Şimdi Ara

Musk'ın Starlink teklifi reddedildi: Türksat'ın kapasitesi yeterli! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
10.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesajları okuyunca midem bulandı. Şu zor durumda bile siyaset peşindesiniz. Yazıklar olsun size! Sizi yetiştiren zihniyete!

  • Bak hele bak partizanlar hemen vıdı vıdı etmiş.


    Starlink ile Turksat'ı bir tutanlar da var. Turksat insanlara bireysel uydu görüşmesi yaptırıyor da ben mi kaçırdım.


    Be ülkesini sevenler, size mi hesap vereceğim ben. Sanki biz sevmiyoruz.


    Ulan milyarlarca TL deprem sonrası alınan vergilere ne oldu peki?


    Sorun mahallenize.


    Ülkenizi savunacaksanız önce buradan başlayın.


    Ağır hakaretlerinizi iade ediyorum sizlere.


    Biri de gelmiş ihtiyaç duyulursa getirilir demiş. Arkadaş izin vermedi sizin mahalleniz. Kontrol edemediğiniz hiç bir şeye izin vermiyorsunuz doğru düzgün çünkü!

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Türkiye uluslararası yardım talep etti bilginize

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Musk'ın Starlink teklifi reddedildi: Türksat'ın kapasitesi yeterli!

    Musk'ın Starlink teklifi reddedildi: Türksat'ın kapasitesi yeterli!


    Musk'ın Starlink teklifi reddedildi: Türksat'ın kapasitesi yeterli!



    Türkiye niye dışarıdan yardım istedi ki? Hani dışarıdan yardım istemek acizlikti, hainlikti, eziklikti? Hani biz bize yetiyorduk?





  • Yıkım tek bir şehirde değil bir çok şehirde. Devlet tek başına altından kalkamaz. Acilen, Türkiye genelinde seferberlik ilan edilmesi gerekiyor.



    O kadar şehirde o kadar enkazı kaldırmaya devlet tek başına nasıl yetişebilecek? Enkaz altındakiler geceyi donmadan nasıl geçirecek?



    Starlink iletişim uyduları neden istenmiyor? Amaç ne? Bu uydular bugün işe yaramayacak da ne zaman işe yarayacak? Elon Musk bu uyduları ABD için değil insanlık için hizmete sundu. Tüm gezegeni kaplıyor.

  • İzleyin, yetersiz olduğu ile ilgili haber çıkacak Musk aga emin misin diyecek bizimkiler hâlâ gerek yok diyecekler. Şunu bir anlayın, her şeyi yerli milli yapmak çözüm değildir.

    Goethe oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhox -- 15 Şubat 2023; 17:38:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne yazayım diye düşünürken sadece bakakaldım.

  • yahu, türksat yeterli değil, 1.

    yeterli bile olsa serbest piyasaya girmesini neden engellersin ki


    mesele kontrol edemeyeceği interneti istememeleri


    zalimler ve kötüler


    starlink yatırımı için bütçe teşviki oluşturamıyorlar ama saraylara, konvoylara, koruma ve yardımcılara, kullanılmayan ota bota para akıyor hep??




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 6 Şubat 2023; 16:34:23 >
  • Haberi kasıtlı mı böyle veriyorsunuz? Twitter’da bir kişi Türkiye’ye starlink uydularını açacak mısınız kıvamında bir soru soruyor. Ekon Musk Türkiye’de daha devlet onaylamadı diyor. Sanırsın adam uyduları açsa yerde bir tane alıcısı var. Kullanman için en basit tabirle starlink yer uydusu modemi gerekiyor. Türkiye’de yer istasyonu var mı yok?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Starlink uydularına ihtiyacımız yoksa yoktur. İhtiyaç yokken, illa almalıyız diye bu abd hayranlığı nedir, anlamıyorum ?


    Her yerde çatır çatır internet çekiyor. Telefonlar full çalışıyor.


    Depremde Musk'ın uydularında internet almalıydık diye devlete olumsuz eleştiri geliştireceğinize, önce ecnebiler gibi çalışmayı öğrenin.


    Bakın ecnebiler neler yapıyor !


    Bu arada, bir süreden bu projeyi ben de çalışmaya başladım. Kasayı oluşturdum. Parçaların bir kısmını topladım. Bazı parçaların gelmesini bekliyorum.


    Yani anlatmak istediğim, internet aleminde egonuzu tatmin edeceğinize, video'daki işi yapın da, evinize, ekmeğinize bir katkınız olsun. 20 kw'lık elektrik, 4 eve bile rahatlıkla yeter.


