Şimdi Ara

Myguide 3100 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
12.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni harita çımış galiba. Nasıl nerden yükleyecez bu haritayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 6 Eylül 2008; 21:37:58 >
  • Arkadaşlar tüm paylaşımlar için teşekkür ederim. Sizin sayenizde aklımdaki bir sürü soru işareti gitti.

    Sorum çok basit bahsi geçen cihaz bu mu?

    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4831.0001

    teşekkürler...
  • evet o ama yeni harita güncellemesi çıkmış diyorlar acaba yeni harita yüklü mü gelecek ?. Benimkinde ekim-2007 haritası var. Yeni harita ocak 2008 sanırım..
  • Benim cihazda da temmuz 2007 haritası var. Şimdi 2008 nisan haritası igo8 için çıktı ancak igo 206 için daha mevcut değil.
    İsterseniz netten biraz araştırp bir igo8 ve yeni haritayı bulup deneyin....
  • Bn verdiğim linkteki cihazı satın almış bulunuyorum. Yanında bir tane de saat hediyesi var. Burda yorum yapan (firma yetkilisi sanırım) bir arkadaş var, Onun söylediklerine kandım. Yoksa garmin alıcaktım.Umarım memnun kalırım...
  • ben igo 2006 için de yeni harita çıktı biliyordum , yada şu an piyasaya çıkmak üzredir . Alet güzel demin kullanıyordum aşırı takılmaya başlamıştı sinir etti trafikte. bir tuşa basıyorum 5 sn sonra o işlemi yapıyor. Açıp kapıyorum aynı , Camdan fırlatıp atacaktım az daha o derece fitil etti. Sonra aklıma reset düğmesine basmak geldi. Açıldığında gayet hızlı olduğunu gördüm demek arada bir reset düğmesine basmak gerekiyor.. Eskisi gibi hızlı işlem yaptığını görünce sinirim de geçti. Bu arada reset düğmesine basınca ayarlar , kullanıcının yüklediği veriler falan kaybolmuyor sadece navigasyon programını tekrardan kuruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 7 Eylül 2008; 21:16:27 >
  • Hiç takılma falan yaşamadım, igo8 de 2006 da 2006 plus da gayet güzel çalışıyor.
    Hatta gayet güzel video oynatıp mp3 de çalabiliyor :D
  • demek benimkinde bir sorun var.. Gerçi şimdi gayet iyi oldu. Öncelerde zayıf bağlantı olunca (ev içinde kurcaladığım zaman ) bir takılma oluyordu. Hani bir bilgisayar işlem yapar da kasar ya o şekilde. Sonra geçenlerde bu trafikte sinir edici bir boyuta ulaştı. Kapatıp açıyorum uyduyu anında buluyor fakat fakat bir komutu çok geç gerçekleştiriyordu . Reset düğmesi ile kapatıp açınca oldukça hızlı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 8 Eylül 2008; 8:43:39 >
  • Alet elime geçti. Beklediğimden daha ufak. Şarj aleti çıkmıyor. Bende bilgisayardan şarj ediyorum. İlk şarj 8 saat diyor. Şu an dvd deki Türkiye haritasını yüklüyorum.( Bu arada Activisnc yi kurmak şart) Şarj işlemi biter bitmez dışarı atıcam kendimi. Makine hızlı gibi gözüküyor. Bu arada ürünün sitesine girdim kayıt yaptırdım seri numarısını istedim girdi. Bazı güncellemeler var diyor. Türkiye haritası ile ilgilimi bilmiyorum. Bakıcaz. Bu arda cd deki diğer ülkelerin haritasını kurmasam ne olur bilen var mı. Benim yurt dışıyla işim yok. Ayrıca buna nasıl mp3 ,resim-vido oynatıcı vb.kuruyorsunuz? Bi özetler misininiz? Teşekkürler...
  • benimkinde harita yüklüydü. Belki yeni harita vardır senin dvd de. Yükledikten sonra bakarsın bakalım hangi tarihin haritasıymış. Ayrıca bilgisayardan şarj olayı pek yavaş. Sanırım usb lerin amperleri çok düşük ondan çok uzun sürüyor.. Arabaya bağlarsan 1-2 saatte baya bir şarj oluyor. Ben kendime ev için 1 amp lik usb çıkışlı bir adaptör aldım. elektrik pirizine takıp öyle şarj ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 10 Eylül 2008; 8:52:16 >
  • Bende senin taktiği uyguladım Mp3 playerin usb şarjı ile şarj ettim. Sonuç iyi. Harita versiyonu Navigator 6.1

    20 Nisan 2007... Sanırım eski..Acaba kendi sitesindeki güncellemeleri indirmeli miyim? Ayrıca buna nasıl mp3 ,resim-vido oynatıcı vb.kuruyorsunuz?
  • evet eski harita hatta benimkinden de eski. benim 10/2007. gerçi memnunum ama yenisi çıkarsa inş ucretsiz yükleyebiliriz. en azından yeni alan biri olarak senin buna hakkın olmalı. Belki eski harita olduğunu bilseydin almazdın.. mp3 işini ben bilmiyorum gerek görmediğim için de hiç kurcalamadım. ama oluyormuş.
  • Ucuz ama güvenilir bir arayışı bıktırdı. Burada okuduğum yorumlardan sonra ben de gittim biraz önce teknosa'dan aldım. Şu an şarj ediyor. Gün ve saat ayarlarını falan yaptım. Beklemedeyim. Bakalım akşam eve nasıl götürecek bizi :)
  • Yalnız harita cd'sini laptopdan açayım dedim active sync ı yükleyin diye bir ibare çıktı ve açamadım. Neyin nesidir bu bulamadım. Bilen varmı?
  • microsoft active sync, googleda ratın ufak bir prgram winCe ile winxp-vista arası iletişimi sağlamaya yarıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Spiritchaser

    Ucuz ama güvenilir bir arayışı bıktırdı. Burada okuduğum yorumlardan sonra ben de gittim biraz önce teknosa'dan aldım. Şu an şarj ediyor. Gün ve saat ayarlarını falan yaptım. Beklemedeyim. Bakalım akşam eve nasıl götürecek bizi :)

    ayrıntıları bekliyoruz..kaça aldınız acaba..?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: supersonicbluepearl

    microsoft active sync, googleda ratın ufak bir prgram winCe ile winxp-vista arası iletişimi sağlamaya yarıyor.



