Şimdi Ara

Musk'ın Starlink teklifi reddedildi: Türksat'ın kapasitesi yeterli! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
10.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mosaat kullanıcısına yanıt

    böyle bir devir işte. uğraşırsınız sonra karakoldu mahkemeydi . allah herkese şifa versin ,darda olanları kurtarsın . bu da millete akıl olur inşallah.

  • Fautzin kullanıcısına yanıt

    yaa zaten o twitin başında musk atlamıyor. bir türk buna deprem oldu internet versene oraya beleş diyor. musk da yetkililer onaylamadı yapacak birşey gibisinden bir cevap veriyor . yoksa musk ortaya kendini atıp da ben internet vereyim demiyor . adamın haberi bile yoktur ...

  • depremle alakası pek olmayan kayserideyim saat 2 de arkadaşlarımı arayayım dedim çalmıyor :D birine zor bela ulaştık oda 40. saniyede kesildi aynen yeterli operatörler bu arada hattımda çok iyi oldugunu idda eden türkcell :D

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    hatayda 3 operatörede 24 saattir ulaşılamıyor. ne zaman merkezden dışarı çıkarlarsa o zaman ulaşılabiliyorsun. zaten yolların hali belli. kime göre neye göre yeterli ?

  • Bir cinnet herşeyi çözer

  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

    Bunlar için biricik sistemlerinin devamı önemli. Hatay'da durum çok kötü. Umurlarında değil. varsa yoksa devlete güvenin.


    Ya arkadaş problem var diyoruz. "Sen güven" diyorlar.


    İnsanlar belki de bu ahlaksızların zikri yüzünden göz göre göre soğuktan donarak ölme tehlikesi altındalar umurlarıdna değil bu partizan tayfanın.

  • Afedersiniz de şu zamanda kininizi dökecek başka yer bulun.

    Hepiniz de biliyorsunuz ki Starlink uydularından internet almak için anteni ıvır zıvırı lazım. yönlendirse de öyle aman aman bir faydası olmayacak. enerjinizi iyiliğe yönlendirin lütfen.


    haberi yapan editör de yazsana starlink uyduları direk internet vermiyor diye

  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

    Kahraman Maraş ve Gaziantep'teki yakınlarım ile gece boyunca mobil hat üzerinden görüşme yaptım. Şebekeler şakır şakır çalışıyor.

  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    yalnız, starlink gelirse telefon çekecek diye bişey yok. telefon da baz istasyonu üzerinden haberleşiyor. starlink için de elektrik ve ona uygun çanak anten cihazı lazım. öyle uyduyu oraya yönlendıreyim,hemen kullanıma başlasın diye bişey yok.

    ayrıca, starlink 'in yaptığıni yapan yerli firmalar da var, ama dediğim gibi, buna uygun çanak anteni kurup anca öyle kullanıma başlayabilirsin.

    https://uzaynet.com.tr/

    ha, gerçekten çözüm arıyorsan, dronecell ya da balonla havadan wifi dağıtcan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda bile internet altyapısı yeterli değil. Kesinti var yoksa hızlar aktarıldı mı.

  • Sanarsın ki Starlink ile Türksat aynı şeye hizmet ediyor.

  • Elektrik yok uydu olsa ne olacak..

  • Pazarcık ilçesi hariç, elektrikler yerleşim yerlerine, kontrollü ve aşamalı olarak verilmeye başlandı.


    Doğalgazda ise, 6 noktada tamir çalışmaları devam etmektedir. İlerleyen saatlerde kontrollü olarak gaz dağıtımına başlanacaktır.


    Hasar gören karayolu kesimlerinin tamamında çalışmalara başlandı.

  • bu starlink'in, bence hiç gündem olmayan gizli bir özelliğinin olabileceğini düşünüyorum. bahsettiğim özellik ise jammer özelliği. eğer ki bu yeteneği var ise, ihtiyaç duyulduğu anda uyduları kör ederek, konum belirleme özelliğine ciddi bir darbe vurabilir. teknoloji'nin yarısı hizmet diğer yarısı da kötülük için kullanılabildiğini düşünürsek, neden olmasın?

  • Musk'ın Starlink teklifi reddedildi: Türksat'ın kapasitesi yeterli!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala starlink'e umut bağlayanlar var ya... şaşırıyorum gerçekten...


    Yahu starlink için hazırlık yapılması lazım. Starlink hop diye bölgeye gelmiyor. Planlama yapılması gerekiyor. Ekipman temin edilmesi gerekiyor. Ekipmanların kurulması gerekiyor. Bu işler zaman alır.


    Hala starlink güzellemesi yapanlar; artık lay lay lom'u bırakın lütfen...


    Deprem gibi aniden oluşan doğa olaylarında, ekipmanlar teçhiz edilmiş vaziyette beklemiyorsa, starlink uyduları işe yaramaz.


    Yaramaz, çünkü insanlara iletişim hemen lazım. Zaten devlet 24 saat içinde, iletişim sağlanamayan lokasyonlarda tekrar iletişimi tesis etti.


    Bu arada; an itibariyle, Pazarcık ilçesinde belirli yerleşim alanlarına elektrik sağlanmaya başladı.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Ne olurdu talep edilse ve daha iyi bir internet ağı oluşturulsa? Türksat uydularından direk internet bağlantısı yapılabiliyor mu? Hayır! Starlink özelliği bu zaten. Kapasite de yeterli falan değil. 10 tane şehir etkilenmiş 200 km fay kırılmış neden bahsediyorsunuz?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.