Şimdi Ara

Mystic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam.
    Oyunu indirmeden önce priest açmayı kararlaştırmıştım ama bir kaç video izledikten sonra mystic daha iyi gibi gelmeye başladı ama ben daha çok pvp yapmayı seven biriyim mystic pvpde prieste göre daha eksik mi kalır?
    Birde Mystic için hangi ırk daha iyi olur?



  • Birkaç gün önce yazmıştım. Terada class balance çok kötü. Pvp seviyorsanız priest iyi bir seçim değil. Tek başınıza kelle almanız oldukça zor. Tabi düşman öldüremeden de eğlenebiliyorsanız orası başka çünkü priest hem pve hem pvp oyunlarında oldukça önemli bir sınıf. Mystic support yetenekleri bakımından priest kadar etkili değil ama ofansif anlamda daha etkin olduğunu söylemek yanlış olmaz.
    Eğer en sağlam pvp sınıfını sorsaydınız Slayer yada Warrior önerirdim. Özellikle Slayer uzun stun skilleri, hızlı ve yüksek hasar yetenekleriyle en şanslı pvp sınıfı.
  • Ben kesinlikle melee ve ofansif karakter oynamam. Genelde support oynarım, ama bu oyunda nedense priest yerine mystic çok daha çekici geldi. Hala ikisinden birin seçemedim T^T

    Edit : Daha çok PvP oynamayı seviyorum ama Mystic sanki Priest'e göre PvP için biraz daha eksik gibi o yüzden ikilemdeyim TT^TT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harmonie-3- -- 8 Şubat 2015; 21:13:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.