Şimdi Ara

.......MOTOROLA VE66 İNCELEMESİ.....(by mcebi001) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
27.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anlamak lazım, anlamak... hala Motorola için beş para etmez diyen adamların cihazlarına VE66 nın köşesiyle tam ortadan güüm diye koyacaksın bakalım ne oluyor?..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    anlamak lazım, anlamak... hala Motorola için beş para etmez diyen adamların cihazlarına VE66 nın köşesiyle tam ortadan güüm diye koyacaksın bakalım ne oluyor?..





    ..............................harbi yav kaç aydır kullanıyorum üstelik kılıfıda kutusunda hiç kullanmadım yinede cihazda dişe dokunur 1 çizik bile yok...
  • o kadar cok övüyorsunuz ki bu aleti.
    hiç aklımda yokken motorola iyice yattı kafama.
  • beklentiler çok önemli hypnoss1....... ben yine kısaca sahip olacaklarından ve olamayacaklarından bahsedeyim.......

    sağlam şık bir kasa ......
    stabil bir yazılım......
    5mp gün işıgında yeterli derecede netlik sunan kamera....
    tek tuşla wlan ve fm radyo(dahili alıcılı)
    50mb lık wav ları bile açabilen müzik çalar......
    vga boyutuna kadar mp4 oynatma.....qvga da tam ekran
    ilerisi için çok önemli dlna protokolü....
    a2dp ile yüksek kalitede müzik dinleyebilme
    780mah olsada muadillerinden daha iyi batarya performansı....
    crstal talk....


    3g mevcut değil...
    kendi kulaklıkları ile ses vasat ...
  • ptesi yada salı gunu alıcam inş.. yeni haftayla beraber mcebi001e kullanımla ilgili yeni sorular gelebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcebi001

    beklentiler çok önemli hypnoss1....... ben yine kısaca sahip olacaklarından ve olamayacaklarından bahsedeyim.......

    sağlam şık bir kasa ......
    stabil bir yazılım......
    5mp gün işıgında yeterli derecede netlik sunan kamera....
    tek tuşla wlan ve fm radyo(dahili alıcılı)
    50mb lık wav ları bile açabilen müzik çalar......
    vga boyutuna kadar mp4 oynatma.....qvga da tam ekran
    ilerisi için çok önemli dlna protokolü....
    a2dp ile yüksek kalitede müzik dinleyebilme
    780mah olsada muadillerinden daha iyi batarya performansı....
    crstal talk....


    3g mevcut değil...
    kendi kulaklıkları ile ses vasat ...






    saglam şık bir kasa yeter benim için zaten ki fazlası mevcut:)




  • bişe sorucam zn5 neden daha pahalı..kodak kamera dan dolayımı???. El fuego bişey sorucam ben moto tr yi ulaşamıom sen nası ulaşıon acaba??? bide sorsaydın keşke ve66 modeli için nie flash player eklememişler ???
  • beyler ve66 ile rahat surf yapılıo mu. sorun var mı browserda? opera mı yüklediniz? naabtınız
  • cihaz kendinden opera yüklü zaten fast scroll la gayet hızlı kullanılıyor ama bu boyutta ki ekranla ancak acil işleri halledebilirsin öyle habire nette takılayım diyemezsin pek keyif vermez kaldıki wlan batarya düşmanıdır biliyorsunuz.......
  • @hconal

    0212 317 45 95 Moto TR
    bu cihazlar için flash player maalesef yok. çıkar mı belli değil...

    @sioux

    opera mini ve facebook mobile yeterli şu an. mcebi001 in de dediği gibi fast scrolla gezmek rahat. sana da tavsiye ederim

