Şimdi Ara

Naturel Su Arıtma Şikayetleri ve Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bugün bir arkadaşım su arıtma cihazı almam için Naturel Su Arıtma Cihazlarını önerdi, kendisi kullanıyor ve çok memnun lakin internette 2-3 tane kötü yorum okudum, bizim binada yaklaşık 5-6 kişi Naturel Su Arıtma Cihazlarından cihaz aldı ve hepsi 6-7 aydır kullanıyorlar çok memnunlar, ayrıca bizzat şirketlerini ziyaret ettiğimde de 13-14 adet teknik servis çalıştırdıklarını gördüm yani sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir, alan kullanan var mıdır?

    Cihaza da 1400₺ fiyat biçtiler, filtreleri de nsf onaylıymış, NSF'nin kendi sitesinden de filtrelerin gerçekliğini teyit ettim. Sizin yorumlarınız nelerdir iki arada bir derede kaldım?







  • Bu ürünü aldım baya güzel ilk takıp gittiklerinde sorun yoktu üç ay sonra hafif bir su kaçağı yapmıştı. Aradım durumu bildirdim o gün hemen gelip ücretsiz bir şekilde problemi çözdüler 3-4 aydır problemsiz olarak kullanmaktayım. Aynı zamanda iki yıl da garanti veriyorlar.
  • Şöyle anlatayım, Mamak civarlarında oturan teyzemler var. Kendileri de su arıtma cihazı için Naturel Su Arıtma cihazlarını çevresinden çok duymuş. Bir gün merak edip firmayı aramış ve firma yetkililerinin gerek üslubu, gerekse de ilgisi nihayetinde o gün almaya karar vermiş. En son Ağustos ayında onlardaydım daha hiç su arıtma cihazı için olumsuz bir şey konuştuklarını duymadım. Gayette memnunlar.
  • Bizde seninle aynı düşüncedeydik ama bizde şuan kullanıyoruz ve çok memnunuz kötü yorum yapanlar neye Yorum yapıyor bilmiyorum ama bizim ülkede herşeyi şikayet ediyorlar biz kullanıyoruz gayet memnunuz
    Arıtmadan önce ne su tüketebiliyorduk suyun paslı akması gerçekten suda inanılmaz mikrop var en azından bu cihaz sayesinde temiz su kullanıyoruz. Kimseye aldanma her evde olması gerekiyor. İnsanlar İçtiğine Yediğine dikkat etmesi gerekiyor. içme sularında yapılan testlerde inanılmaz zararlı maddeler var herkesin test edip bu cihazlardan almasını öneriyorum. Sonradan Böbrek sorunları taş kum böbrek hastalıklarına yakalanmamak için sağlığımıza dikkat etmeliyiz eminimki kullanan herkes bana hak verecektir
  • Naturel Su Arıtma Cihaz bizde kullanıyoruz geçen hafta almıştık oturduğumuz yerde yerde gerçekten ihtiyaç duyuyorduk güzel ve kullanışlı tavsiye ederim bniz çok memnununuz
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumda aktif olamıyordum ancak bugün tesadüfen internette bu konuyu gördüm, girip yazmadan edemedim. Bence kararsız kalmanızı gerektirecek bir durum yok diye düşünmekteyim. Zaten siz de kendi gözlemleriniz neticesinde kaliteli olduğunu görmüşsünüz, içinize sinmiş ancak ben de fikrimi belirtecek olursam şunları söyleyebilirim, kesinlikle Naturel Su Arıtma, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. Biz daha önce birçok su arıtma cihazı kullandık, ama en son Naturel kullanmaya başladık ve şu an ailece çok memnunuz. Uzun süredir de kullanmaktayız, herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bu cihaz sayesinde en azından ne içtiğinizi biliyorsunuz yani içiniz rahat oluyor kendi suyunuzu kendiniz arıtıp kullanabiliyorsunuz. Bildiğimiz damacana sularından çok daha lezzetli oluyor inanın tabii ki kaliteli su arıtma cihazı kullanmak şartıyla. Naturel Su Arıtma Cihazına gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Şahsen ben öneriyorum.




  • Bu aralar internette karşıma çıkmaya başladı naturel su arıtma. Bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum.

    Nasıl denk geldik nasıl ikna olduk taktırdık hatırlamıyorum ama biz çok memnunuz. Filtre değişimleri geldiğinde arayıp hatırlatıyorlar, değişimini yapıyorlar. Aslında biraz yanlış da olsa taktırdıktan sonra su arıtma cihazlarını araştırdım. Erikli içiyorduk, para kıyaslaması yaptım amorti süresi çok kısaydı. Uygun fiyatla almış olmanın ve sadece eve su almadam cihazın parasının sudan çıktığını görmek sevindirdi. Ben de okudum olumsuz yorum ama hiç biri başıma gelmedi.

    1400tl olan hangi cihaz için verildi merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün güzele benziyor, su arıtma sistemlerinin faydalarını duymuştum bende yakında almayı düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eko1.3

    Bu aralar internette karşıma çıkmaya başladı naturel su arıtma. Bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum.

    Nasıl denk geldik nasıl ikna olduk taktırdık hatırlamıyorum ama biz çok memnunuz. Filtre değişimleri geldiğinde arayıp hatırlatıyorlar, değişimini yapıyorlar. Aslında biraz yanlış da olsa taktırdıktan sonra su arıtma cihazlarını araştırdım. Erikli içiyorduk, para kıyaslaması yaptım amorti süresi çok kısaydı. Uygun fiyatla almış olmanın ve sadece eve su almadam cihazın parasının sudan çıktığını görmek sevindirdi. Ben de okudum olumsuz yorum ama hiç biri başıma gelmedi.

    1400tl olan hangi cihaz için verildi merak ettim
    Platinium modeli olan cihaza dediler, cihaz altı filtreli ve baya da şık duruyor. Ben de burdaki yorumları okuyarak bugün taktırdım, bakalım nasıl olacak




  • Merhaba buradaki yorumların bir kısmı kullanıcıların ilk yorumları ve bana güven vermedi.

    Ben kendi edindiğim bilgileri aktarayım:

    2021 yılı için,

    1.Filtre değişimi ücretsiz olsa da yılda bir değişecek filtre için 60 tl servis-yol ücreti var.

    2.Ödeme mail order ile otomatik alınacakmış.

    3.Kurulum için 100 tl ve vazgeçilirse yine de montaj için de ücret verilecekmiş.

    4.Ürünün kendisinden kaynaklı sorunlarda da servis ulaşım ücreti istiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 15 Şubat 2021; 13:13:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.