Şimdi Ara

MS'e ban yüzünden araştırma başlatıldı! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • saykokilla'ya katiliyorum ellerinde imkan varken insanlara prim amaçli live acc satip bundan kar etmeyi biliyorlar ve eminimki en baştan beri ms farkında bunun sadece istedikleri satış rakkamlarına ulaşmadıkları için gözyumdular bu fw mevzusuna o kadar teknoloji ve yazilim devi bir firmamı kimin serverlarına yasal olmadan bağlandığınımı anlayamiyacak?

    düşüncesi bile saçma sonuçda kopya oyuna göz yummak kullandirtmayi desteklemekdir, ya enbaşdan önlemini alip uyarini vericeksin insanlara yada devam ettirticeksin.

    sonucda bunu sen prim yapmak icin kendi saffinda insanlari "kandırmak" amaci ile yapiyorsun tüm ipler senin elindeyken en güzel oyunlarin cıkıs zamanı bekleyip insanlari bu live servisinden uzaklaştirmanın şahsimca korsan karşıtlığı ile hiçbir alakası yok..


    işin özü tamamen duygusal ( $ )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedoxx -- 20 Kasım 2009; 11:51:37 >
  • Bu ban olayında tüm bunlar bir yana Microsoft nasıl olur da benim modladığım konsolumun logunu kendine yollar. Aslında bu da başlı başına bir dava konusudur. Yani sizin cihazınızın içindeki bilgileri nasıl olur da kendi serverına gönderebiliyor? Bunun da yasal bir dayanağı yok bence. PS 3 gibi kopya oynamayı engelleyen update çıkartır update yapmayanların live a girişine izin vermeyerek de kopyayı engelleyebilirdi. Ama senin makinendeki bilgileri almaya hakkı yok.
  • Yapmayın etmeyin arkadaşlar, şöyle isyanlarla gelmeden önce ışık hızıyla geçtiğiniz ve esasen onaylamış olduğunuz sözleşmelerin içeriğine bir bakın. Konsolun kullanımıyla ilgili bazı bilgileri -ki buna üzerindeki fw falan dahil- toplama hakkı gene tabi ki var Microsoft'un, adamları iyice Hollywood filmlerinin "aptal kötü adamı" yaptınız, kılıfına uydurmadan sırf pislik yapmaya çalışıyorlar da sürekli bir açık veriyorlar gibi oldu
  • Ya herkes yorumlarını Türkiye üzerinden nasıl da düşünüyor, anlamadım gitti. Neymiş, kopya olmasa konsol yaygınlaşmazmış da. Kimse almazmış da. Ya xbox 360 ve ps3 ortak oyunlarında neden xbox 360 her zaman ps3'ü geçiyor o zaman. Herkes makinesine FW atıyor da fantazi olsun diye mi orijinal alıyor? Yani kopya için olduğu teziniz geçersiz. Ha bizim ülkemizde sırf kopya oynattığı için xbox 360 alanlar var. Onlara tanıttı ve ülkemizde tanındı diyebilirsiniz. Bu konuda haklısınız ama bu konsolu alıp, deli gibi saatlerce live'da bizle takılıp, sonrasında buraya gelip xbox 360'a b.. atan kişileri biliyorum. Yani adam ne yapsa beğendiği halde beğenmemeye kendini programlamış kişiler bunlar.

    Ayrıca Gamertag'iniz banlanmadığı sürece de gold üyeliğiniz duruyor arkadaşlar. Başka makineden recover edin oynayın. En basitinden MS bunu belirttiğinde davanın düşme ihtimali var. Ben daha önce banladım milleti der. Eskiden öyle bir teknoloji elimde yoktu der. Şimdi bu teknolojiyi çalışanlarıma geliştirttim der ve nokta atışıyla sadece kopya kullananları banlamanın yolunu buldum der. Der allah der yani. Buradaki kimsenin babasının oğlu değil MS. Körü körüne de savunmamızın bir manası yok da gerçekler bunlar.

    Sonuçta banlananlar PS3 ile yollarına devam edebilirler. Ne de olsa Xbox 360'ta orijinal oyun oynanmıyor. Kopya oyunla da MS banlıyor.
    MS'e . Xbox 360'a . Xbox Live'a . Bala parmağını .




  • ne zaman xbox ve ban konusu olsa hep tartışma hep tartışma,o kadar uzun ki okumaya üşeniyorum herkes birşey savunuyor ama değişen ne diye sormak lazım...
  • Arkadaşlar benim üyelik 3 ay önce bitti.Daha girmedim ama şimdi avatarın şeklini değişmek istiyorum ban yermiyim internet bağlarsam .Makina fw li mw 2 de yeni bitirdim

  • banlanmak ve kalan live üyeliğinin parasını alamamak yeni bir şey değil... daha önce açılsa açılırdı. zaten ms'un başına bir iş gelecek olsa ms bunu yapmaz. emin olun bunu yaptıklarına göre olası bir davada kullanıcının kopya oyun oynadığını ispatlayacak verilere de sahiptirler.

    live a ilk girişimizde açıkça kabul ettiğimiz sözleşme de ortada... sözleşmenin şartlarına uyulmadığı takdirde para yanıyor ki bu gayet doğal bir şey...

    lütfen ms a şöyle olacak böyle olacak diye hayallerde yaşamayalım.

    hepimize geçmiş olsun.
  • Bir yandan siz haklısınız, bir yandan da Microsoft. En haklı olan tarafı da mahkeme sonunda göreceğiz. ;) Daha önce de Kalifornya'da donanımı sorunlu olduğu için dava açılmştı ve tırt çıkmıştı(Ülkeyi yanlış hatırlıyor olabilirim). Aynı olay, bu durumdan öteye gidemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 9 Aralık 2009; 17:16:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.