    @hypnoss1

    herhangi bir Moto alınca "neden bu zamana kadar başka markalara para döktüm" diye hayıflanacaksın. bu kesin
  • kuşadasında bu ürünü görebilecegim nereleri var acaba.(daha dogrusu neresi var yada varmı böyle bir yer)
    bunu nereden ögrenebilirim bilen var mı?
  • Ada`da biraz zor bulursun hocam. Bilindik belli modeller dışında pek getirmiyor telefoncular. Bir ihtimal Kipadaki Tcell de bulabilirsin. (Uydukent in oradaki. S.Demirel Bulvarında)
  • kipaya baktım geçenlerde yok.
    sipariş üzerine getiririz diyorlar.
    o zamanda ne manası kalcak.
    siparişle gelcekse netten alırım zaten demi.
  • media markt varsa bulunma şansı yüksek... bu cihazı bulundurup biraz da blgi sahibi olan bir satıcıdan başka bir marka ve model istemeyecekleri ve bu durumda onların hoşuna gitmeyeceği için; kasaı gacır gucur oynayan, adi malzemele ve birbirinin kopyası mallarla rafları doldurmaya devm


    İMLA: bu cihaz yani tüm Moto



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 3 Ocak 2010; 15:24:46 >
  • İzmir e Mediamarkt yeni açıldı :) Ada`ya önümüzdeki yüzyılda belki açılır. Bizim oraya Kipa açılacağını öğrendiğmizde herkes şaka falan zannetmişti.

    Motorola marka çok telefon kullandım, Türkiye nin cep telefonu ile yeni tanıştığı yıllardan beri yani. (Sonraları Motorola Accompli 008 ve V100 kullanırken bile millet uzaylıymışım gibi bakıyordu:) ) Hatta bunlardan önce kısa pantolon ile dolaşırken motorola telsizlerle kod isimlerle takılıyorduk hiç unutmam :) neyse. Türkiye`de motorola nın tüketici kitlesi tarafından tercih edilmemesi satıcılardan ziyade yine tüketicinin yöneliminden kaynaklanıyor. Bizim memlekette anlamadığı, bilmediği, duymadığı şeylerden korkulur tercih edilmez en basit deyimiyle. Ya da kullanmasa da illa tüm teknolojik bileşenlerle dolu olacak alacağı cihaz... (Bk. GPS. Sokağın başındaki bakkal, devamlı gittiği cafe ve okulu dışında adım attığı yer yoktur ama illa ki GPS diye tutturur. Sadece msnde geyiktir internet anlayışı ama wi-fi, 3G arar. 300" ekran olmazsa o cep telefonu telefon değildir. 300mp değilse kamerası rezalettir vs.) Motorola da tamamen amaca yönelik ürünler çıkardığı için belli bir güruh ihtiyacı olduğundan değil o teknoloji dayatıldığından kendisi için de değil çevresindekiler için alacağından "Aaa o yok bu yok" gibi saplantılara gömülmüş durumdalar. Bir de buna satıcıların bilgisizliği ya da daha pahallı ürün satmak için olan çabaları girince durum böyle oluyor. (Öyle bir hal almış ki durum, foruma bakıyorum hayatında duymadığı bir ürünü salt fiyatıyla değerlendiren cahiller türemiş bir de.) Yalnız şunu da eklemek lazım Moto razr serisi ile Türkiye`deki reklamları vs oldukça etkileyiciydi aynı şekilde devam ettirebilmeliydi. Piyasadaki çoğu telefondan üstün ZN5 kaynadı gitti. Rokr E8 keza. Z8 gelemedi gitti. Ki özellikle bekliyordum. Neyse çok konuştum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 4 Ocak 2010; 13:49:17 >




  • tamamen katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HighVoltage

    İzmir e Mediamarkt yeni açıldı :) Ada`ya önümüzdeki yüzyılda belki açılır. Bizim oraya Kipa açılacağını öğrendiğmizde herkes şaka falan zannetmişti.

