabilir mi diye kuşkulandığım için veriyorum adresleri...Bir de çalışırsa

    http://www mgmaps com/download.php
    http://www mgmaps com/support.php
    http://vnavigator com.ru/page.php?2 Aralarda nokta var

    E1000 ve A1200 için haritalar mevcut...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 9 Mayıs 2007; 14:28:02 >




  • Normalde E2 jar ve jad uzantılı dosyaları açıyo ben 2-3 tane getjar sitesinden indirip denemiştim.Bunları da büyük bir olasılıkla açacaktır.Akşama gene evde uğraşacak bir şey çıktı
  • öyle olsun...
  • @face1tr

    Arkadaşım sanırım konuyu tam anlayamadın. Konunun E2 ile alakası yok. Konu tamamen tek hoparlörden 3d ses çıkar demiş olması. Kaldı ki onu da; "sana yakıştıramadım" dedim. Sana yakıştıramadım normalde düzgün olan ve hatası olduğunda ona bak bunu senden hiç beklemezdim anlamında kullanılır.

    Öncelikle tek hoparlörden 3 boyutlu ses çıkmaz. O 5.1 kulaklıkların iki çeşidi var ve ikisini de denedim. (Bir arkadaşım aldı yazılım ile olanını sonra beğenmeyip iade etti ve gerçek 5.1 aldı.)

    Çevresel ses için en az iki hoparlöre (başka deyişle iki sürücüye ihtiyaç vardır.) ve iki kulağa ihtiyaç vardır. Tak kulağınızla da çevresel sesi algılayamazsınız. (Birisi siz yukarıdan seslendiğinde sesin nereden geldiğini anlayamazsınız. Bunun nedeni ses iki kulağa da eşit zamanda geldiği için beynin konumlandırma yapamaması.) Fiziksel olarak imkansız derken şekli fizikten değil bilimsel fizikten bahsediyorum.

    Telefonda stereo ses ayarı var demişssin, o kulaklık için geçerlidir (Kulaklık takılı değil iken sağ ve sol kanal toplayıcıda toplanarak bir filtreden geçirilir ve hoparöre iletilir) ya da stereo genişletme dediğimiz yazılım ile sese efekt vermedir ve genelde sese yankı eklenip, bazı frekans bölgeleri güçlendirilir.

    He gelelim "içini açıp baktınız mı?" olayına.

    Öncelikle iki sürücü var ise o tek hoparlör değildir.

    İkincisi ses çıkışı tek olduğu için iki hoparlörün de bir anlamı yoktur. Ses, çıkış yolunda toplanarak gene mono bir hal alır. E398'de hoparlörlere boşuna iki çıkış verilmiyor.

    _____________________________________________________________________________________


    Bu arada birol dediğim gibi bir kulp arama niyetim yok. Hataları görüp fikrimi yazıyorum. Burada yanlış anlaşılan nedir anlamadım. O sırada E2 de tek hoparlör olduğunu biliyordun, ama "demekki tek hoparlörden 3d ses çıkabilir" demen... Araştırmacı olduğunu söylemiştin ben de bunu sana yakıştıramadım olay bu.

    _____________________________________________________________________________________


    Tekrar söylüyorum konunun telefon ile alakası yok. Olay burada süregeldiği için burada cevap verdim. Zaten konu başlıklarını karıştırmışım mesajlar niye faklı geldi demiştim. Ama birol un yanlış anlama dediği nedir hala anlamış değilim.

    _____________________________________________________________________________________


    @neon knight

    Yaşadığın olay için üzgünüm hala böyle insanlar var. Donanım bölümne uğrayanlar bilir, AMD64 serisi ile büyük başarı yakalamıştı, az enerji tüketiyor çok OC oluyor ve normal hali ile saat hızı kendinden çok yüksek olan intelleri geçiyordu.

    Ama satıcılar sadece bir kere oluşan ısı sorunu (AMD64 lerde kesinlikle yoktu) nedeniyle bilip bilmeden AMD ısınır yanar demekteydi. Ve hatta bir kaç gün önce arkadaşın biri "vayyy be AMD sonunda ısı sorununu çözmüş" dedi biz de ; günaydın. Çünki bu sorun çözüleli 5 yıl oluyor, ki beş yıl önce milat başladı bizim için.

    Siemens konusuna gelince adam biraz haklı ama yaa. Adamlar her şeyi koyuyor ama yazılım yok. Şimdi E2 nin şu kendini geliştirme özelliğine bayılmıyorum diyebilecek bir babayiği var mı?
    (ül.... yok yok E2 nin linux unu sevmeyen var mı? Sustular tabi)

    Düzenleme:

    Yazım hatası; "bayılıyorum", "bayılmıyorum" ile değiştirildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 12 Mayıs 2007; 19:40:18 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: AyBuBi

    Arkadaşlar yurtdışından telefon geitrtip burada kullanabiliyor muyuz? Mesela
    1. ebay den E6 alsam Türkiye'de kullanabilir miyim?
    2. EMEI (Doğru mu yazdım acaba) numarası kayıt altına alınabiliyor mu?
    3. Motorola uluslararası garanti veriyor mu?
    4. Vermiyorsa telefon sigortalarıyla bu durum halledilebiliyor mu?
    5. E6'nın müzik kalitesi E2 kadar iyi mi?
    6. Kamerası nasıl autofocus veya macro var mı?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...



    Bu konular hakkında yardımcı olabilecfek kimse yok mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AyBuBi


    quote:

    Orjinalden alıntı: AyBuBi

    Arkadaşlar yurtdışından telefon geitrtip burada kullanabiliyor muyuz? Mesela
    1. ebay den E6 alsam Türkiye'de kullanabilir miyim?
    2. EMEI (Doğru mu yazdım acaba) numarası kayıt altına alınabiliyor mu?
    3. Motorola uluslararası garanti veriyor mu?
    4. Vermiyorsa telefon sigortalarıyla bu durum halledilebiliyor mu?
    5. E6'nın müzik kalitesi E2 kadar iyi mi?
    6. Kamerası nasıl autofocus veya macro var mı?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...



    Bu konular hakkında yardımcı olabilecfek kimse yok mu?



    E6 yı incelemedim.Türkiye'de GSM 900 ve 1800 destekleniyor.Muhtemelen tri veya quad band olduğu için kullanılabilir.Orijinal faturasıyla,birlikte hangi hattı kullanıyorsan o servis sağlayıcıya gidip kayıt altına aldırman ya da hangi şebekeyle kullanacaksan o şebekeye ait bir hat alman gerekiyor.Eğer yni hat alırsan da başka bir SIM kartla kullanımına izin verilmiyor.(İngiltere'dn gelen kuzen i-mate'sine turkcell hat aldı kendi vodafone hattını çalıştırmadığı için biliyorum)

    Teknik detaylar için hellomoto.com adresinden daha detaylı bilgi alabilirsin...




  • Sizce ROKR E2 Temmuzda 350-400 YTL civarında olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.