    Vista'da ActiveSync yoktur,onun yerine Mobile Device Center vardır....
  • sağolun arkadaşlar. microsoft'un sitesinden indirdim ve yükledim. çalışıyormu denemedim henüze ama sağolun yinede.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Spiritchaser

    sağolun arkadaşlar. microsoft'un sitesinden indirdim ve yükledim. çalışıyormu denemedim henüze ama sağolun yinede.

    kaça aldınız acaba..?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ganeja


    quote:

    Orjinalden alıntı: Spiritchaser

    Ucuz ama güvenilir bir arayışı bıktırdı. Burada okuduğum yorumlardan sonra ben de gittim biraz önce teknosa'dan aldım. Şu an şarj ediyor. Gün ve saat ayarlarını falan yaptım. Beklemedeyim. Bakalım akşam eve nasıl götürecek bizi :)

    ayrıntıları bekliyoruz..kaça aldınız acaba..?



    Selam,

    Teknosa da tek ödemeye 283 YTL'ye veriyorlar. Benim kredi kartlarımda puanlarım vardı. Onları kullandım 48 YTL 'ye geldi.

    Araba içi şarj cihazı benim Palio'ya uymadı. Dolayısıyla arabanın çakmaklığını değiştirmem gerekti. USB'den şarj imkanı var ve dün akşam saat 9:00 gibi PC'ye bağladım. Sabah 8:30'a kadar PC açık ve alet şarj halindeydi. Sabah işe giderken taktım aleti arabaya ve 20 yada 25 dakika içerisinde şarj bitti. Acaba diyorum Navigasyon cihazıda şarj olurken açıktı ve atıyorum sabahın 4ü gibi şarj bitti de sabah 8:30'a kadar boşuna çalıştı da ondanmı 20 dakika içerisinde şarjı bitti? Bu durumdan emin olmak için aldığım Teknosaya götürdüm cihazı ve onlara bıraktım. Şu an beklemedeyim.

    Bu işlerle uğraşırken cihazın tüm özelliklerini inceleme fırsatım olmadı ancak uydularla bağlantısı iyi. Bir sorun yok. Evin içinde falan çekmiyor tabi. Menüler, ayarlar falan anlaşılır. Çok karışık bir durum yok. Dokunmatik ekran güzel. Ekran çözünürlüğü güzel. Ses ayarları vs güzel. Ayarlar içerisinde işinize yarayacak pek çok seçenek var. Alet hızlı çalışıyor. Bir donma, takılma falan olmadı ancak Türkçe veriyonda konuşan kadının talimatları bir garip. Yani bazı komutları benmi anlamıyorum yoksa o mu benden fazla şey istiyor anlamadım :) Güncel yazılımlarla onu hallederiz. Onun dışında iş yerime rota çizdim sabah ve tam kapının önüne kadar getirdi. Hatta haritaya fazla bakmadan genellikle sesli komutları dinleyerek.

    Bu sesle ilgili biraz daha net olayım. Mesela göbeğe geldiniz. Normalde sizin göbekten bir yere dönmeden düz gitmeniz gerekiyor. Cihaz daki kadın, en azından Türk olanı, İngilizce deniyecem akşam dönüşte bakalım onlar nasıl tarif ediyor, neyse cihazdaki kadın kavşaktan basitçe bir yere dönmeden düz git diyeceğine göbekten ikinci çıkıştan çık falan diyor. Halbuki haritada çizilen yol doğru. Yani düz gitmem gerektiğini harita gösteriyor. Ancak hatun birşeyler saçmalıyor ama neyse. Problem değil. Halledilebilir bir sorun. Belki diğer arkadaşlar için bir sorun olmıyabilir.

    Alet IGO 2006 Plus yüklü. IGO biliyorsunuz iyidir. Yakın zamanda IGO 8 yüklemeyi düşünüyorum. Sanırım ozaman bu hatun meseleleri çözülmüş olur.

    Yani sonuç olarak parasına göre güzel. Yani paranızın durumuna göre daha iyi cihazlar alınabilir elbette ama Myguide işinizi görür. Kaliteli. Sadece bu şarj işi canımı biraz sıktı. inşallah yukarıda izah ettiğim gibi olmuştur da sorun yoktur. Zira araba içinde sorun yok. Hani ben olur da elimde alır dışarda sokakta yürürken kullanırım diye de düşündüm. Yoksa araba içinde zaten şarj cihazına takılı halde olucak.

    Ne bileyim şimdilik aklıma gelen bunlar. Aklınıza takılan birşey olursa tekrar sorabilirsiniz.



    Şimdi ben bir tavsiye alayım. IGO 8 2007 10 versiyonunu yüklememi tavsiye edermisiniz? IGO 2006 Plus tan nekadar iyidir? Yada iyimidir?




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.