Şimdi Ara

N11 SAHTE ÜRÜN REZALETİ!(dördüncü edit) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
33.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benzer bir durumu yaşıyorum N11 üzerinden 2 TB hdd aldım cihaz geldi bi kartona sarıp vermişler kargoya resmen baktım dıştan bir kusuru yok genel olarak taktım pc ye çat cut ses çıkartıyor fabrikasyon bir sıkıntısı var anladığım kadarı ile direk iade ettim iadem 3 kere reddedildi şuan iadem ellerinde onların kargoladıgı gibi 2 kat kartona sarıp verdim hala dalavere yapmaya çalışıorlar n11 desen hiç oralı bile değil bu seferde kabul etmezler ise direk mahkemeye başvuracağım kaç oldu kargo muhabbeti yüzünden işten izin almak zorunda kaldım maddi olarak kaybım oldu iş mahkemeye giderse bu ücreti bile onlardan tahsil edeceğim peşini bırakmayacağım.N11 den hiç bir şey alınmaz leş bir site ne ararsan var kaçakçı sahtekar it kopuk ne kadar satıcı varsa tek bir siteye toplanmış resmen.
  • N11 canlı destek hattına yaz iade et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcısına güvenmediğin yerden elektronik ürün almayın. Hepsiburada'nın kendisi, amazon'un kendisi satıyorsa alın.
  • N11, gittigidiyor vs siteler çok satıcılı olduğundan bu tarz olaylar sıklıkla oluyor. Bu sitelerden alırken satıcının diğer ürünlerinin yorumlarına dahi bakmak gerekli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda çok haklısınız.N11 kesinlikle hep satıcının yanında.Bana da faturasız ürün gönderdiler.Satıcı birde kutuda sipariş kağıdında faturanız bu sayfanın arkasında diye yazmış ama fatura yoktu ve satıcı kaybolduğunu söyledi.O faturanın kaybolması imkansız zaten onun için bilerek o yazıyı yazmış bahane üretmek için.
    Yani N11 bunlara bilerek izin veriyor ve hiçbir yaptırım yapmıyor.Ben vergi dairesine de şikayet ettim.
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Aç kalsam, v*tan tek yemek satan yer olsa almam.
  • Önüne gelen şahıs işletmesi ile ithalat izni alıp Aliexpress'ten mal çekiyor. n11'de mağaza açıyor. Pes ya.
  • 10 liralık kupon ve 10 lira indirimli ürün için n11 gibi yerden alışveriş yaparsanız olacağı budur. Telefona ekran jelatini koruyucu dışında hiçbir şey alınmaz. N11 satıcıların kölesidir, size hiçbir şekilde yardım etmez. En fazla 20 lira kupon vereyim der. :D Geçmiş olsun, n11 bizede az geçirmedi. Vatanbilgisayar, Mediamarkt tercihiniz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35plt35

    Satıcısına güvenmediğin yerden elektronik ürün almayın. Hepsiburada'nın kendisi, amazon'un kendisi satıyorsa alın.
    hepsiburadanın kendisi de çakma airdots satmıştı
  • yok vatandan alsaydın yok dandik mal ne bekliyon falan yazmışlar.bir kaç ay önce çinden aldım çok kaliteli bir kulaklık fiyatına göre.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Bunun benim mesajımla ne ilgisi var, haberde Vatan veya Teknosa yazmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkarın demişsiniz, ben de çıkardım fakat satıcının ismini de ifşa edin ki kimse oradan almasın bir daha.
  • Ya arkadaşlar, artık bıraksanız yok Teknosa, yok Vatan Bilgisayar cart curt. Yıllardır bu sitelerden ben de alışveriş yaptım. Vatan Bilgisayar ve Teknosa'dan Allah korusun. Diğer firmalar da öyle. Bir tek Amazon.com.tr ve GittiGidiyor diğerleri gibi değil. Bizim ülkemizde işiniz tamamen şans, bunu unutmayın.

    Konu sahibinin konusuna dönersek, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benim de N11'de başıma benzer bir olay gelmişti. Haylou GT1 almıştım kuzenim için, ürün geldi, ama ürünün kapağı orijinale göre(Ben Aliexpress'ten Haylou Offical Store'dan almıştım) bir hızlı kapanıyordu. Tak tuk ediyordu. Dedim satıcıya değişim için göndereyim bunu. Gönderdim 3 gün geçti ses seda yok. Satıcı da 3 gün içinde cevap vermedi. N11 canlı destek ile iletişime geçtim, tabii ki yardımcı olmadılar. Satııcı sonra cevap verdi, telefon numarasını gönderdi. Satıcı aradım. Sistemlerinde sorun olduğunu, anlaşma koduyla gelen ürünleri gönderemediğini söyledi. Anlaşma kodunu benden istedi(benim sayfamda gözüküyor) ve o gün ürün kargoya verildi. Şunu demek istiyorum, N11'de tamamen satıcıya bağlısınız. Canlı destek bir halta yaramıyor.
    Gittigidiyor'da bu hafta şöyle bir şey yaşadım, 3,70₺'ye 2 adet kılıf aldım telefon için. Kargo da 2,70₺ diyordu Aras Kargoyla. Ürün geldi Aras Kargo 5,50₺ aldı. Kuryeye sorduğumda sistemini güncellememiş satıcı dedi. Neyse, ben düzeltilmesi için canlı desteğe yazdım, bana 10₺ kupon verdiler.
    Benim sizlere önerim N11'den ekran koruyucu hariç hiçbir şey almayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 23 Nisan 2020; 14:31:10 >




  • jervis kullanıcısına yanıt
    Hocam baseus türkiye diye n11 de resmi satıcı var 2 3 defa alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tupacamaru

    Teknosa dan ürün aldık ne oldu 14 gündür kargo piyasada yok
    Kardeşime teknosa dan ses sistemi aldık ayın 7. idi galiba bu ayın 20. pazartesi geldi hiç bi kargoya verildi dağıtımda gibi bildirim görünmedi sizinkide karantina bitişi yani 27. sinden sonra gelir herhalde
  • Adam bir sorununu yazıyor. bir şekilde hatası yada değil Parasıyla mağdur edilmiş.
    Yargılayıp Suçlu ilan etmediğiniz kaldı. Destek olun yada bu hataya sizde düşmeyin diye açılan bir konu.
    yok yani anlamadığım. Satıcıdan komisyonmu alacaksınız Ne bu şiddet bu celal:
  • Oradan almayın buradan alın haha. Nerden alırsanız alın bu problem olabilir, önemli olan değişim veya ücret iadesi yapıp müşterinin yanında olup olmadıkları. Değillerse müşteriye laf söylemek yerine satıcının karşısında olmak gerek.

    Sadece Apple ürünlerinin çakması yapılıyor zannediyor bazı yüce gönüllü arkadaşlar. Xiaomi cihazlarının bile çakması yapılıyor, Çinliler kendi firmalarının bile çakmasını yapıp kişisel olarak kazanma derdinde. Xiaomi airdotsları aratıp inceleyin bakalım hangi sitelerde orijinal diye satılıyor.

    Geçmiş olsun kardeşim. Thh falan sonuna kadar git. Peşini bırakmazsan paranı her türlü alırsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 destek kısmını düzeltmesi lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mağazaya soru sor kısmı var, herkese açık soru sorulabiliyor. Birçok kişi sahte ürün satışı ile ilgili soru sorarsa satıcı geri adım atar. Destek amaçlı
    şahsen ben sordum, soru cillop gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.