Şimdi Ara

Muadil Toner nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
22.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mrb Arkadaşlar
    piyasada gördüğüm kadarıyla pek çok kişi muadil hatta dolum toneri orjinal diye satmaya çalışmaktadır malesef pek çok kişi de bu farkı anlayamadığı için muadil tonere orjinal parası ödeyerek zarara uğramaktadır.

    Bu konuda ilgilenen tüm arkadaşlara birkaç önerim olacak.
    *Orjinal kullanan yine orjinal kullansın. ama Muadil toner alacaksanız kalite çok önemlidir.
    *kalitesiz ve güvenilmez ürünlere para vermeyin.
    *Orjinal toner alacağım diyerekten dolum ya da yan sanayi üretimi ürün almayın.
    *Goldink olarak 5 yıldır her türlü kartuş ve toner dolum malzemesi satışı yapmaktayız. bu konuda bilgi almak isteyen tüm arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışırız.

    Kaliteli Muadil toner konusunda bilgi isteyenlere öncelikle gittigidiyor profilimize bakmalarını
    http://profil.gittigidiyor.com/altinhus

    daha sonra dawww.goldink.com.tr adresinden her marka ve model muadil toner ihtiyacınızı en uygun fiyatara karşılayabileceğinizi belirtmek isteriz.

    *Biz muadil toneri muadil olarak satıyoruz.
    *asla orjinal diyerek satmayız.
    *muadil tonerlerimiz asla dolum değildir.
    Tüm muadil tonerlerimiz yeni, sıfır üretim, ithal ve orjinaliyle aynı kapasitede çıktı verir ve kaliteli çözümler sağlar...







  • Evet katılıyorum bu durumları biliyoruz ama en uygun fiyata ben orginale para vermem yada dolumla uğraşmam diyene de tavsiyemwww.ayazshop.com muadil toneri markası history sıkıntısız çalışıyor herhangi bir problemde de birebir değiştiriyorlar.
  • MAP BİLİŞİM KARTUŞ TONER DOLUM MERKEZİ

    FİRMAMIZ İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BULUNMAKTA ,HER ÇEŞİT TONER KARTUŞ SARF MALZEMESİ SATMAKTADIR ,ÜRÜNLERİMİZİ UYGUN FİYATA İTHALATCI KİMLİĞİMİZ İLE SATIN ALABİLİRSİNİZ.


    PINAR ÖRS

    0212-428-28-40/43
  • merhaba, bizim kullandığımız canon LBP3300 yazıcının muadilini çok uygun fiyata aldık gayette memnunuz.

    Önerebileceğim adres şudur:http://www.kartustoner.com/720/CANON+3300+(LBP3300)+MUADİL+TONER_.002







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknik Ekip

    merhaba, bizim kullandığımız canon LBP3300 yazıcının muadilini çok uygun fiyata aldık gayette memnunuz.

    Önerebileceğim adres şudur:http://www.kartustoner.com/720/CANON+3300+(LBP3300)+MUADİL+TONER_.002






    Herkes firmasını ve ürünlerini rahat rahat tanıtırken sen neden müşteriymiş gibi kendini göstermeye uğraşıyorsun?




  • www.liderofis.com

    kurumsal toner ihtiyaçlarınız için bizi arayabilirsiniz.
  • Muadil tonerhttp://www.muadilal.com dan alınır.
  • Evet arkadaşlar, piyasada muadil ürünü veya dolum ürünü orjinal diya satan firmalar maalesef var. Bunlara karşı tüketicilerin çalıştğı firmaları iyi belirlemesi gerekir. Muadil ürün kullanıyorsa müşteri, gerçekten sadece muadil %100 Compatible (uyumlu) ürün satanladan alışveriş yapmalıdır. Dolum ürün yaptırmak istiyorsa -ben önermiyorum- baskı saysı,baskı kalitesi ve performans ve makineye verdiği zararlardan dolayı.

    Biz TMT Toner Eşleştirme Teknolojileri Tic.Ltd.Şti. %100 Compatible (uyumlu) ürün ithalatı yapan firmayız. Dolum ve orjinal satışımız yoktur. Size aşağıda baz bilgiler vermek istiyorum.

    Arkadaşlar, %100 Compatible (uyumlu) muadil toner alacaklar için yönlendirmede bulunmak istiyorum.

    Dolumcu ve dolum toneri muadil diye satan firmalardan -bu firmaları ifşa etmek istemiyorum- ve bir firma dolum işi yapıyorsa -tüm dolum yapan firmalar için söylemiyorum- muadil deyip dolum toneri satıyor olma ihtinmali çok yüksektir. Burada kandırılan Tüketici -siz- oluyorsunuz. Bu tarz firmalara dikkat edin. Paranızı çöpe atmayınız.

    Kimsiyi buradan karalamak istmiyorum. Sadece, tüketicilere dikkatli olamlarını istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMT Toner -- 19 Aralık 2012; 11:22:00 >




  • Arkadaşlar, başımdan geçeni paylaşmak istiyorum. Birden çok orjinal ürünün distribütörü olan bir firma MUADİL toner de satmaya başlamış. Bu firmayı çoğunuz tanıyordur, ancak, isim vermeyeceğim. Denemek için CB540 serisinden aldım.

    Müşterime kendim götürüp takmak istedim. (Gerçekten muadil mi bakmak için) Seali bir çektim ortalık toz duman oldu. (Dolum ) Hemen telefon ettim. Bana dediler ki, evet renkli ürünleri biz dolum satıyoruz. Peki dedim. Sitenizde muadil diye satıyorsun, ben de müşterime o şekilde sattım. O senin sorunun dediler.

