Şimdi Ara

NA Server'da Oynayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunu eskiden Perento'da epey yüksek seviyelerde oynamıştım 2012 yılında karakteri satıp bırakmıştım. Şimdi tekrar oynayayım diyorum ama gameforge biraz oyunu bozdu gibi. Amerika serverda oynayan var mıdır? Varsa oyunun durumu eu ve na farkı nedir. Ya da hangisinde başlamayı önerirsiniz?



  • Var. Avrupa gibi ücretli üyelik vs satılmıyor. Store'da alabileceğiniz şeyler skinler petler ve boostlar mevcut, premium üyelik tarzı birşey mevcut değil. Ayrıca o dönemde event olarak her ne oluyorsa onla alakalı şeyler satılıyor. NA serverının tek sorunu türkiye ile olan saat farkı. Siz girdiğinizde çoğunlukla oyunda hatrı sayılır bir kalabalık olmuyor. Gece 11 sabah 5 arası kalabalık saatler. Ayrıca çok ilginç bir durum ama serverda hardcore oyuncu yok nedense herkes çok rahat. Mesela partide biri afk kalacağını söyleyince gayet 5 kişi oturup onu bekliyor. Topluluk çok casual kısacası, avrupa ne durumda bilmiyorum. Bu arada servera yaklaşık 200ms ping alıyorum. Ancak wtfast kullanınca lag oldukça azalıyor ping aynı kalmasına rağmen, neden anlamadım.

    not: IS serverında oynuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirkyedi -- 23 Şubat 2017; 10:57:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirkyedi

    Var. Avrupa gibi ücretli üyelik vs satılmıyor. Store'da alabileceğiniz şeyler skinler petler ve boostlar mevcut, premium üyelik tarzı birşey mevcut değil. Ayrıca o dönemde event olarak her ne oluyorsa onla alakalı şeyler satılıyor. NA serverının tek sorunu türkiye ile olan saat farkı. Siz girdiğinizde çoğunlukla oyunda hatrı sayılır bir kalabalık olmuyor. Gece 11 sabah 5 arası kalabalık saatler. Ayrıca çok ilginç bir durum ama serverda hardcore oyuncu yok nedense herkes çok rahat. Mesela partide biri afk kalacağını söyleyince gayet 5 kişi oturup onu bekliyor. Topluluk çok casual kısacası, avrupa ne durumda bilmiyorum. Bu arada servera yaklaşık 200ms ping alıyorum. Ancak wtfast kullanınca lag oldukça azalıyor ping aynı kalmasına rağmen, neden anlamadım.

    not: IS serverında oynuyorum.

    NA serverının tek sorunu sadece türkiye ile olan saat farkı değil. daha büyük bir sorun var. oda ping. aionda pinginiz 80 den yukarı ise pvp yapamazsınız.




  • Ben cleric oynamama rağmen bir sıkıntı yaşamıyorum 60 dan aşağı FPS düşmüyor ve pingim yüksek olsa da etkilemiyor na da 5 yıldır oynuyorum hiç ping sıkıntısı çekmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.