Şimdi Ara

Muadil Toner nereden alınır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
22.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sıfır üretim , garantili tekrar doldurulabilir muadil toner çeşitlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.
    www.cennetbilgisayar.com
  • semtinizdeki toner dolum ve muadil toner satış noktalarından garantili alım yapıp, bir sorun halinde gidip değiştirebilirsiniz..
  • www.e-kartuscu.com adresini bir deneyin derim. gerçek muadil toner satıyor. müşterisine önem veren bir firma..
  • Ereyonda bulabilirsiniz Caria muadil tone almıştım geçen sene iyi çıkmıştı. Orjinallik olarak çok fark yok dolumdan iyidir yine, herkes dolum yeri bulamıyor kırsalda özellikle iyi oluyor.
    LİNK
  • Muadil toner fiyatları son zamanlarda toner dolum ücretleri ile hemen hemen aynı seviyeye inmiş durumda, örnek olarak şuanda hp ce285a, hp q2612a gibi tonerler çoğu firma tarafından dolum fiyatlarına satılıyor. Muadil toner çeşitlerinihttp://karetoner.com/muadil-toner adresinde inceleyebilirsiniz.
  • Orjinalden farksız, yüksek kaliteli muadil toner ve drumlar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    http://www.tonerborsasi.com/
  • ben yaklaşık ayda 6-7 toner satın alıyorum birçok firma denedim vewww.tonersepeti.com.tr den satın almaya karar verdim ve aldım gayet memnunum. hp 285a yı yazıcıya taktıgımda, orjinal toner taktınız tteşekkürler diyor.
  • Muadil toneri makinanıza taktığınız zaman orjinal ürün takıldı uyarısı vermesi çip'le alakalıdır.Yeni çipi bitmiş tonere de taksanız aynı uyarıyı yazacaktır.

    Firmamız fotokopi tonerleri ithalatı yapmaktadır 14 markanın orjinal ve muadil tonerlerini ayrıca yedek parçalarının ithalatını yapmaktayız.Kullanıcıların ihtiyaçlarına doğru çözümler üreterek maliyetlerinizi düşürmekteyiz.Muadil tonerler orjinal maliyetlerini % 80 düşürmek isteyen kullanıcılarımız için yurt dışında üretilmekte kutulu hazır halde ülkemize getirilmektedir , ülkemizde satılan her 10 tonerden 9'u muadil olarak tercih edilmektedir. Satışlarını yapmakta olduğumuz ürünlere sahip olmak isteyen kullanıcılar www.sarfcopy.com adresinden ulaşabilir , siteye üye olarak haftalık kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

    Bu forumda bazı arkadaşlar amacı saptırmaya çalışıyorlar birbirimizi kötülemek yerine daha iyiyi nasıl üretirizi konuşmayı tercih etmiyor kimse maalesef bu hiç bir zamanda olmayacak.

    BİR ÜRÜNÜN SADECE FİYATINA BAKMAK BAZI HATALARI PEŞİNEN KABUL ETMEKTİR...


     Muadil Toner nereden alınır




  • www.dolumturk.com Kurumsal Toner Dolum Merkezi ve Muadil Toner Çözümleri E-ticaret sitesi, fırsat bulduğunuzda bizim ürün çeşitlerimizede göz atınız.

    Sarfcopy.com bildigimiz sektörün eski yapı taşlarından bir firmadır.Hoşçakalın.
  • Herkese İyi Günler.Benwww.tonersepeti.com.tr 'ile çalışıyorum fiyatları Biraz yüksek ama gerçekten Ürünleri Kaliteli. Orjinale yakın muadil Toner Satıyorlar.
  • www.printturk.net Muadil Toner Çözümleri .Tamamen ithal yeni sıfır muadil ürünler...Dolum ürün kesinlikle satılmaktadır...

    Hoşçakalın.
  • selamlar...

    http://www.biribenibitirsin.com/urunler/muadil-toner/q?ana_kategori=1755

    yukarıda ki linkten ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. herhangi bir soruna karşı ürünlerimiz birebir değişim garantilidir. orjinal tonerler ile birebir aynı kalite de ve aynı sayıda çıktı vermektedir.
  • Merhaba...