    Motorola marka çok telefon kullandım, Türkiye nin cep telefonu ile yeni tanıştığı yıllardan beri yani. (Motorola Accompli 008 ve V100 kullanırken millet uzaylıymışım gibi bakıyordu:) ) Hatta kısa pantolon ile dolaşırken motorola telsizlerle kod isimlerle takılıyorduk hiç unutmam :) neyse. Türkiye`de motorola nın tüketici kitlesi tarafından tercih edilmemesi satıcılardan ziyade yine tüketicinin yöneliminden kaynaklanıyor. Bizim memlekette anlamadığı, bilmediği, duymadığı şeylerden korkulur tercih edilmez en basit deyimiyle. Ya da kullanmasa da illa tüm teknolojik bileşenlerle dolu olacak alacağı cihaz... (Bk. GPS. Sokağın başındaki bakkal, devamlı gittiği cafe ve okulu dışında adım attığı yer yoktur ama illa ki GPS diye tutturur. Sadece msnde geyiktir internet anlayışı ama wi-fi, 3G arar. 300" ekran olmazsa o cep telefonu telefon değildir. 300mp değilse kamerası rezalettir vs.) Motorola da tamamen amaca yönelik ürünler çıkardığı için belli bir güruh ihtiyacı olduğundan değil o teknoloji dayatıldığından kendisi için de değil çevresindekiler için alacağından "Aaa o yok bu yok" gibi saplantılara gömülmüş durumdalar. Bir de buna satıcıların bilgisizliği ya da daha pahallı ürün satmak için olan çabaları girince durum böyle oluyor. (Öyle bir hal almış ki durum, foruma bakıyorum hayatında duymadığı bir ürünü salt fiyatıyla değerlendiren cahiller türemiş bir de.) Yalnız şunu da eklemek lazım Moto razr serisi ile Türkiye`deki reklamları vs oldukça etkileyiciydi aynı şekilde devam ettirebilmeliydi. Piyasadaki çoğu telefondan üstün ZN5 kaynadı gitti. Rokr E8 keza. Z8 gelemedi gitti. Ki özellikle bekliyordum. Neyse çok konuştum.

    evet cok konuşmuşsun
    ama güzel de konuşmuşsun




  • Şiir gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HighVoltage

    İzmir e Mediamarkt yeni açıldı :) Ada`ya önümüzdeki yüzyılda belki açılır. Bizim oraya Kipa açılacağını öğrendiğmizde herkes şaka falan zannetmişti.

    Motorola marka çok telefon kullandım, Türkiye nin cep telefonu ile yeni tanıştığı yıllardan beri yani. (Motorola Accompli 008 ve V100 kullanırken millet uzaylıymışım gibi bakıyordu:) ) Hatta kısa pantolon ile dolaşırken motorola telsizlerle kod isimlerle takılıyorduk hiç unutmam :) neyse. Türkiye`de motorola nın tüketici kitlesi tarafından tercih edilmemesi satıcılardan ziyade yine tüketicinin yöneliminden kaynaklanıyor. Bizim memlekette anlamadığı, bilmediği, duymadığı şeylerden korkulur tercih edilmez en basit deyimiyle. Ya da kullanmasa da illa tüm teknolojik bileşenlerle dolu olacak alacağı cihaz... (Bk. GPS. Sokağın başındaki bakkal, devamlı gittiği cafe ve okulu dışında adım attığı yer yoktur ama illa ki GPS diye tutturur. Sadece msnde geyiktir internet anlayışı ama wi-fi, 3G arar. 300" ekran olmazsa o cep telefonu telefon değildir. 300mp değilse kamerası rezalettir vs.) Motorola da tamamen amaca yönelik ürünler çıkardığı için belli bir güruh ihtiyacı olduğundan değil o teknoloji dayatıldığından kendisi için de değil çevresindekiler için alacağından "Aaa o yok bu yok" gibi saplantılara gömülmüş durumdalar. Bir de buna satıcıların bilgisizliği ya da daha pahallı ürün satmak için olan çabaları girince durum böyle oluyor. (Öyle bir hal almış ki durum, foruma bakıyorum hayatında duymadığı bir ürünü salt fiyatıyla değerlendiren cahiller türemiş bir de.) Yalnız şunu da eklemek lazım Moto razr serisi ile Türkiye`deki reklamları vs oldukça etkileyiciydi aynı şekilde devam ettirebilmeliydi. Piyasadaki çoğu telefondan üstün ZN5 kaynadı gitti. Rokr E8 keza. Z8 gelemedi gitti. Ki özellikle bekliyordum. Neyse çok konuştum.



    Çok doğru bir yaklaşım




  • güzel incele elinize sağlık.ben bu motorolaya hiç alışamadım. telefonlarına lafım yok güzeldir yanlız alışamadım ben.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.