Şimdi Ara

Msı rx 580 gaming x 8gb yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartım bir kaç gündür gpu çalışma %100 olmasına ragmen gpu mhz hızı düşük frekansta çalışıyor. Furmark testinde test ettiğimde ilk 1-2 dk gpz mhz 1380 ( en son deger ) çalışıyor bğr süre sonra dalgalanıp 1250-1380 arası gidip geliyor ( gpu kullanımı %100 olmasına ragmen ) ektan kartının çektiği woltaj önceden 141watt sabitken şimdi 120-140 aralıpında dalgalanıyor. Bu sorunu nasıl güzeltebilirim. Msı rx 580 gaming x 8gb yardım lazım Msı rx 580 gaming x 8gb yardım lazım Msı rx 580 gaming x 8gb yardım lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Bu bir sorun değildir.
    Ekran kartlarının gpu frekans degerleri vardır. amd olsun nvdia olsun. bu değerler chıpten chipe bios kar uretıcıne core ve asıl olarak chıpıo serin tutup tutamadığına göre değişkenlik gösterir.
    Oyunlarda gpu ısısı artıkca boost frekansı düşer.

    1271 1243 hz değerleri okudum bu arada verdiğiniz osd den. şöyle yapın bir adet oyun çalışır iken windopwsta 3 adet gpu-z programı açın. 1 sinde tüm seçenekleri mause sağ tık ile max yapın. diğerini min yapın 3 cu son olanı ıse secmeden o sekıl bırakın. Belirli bir zman oyun oynadıktan sonra alt esc yapıp oyundan cıkın oyun arkada calısmaya devam etsın yada otyunu kapatın.
    bu 3 gpuz z sekmesine mause yardımı ıle GPU clokta kırmızı çizgilerdeki frekansları okuyun.
  • Bu sorun bugünlerde çok olmaya başladı hatta aynen bende de dün olmaya başladı! GPU kullanımı oyunda genelde hep %100 olurdu şimdi sapıttı çoğu zaman GPU kullanımı 0 yazıyor ama oyunda donma felanda olmuyor..
    Ya ekran kartı sürücü güncellemesinden veya Windows güncellemesinden kaynaklı olduğuna yemin edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.