    Yurt dışından sıfır olarak ithal ettiğimiz 1. kalite ithal muadil tonerler için bayilere özel fiyatlar. 1. kalite, yüksek baskı sayısı ve canlı renkler ile müşterilerinize sorunsuz çıktılar sunabilirsiniz.

    Muadil Tonerlerde Bayi Fiyatlarımızı Görmek için Aşağıdaki adresimizi ziyaret edebilirsiniz

    www.avantajtoner.com
  • Muadil Toner Nedir. Ve nereden alınır...

    Bilgisayar dünyasına yazıcı ve kartuşların eklenmesi ile büro ve ofis benzeri yerlerin iş akışı hızlanmış ve evlerimizde yapacağımız bilgisayarlı işlemlerde ise kolaylık sağlanmıştır. Kartuşların orijinalini zamana yenik düşürmemek adına yapılan çabalara paralel olarak oluşturulan muadil toner adı altında işletmeler kurulmuştur.

    Muadil marketler kartuş ve yazıcı malzemelerinin orijinalini aratmayacak derecede benzeri ürünler geliştirerek hizmet vermektedir. Muadil ürünlerin orijinal parçaya oranla daha uygun ve kullanış açısından kolay olması nedeniyle çok çabuk müşteri bulmakta ve tekrar dolum yapılabilmesi ile orijinal tonere oranla %70’ daha uygun bulunmaktadır. Muadil olarak satılan ürüne örnek verecek olursak: HP CE285A orjinal tonerin fiyatı 200 tl olurken HP ce285a Muadil toner’in fiyatı 50,00 TL dir. ve orjinal kalitesinde çıktı alınmaktadır 1,600 adet sayfa çıktı alabilmekteyiz.

    İnternette yapılan satışlarda geri iade garantisi kredi kartına yapılan taksit %100 müşteri memnuniyeti gibi avantajları da mevcut bulunmaktadır. Muadil ürünler hemen hemen bütün yazıcı ve kartuşlar için üretilebilmektedir.
     Muadil Toner nereden alınır







    www.muadilmarket.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muadil Market -- 23 Mayıs 2014; 12:20:10 >




  • izmir de ithal muadil kartuş ve tonerler icin bizi arayabilirsiniz.

    % 100 garantili ithal muadil kartus ve tonerlerimiz olasi en ufak memnuniyetsizlikte bire bir degisim garantilidir.

    toplu alimlarda indirimli fiyatlar mevcut olup , her marka model toneri portfoyumuzde bulundurmaktayiz.

    burada firmasini tanitan tum meslektaslarimiza da bol kazanclar diliyoruz.

    http://www.ucuztonerizmir.com

    liste fiyatlar uzerinden iskontolarimiz vardir.
  • merhabalar
    www.tonersepeti.com.tr sitesinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz, orjinal tonerlerimizin fiyatları oldukça uygun olup muadil tonerlerimizin (85a,12a,35a) fiyatı ise 36 + kdv dir. aynı gün kargo ile çıkışı sağlanmaktadır. % 100 garantilidir. bir problemde direk iade edebilirsiniz. tüm türkiye'ye kargolar ücretsiz gönderilmektedir. muadil tonerde kalite arıyorsanız deneyebilirsiniz.

    ayrıca sitemizde orjinal toner ve orjinal kartuşlarıda bulabilirsiniz.
  • Peteknet olarak 15 yıldır profesyonelce bu işle uğraşıyoruz.
    Sıfır muadil tonerde garantili ,faturalı ve kargosuz satış yapıyoruz.
    24,74 tl den başlayan fiyatlarla.

    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Peteknet__u521947
    http://peteknet.net/asp/group/256/Muadil-Tonerler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEYSER -- 26 Aralık 2014; 14:19:58 >
  • aynı gün kargo ve güvenilir tek firma diyebilirim.

    www.toner.com.tr
  • PoweRuKaLa P kullanıcısına yanıt
    bende aynı firma ile çalışıyorum sürekli güvenilir bir firma ve satış önce ve sonrasında bilgilendirmeleri ile gerçekten güven duyuyor insan.
  • Birbirinden avantajlı kampanyalar ve spot kategorisinde orijinal toner ve kartuşlarda fiyat avantajlarıwww.padatoner.com ' da.

    Ana sayfamızda yer alan haftanın ürünü fırsatına da göz atmadan geçmeyin :)

    İyi günler.

     Muadil Toner nereden alınır




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.