    Aha da video ;

    Musk'ın Starlink teklifi reddedildi: Türksat'ın kapasitesi yeterli!Hidden Technologyyoutube
    Free Energy Generator 20Kw with Microwave Transformers _ New Method 2023 TURN ON SUBTITLES. THEY ARE TRANSLATED INTO MULTIPLE LANGUAGES After 7 months of research and development we have created the new "Liberty Engine 2.0". This new free, free and infinite energy motor is made from microwave transformers and a 220v motor, and doubles the power of its previous model. It also has more improvements such as its futuristic design, we have eliminated the transmission through pulleys and belt to reduce friction, noise and vibrations. We have also added the manual pull start that you have recommended so much in the comments, we have added a rotor with a special alloy to eliminate Eddy currents, and thus, eliminate magnetic braking when connecting electrical charges. In order for the voltage output to be 110 volts instead of 230 volts, we must manufacture it with microwave transformers and a 110 volt motor. We hope you like it. If so, subscribe, like the video and leave your opinion in the comments. In this way we will be able to continue researching and creating new ways of generating energy. - You can see the full version of this video through this link (You can only see it if you are a MEMBER OF THIS CHANNEL): English version: https://youtu.be/rWC5u-37QO8 Spanish version: https://youtu.be/7Mp2xdzK2xU - Become a member of this channel to enjoy benefits: 💥https://www.youtube.com/channel/UC9HFMty5k4jdj36wV4E4Iuw/join __________________ We want to thank all the members of our channel, but especially the Elite members: - @terrykleintackett THANK YOU! __________________ Warning: The use, copy, manipulation or broadcast of this video or part of it without the consent of the author is totally prohibited. This video is protected by copyright. Index: 00:00 Introduction 00:30 Modification of the microwave transformer 01:10 Manufacture of the rotor 03:37 Fabrication of the structure 05:34 How to center the rotor 08:19 First test run 13:42 We disassemble the motor so that they can see that there are no hidden batteries 15:27 Completion of assembly details 16:52 We paint the structure 17:54 Functional test of the LEDs 18:00 Complete assembly of the "Liberty Engine" 25:35 Explanation of operation 26:27 Basic performance test 27:15 Outdoor test HOW WE RECORD OUR VIDEOS -Sony RX10 IV: https://amzn.to/3VDUXFg - iPhone 14 Pro Max: https://amzn.to/3CipqSi - K&F Concept Tripod: https://amzn.to/3YSvMBP - Cayer FP1450 Tripod: https://amzn.to/3C7gIWX - Display Batteries: https://amzn.to/3IgeoRt - Screen for Sony FEELWORLD F5 Pro V2 camera: shorturl.at/aQSZ9 Follow us! 💥 Telegram Private Channel: https://t.me/hiddenTechnology 💥Facebook Channel: https://facebook.com/HiddenTechnologyYT Business: dakrazychannel@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=nnAE0hqgH6Y&ab_channel=HiddenTechnology




  • yşahin kullanıcısına yanıt

    Devlet yıkılmaz ama sizin sistem gidiyor. Az kaldı. Sabretmek gerekli. Bugün alınan ekran görüntüleri altı ay sonrası için, sosyal medyada halka açık tehtid olarak çok güzel davalar açılacaktır. Hesap sildirtmeniz de bir işe yaramayacak.


    Sebep nedir öğrenmek için giriyoruz, ama yorumların yarısı tehtid ve hakaretle dolu.


    Bunun yanında STARLINK konusunda bir çok alakasız mesaj var. STARLINK için aygıt kurulumuna gerek yoktur. Aygıt kurulumu BAZ istasyonlarının olmadığı yerlerde uydu ile haberleşme için kullanılan ufak bir baz istasyonu şirket tarafından satılır. Falat bizim baz istasyonlarımız Avrupa starndarlarına göre olduklarından, ek bir aygıta gerek kalmadan kolayca kendi baz istasyonlarımızı STARLINK uyduları ile bağlayıp bu şekilde kolayca cep telefonlarımız için kullanıma sunabilirdik. Ama nedense istenmemiş. Bilmeyende kafasına göre saçmalmış. Bilmiyorsanız bir zahmet yorum yazıp kendinizi de yormayınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellialli -- 6 Şubat 2023; 19:8:9 >




  • Millet can derdindeyken, bu nasıl bir kibirdir.

  • 18arif kullanıcısına yanıt

    ne beş dakikası be??

    bu insanlar anaları babaları daha birleşmeden n kromozomluyken vergi ödüyor. 20 yıldır, tüm vergiler ve koca ülkenin kaynakları nerede????


    "cıbındıkı pırını bılı bış dıkıkıdı"" haaadi oradan

  • Vatanımıza ve milletimize geçmiş olsun. İnternet neden önemlidir? Enkaz altında kalmış daha çok insana ulaşabilirdik. Ama nedense bu çok gerekli yardım reddedilmiş. Anlayamıyorum neden böyle karar almışlar?

  • Starlink uydularının mahiyetine dair en ufak fikri olmayan yurdumun çok bilmiş insanları ülkenin faydasına olacak bir durumun reddedildiğini sanıyorlar.

    Böyle zor zamanlarda dışarıdan gelecek yardımı dahi çok dikkatle seçmek kabul etmek gerekiyor. Sana teklif edilen teknolojinin mahiyetini bilmeden alır kabul edersen yarın o teknolojinin efendisi değil kölesi olma yolunda ilerlersin. Devletinize ve milletinize güvenin, Türk milleti olarak birçok felaketin üstesinden gelmekte muktediriz, yeterki inanalım.

    Tüm milletimizin başı sağolsun. Allah yardımcımız olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.