Şimdi Ara

MSI GTX 980 TI ÖMRÜNÜ TAMAMLADI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Dün FIFA 19 oynarken bir anda ekranım beyaza döndü ve PC dondu. Alt+Tab ya da herhangi bir görev yöneticisine ulaşamadım. Ben de PC'ye restart atmaya çalıştım. Lakin restart butonu bile çalışmıyordu. Her neyse powerden kapatıp tekrar açtığımda bütün fanlar parçalar çalışmasına rağmen ekrana görüntü gelmedi. DVI-D kullanıyorum. HDMI'a geçtim. Yine No Signal hatasını aldım. Ayrıca yandaki LED MSI logosu söndü. HDMI falan takınca bazen tekrar yanıyor. Ekran kartını söküp, HDMI'ı onboard anakarta bağlayınca görüntü elde edebildim. Kartı alalı yaklaşık 2 yıl 10 ay oluyor. Sizce ne yapmalıyım? Inventus ve MSI ile iletişime geçme adına mail attım şuan yeni bir kart alabilecek durumum yok. 3 yıllık garanti kapsamına mı girer bu mevzu? Kart mefta mı acaba? Bu arada DDU ile temiz bir GPU kurulumu ile tekrar denedim. Kart kesinlikle görüntü vermiyor ekrana. Önerileriniz nelerdir?

    Teşekkürler.







  • çipset gittiyse geçmiş olsun kart hakkın rahmetine kavuştu demektir ama 3-2 yılda çipset bozulurmu sanmıyorum işin ehli tv tamircisi yada elektronikçi bulun gerekli ölçümler yapılır kondasitör yada benzeri bir parçada sıkıntı varsa ucuza yırtarsın yok çipset gittiyse o ekran kartı artık çalışmaz
  • Bi fırınlamayı deneyin derim ilk başta benim de gözüm korkmuştu ama fırında bişey olmuyo merak etmeyin :)
  • Kartı başka sistemde deneyin hala çalışmıyorsa garantisi devam ediyorsa satın aldığınız distribütör aracılıgıyla MSI Türkiye yetkili servisi Servis Point'e yollayın. Eger garantisi sonlandıysa bölgenizde ki uzman bir bilgisayarcıya danışın.
  • Selam, geçmiş olsun.

    MSi'ın sonradan getirmiş olduğu 3 yıllık garanti süreci içerisinde yer alıyorsunuz anladığım kadarıyla. Bundan dolayı alternatif yollar aramanız için hiçbir sebep yok.

    Muhtemelen GPU veya bellek arızası yaşamış durumdasınız. Böyle bir sıkıntı görüldüğü takdirde; eğer GTX 980 Ti stoklarda bulunmuyorsa, güncel muadil ürün değişimi veya para iadesi hakkınız olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.