    Dolum ürünün; persormans,baskı sayısı ve kalitesi ve makinenizin parçaları açısından olumsuz etkisi vardır.

    biz, TMT Toner Eşleştirme Teknolojileri Ltd.Şti. %100 Muadil ürün satmaktayız. Fiyatlarımız çok uygundur.
    Bu forumdaki amacımız, Uyarmak,bilgi vermek ve yönlendirme bulunmaktır.

    Arkadaşlar, Para kolay kazanılmıyor. En üst düzey performasn için doğru alım yapmalısınız.




  • kadıköy de dolum setleri satılıyor bir bakın gözle görüp karar vermek en doğrusu. şırınga ile doluyor olanlar var fakat ceretta mıydı hatırlamıyorum muadil kartuşların iyisini bulursanız da daha iyi olabilir.
  • Türkiyenin en çok kartuş toner satışı yapan online sitewww.kartussan.com da ucuz kaliteli garantili muadil tonerler mevcuttur herkesin bilgisine sunar en ufak sorunda ürünü geri alma garantisi veriyorlar,
    iyi çalışmalar herkesewww.kartussan.com
  • Bazı işletmelerin özellikle orj dayatmalarına inat bizde istanbul merkezli muadil dünyasını kurduk orj tonerlerin yerini aratmayacak kapasitede tekrar dolum yapılabilinen ve bitene kadar sorunsuz kullana bileceğiniz tonerleri yerinde görüp numunelerle gelip burada testlerini yaptıktan sonra satışlarını yapan tek firma olmaktan gurur dumaktayız milli hasılat ise buyrun hasılat 1 orjinal =3 muadil sloganımız oldu ve hepte bununla gurur duyacagız iyi çalışmalar dilerizwww.gaziantepkartus.com map bilişim iş birliği ile sizlere hizmet bizim işimiz sizleride aramızda görmekten onur duyarız..
  • 1 yıl garantili , %100 yeni ithal muadil toner satışı yapmaktayız.Web sitemizden yazıcınıza uygun muadil tonerleri , baskı sayılarını ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.
    Muadil Toner 'lerimiz orjinal toner den yenileme yada parçaları değişmiş değil , %100 yeni üretim ve ithal ürünlerdir.


    Saygılarımızla. Altın Kartuş
  • Öncelik ile site yönetimine sevgi ve saygı ile sorum şu olur tüketim malzemesi (Toner-kartuş) ve yazıcı bakımı ve onarımı yapan bir firma sahibi ve işinin aynı zamanda aktif olarak ustalığınıda yapan biri olarak bu konu başlığındaki çok yeni sanırım ticari geçmişlerinin ve genel sektörün içinde yeni olmaya çalışan kurum temsilcilerinin(kişilerin)Dilediği şekilde hiç tanımadığı tanışmadığı ve sorma cesaretinide göstermedikleri halde firmaları zan altında bırakacak şekilde firma ismi veya site ismi kullanmalarının çok doğru olduğunu düşünmüyorum sanırım yazılan mesajlar burada bilgi paylaşımı olması açısından her insan evladı için güzeldir. Bana bir yön gösterir iseniz sevinirim ben yapmalıyım? Bu yazının bir yönetici grubu tarafından kontrol edildiğini ve muhakkak bu çok bilinen çok ilgi gösterilen haber sitesinin yöneticilerinin bana cevap vereceğine inanıyorum.
    Tekrar Sevgi ve Saygılarımla




  • muadil tonerdeki en büyük sıkıntı yenileme tonerlerdir. muadil tonerler ithal olması gerekirken bazı kişiler bitmiş tonerleri tekrar doldurarak muadil toner adı altında tekrar piyasaya sunmaktadır.
  • arkadaşlar size birde ben adres verdim biz bir toner firması değiliz onu başta söyliyim sadece şirket olarak toner aldığımız bir yeri paylaşmak istiyorum biz435A-1610-VE 1660 ALDIK VE GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUZ BUNLAR MUADİL TONERLER ORJİNALLERİ GERÇEKTEN ÇOK PAHALI
    http://www.kartustonerplaza.com/
  • Dolum görmüş tonerleri tekrar tekrar doldurup muadil adı altında satanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

    İthal muadil toner arıyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

    http://www.hizlikartus.com
  • Daha once izmir bolgesinden
    bysbilgisayar.com dan alis yapmistim. Gayet profesyonel servis verdiler. Cok memnun kalmistim tekrar alisveris yapmak isterim.
    Sanrim Cigli den servis veriyolar ama
    kartus toner dolum izmir icin iyi bir secenek.
    siteleri buranda
    bysbilgisayar toner dolumu izmir
  • ithaltoner.org adresinden de ithal muadil toner temin edebilirsiniz. Ürünler, koruyucu ambalajında kutusunda ve güvenlik bantıyla birlikte kullanıcıya ulaştırılmaktadır, kesinlikle dolum değildir. Koruyucu ambalajıyla birlikte ithal edilmektedir. Site içinde sipariş formu doldurarak sipariş verebilirsiniz. Formda belirttiğiniz iletişim bilgileri üzerinden arkadaşlarım size ulaşacak ve siparişinizi onaylamanızı isteyecektir.

    Ürünler %100 garantilidir.
  • Uygun fiyata kaliteli muadil toner almak ve kullanmak isteyen herkeswww.ptechshop.com adresimizden güvenle satınalabilir.Dileyenler referanslarımızıwww.ptech.net.tc adresimizden inceleyebilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.