Şimdi Ara

NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
15
Favori
130.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    Hocam yukardaki mesajıma ekleme yapmıştım dikkat edin. Alt kısıma, tuhaf bir site, belki ürünler farklı olabilir

    =Marka%5B-%5DNavitech&attributes[]=Marka%5B-%5DNavitech]DİKKAT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 11 Kasım 2013; 21:02:14 >
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. ben de yeni farkettim tuhaflığı. acaba renk falan mı farkediyor anlamadım açıkçası. aynı sayfadaki diğer mağazalarda da aynı sorun var. hayırlısı bakalım :)
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    W yazan White Beyazın kısaltması, diğeri siyah ile tek farkı rengi, ama burada W olanlardada farklılıklar var :)

    Hocam Navitech ürünleri hakkında bir tartışma yaşanmıştı, HIZI konusunda, belki fiyatı farklı olanların İŞLEMCİ HIZLARI farklı olabilir. Seçerken bunada dikkat edin. Gerçi bu sitede ne seçsen onlar ellerindekini gönderecekler gibi :)
  • iyi gunler arkadaslar bu gun navitech marka vr-532 model navıgasyon aldım ama benım sorunum ben ıstanbulda olmama ragmen baslangıc noktasını ankara gosterıyor. nasıl ayarlamam lazım bılen varsa yardımcı olabılır mı
  • se4rdar S kullanıcısına yanıt
    Uydu bağlantısı kurmasını bekleyin . Açık alana çıkın Balkon açık alandan sayılmaz bildiğiniz sokağa çıkın tepenizde yüksek yüksek evler olmasın. Bağlanınca gerçek konumunuzu gösterir
  • toolbox'ı kurmama rağmen cihazı tanımıyor. Bilgisayarda da donanım bulundu vs. diye bir hareketlenme yok. acaba ben bir hususu yanlış mı yapıyorum arkadaşlar?

    edit
    sorun kablodaymış. Bozuk kabloyla ürün gönderen firmaya burdan sevgilerimi sunuyorum. 3-5 kuruşun hesabını yaparak sadece kendilerini rezil ediyorlar bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelmessos -- 14 Kasım 2013; 21:45:09 >
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    Kullanma kılavuzu yok mu?

    Toolboxın cihazı tanımaması başka, PC nin cihazı algılamaması başka, sizde herhalde PC daha algılayamamış, kaldı ki toolboxın algılama kısmına geçesiniz. Başka bir usb portta vede başka bir işletim sisteminde deneme şansınız varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-calibur

    Kullanma kılavuzu yok mu?

    Toolboxın cihazı tanımaması başka, PC nin cihazı algılamaması başka, sizde herhalde PC daha algılayamamış, kaldı ki toolboxın algılama kısmına geçesiniz. Başka bir usb portta vede başka bir işletim sisteminde deneme şansınız varmı?

    sorun kablodaymış. zaten usb portunda sağı solu oynayıp duruyordu. Allahtan eski bir hard diskime ait usb kablosu uydu. bozuk kabloyla ürünü gönderen firmayı tebrik ediyorum doğrusu. 3-5 kuruşun hesabını yapıp adamda heves bile bırakmıyorlar. 2 yıla kalmaz bi arıza verir kesin. yarın firmayı arayıp adresime kablo göndermelerini isteyeceğim. Alacağım cevabı sizinle paylaşırım.
  • vr-532'yi kullanmaya başladım. Birkaç konu haricinde fena değil.

    1. Ses tanıma sistemi çalışmıyor. ODTÜ diyorum, Hakkari-Oğul köyü çıkıyor. Ev diyorum, saçma sapan yerleri anlıyor. Sesi için alacaklara tavsiye etmiyorum.

    2. Motorik ses cd.(cadde kısaltması)'nı ingilizce sidi şeklinde okuyor. Yani sağa, 1200ncü sidiye dön.. Bu kadar basit birşeyi nasıl atlarlar ilginç.
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazınız

    1- Ses tanıma sisteminin ayarlar altında Uzman seçeneğini kullanın. ODTÜ konusunda haklısınız ama Ev söylediğimde ben evimi bulabiliyorum. "Ev" şeklinde komut verdiğimde Ev'im, Yazlık Ev ve Babam Ev olarak 3 seçenek çıkmakta (ki kayotlı favorilerim bunlar) sıra numarasını söyleyerek oraya rota hesaplatabiliyorum.

    2- Kısaltmalar oldum olası ciddi problem. Cd. diye bir şey yok biliyorsunuz. Cadde olarak kayıtlı bir yol varsa okuyor. Başarsoft tüm Cd. isimlerini Cadde olarak değiştirdiğinde bu sorun kökten çözülecektir. Yada Next'in yaptığı gibi bir tanımlama yapıp yazılım nerede Cd. gördüğünde Cadde olarak okumasını sağlayan bir eklenti ile de çözülebilir düşüncesindeyim. VR-Plus özelliğini geliştiren Next cihazlar daha başarılı bu konuda. Youtube üzerinde karşılaştırma videosu da görmüştüm.
    Ama çözülmeyecek bir problem midir? Değil. iGO bir güncelleme veya Upgrade ile sorunu çözer, beklemek gerek. Özünde bu özellik NNG tarafında değil de özel yazılımcılar tarafından geliştiriliyor.

    Yaşanan bir örnekle anlatmaya çalışayım; iPhone kullananlar bilirler SIRI denen bir sesle komut özelliği mevcut. Bu Nuance tarafından geliştiriyor. Firma halen Türkçeleştirme yapmadığı için Türk kullanıcılar SIRI'nin nimetlerinden mahrumlar. Ne zaman olabileceğine dair bir dedikodu bile yok. Bu cihazı almamıza engel mi, değil. Bir gün olacak elbet; bekliyoruz çaresiz.

    Saygılar.




  • VOICE klasörü içerisinde ki zip dosyası içerisinde ki lua dosyalarını notepad ile açıp cd Cd tanımlaması eklerseniz cd yıl cadde diye okur. Gerçi cd yı ne olarak tanımladığınıza bağlı CaddeDe der Amcada:-D Öyle plus mlus denecek ekstra bişileri yok. Sadece navitech aceleye getirmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 24 Kasım 2013; 11:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halbuki HOME MADE yapılmışı hazırda kullanılanı vardı Hemde Sidi demiyor Caddesi diyordu...
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Değil mi?

    Böyle olur hep... Ya Amerikayı yeniden keşfederiz; yada bir şeyler yer değiştirir asker ocağı misali
  • merhaba arkadaşlar ben bu cihazı aracıma entegre edeceğim ve düğmelerine bir daha erişim imkanım olmayacak o yüzden adaptör girişini kontağa bağlayacağım merak ettiğim konu aracın kontağını açtığımda kendi açılıp kapatığımda kendi kapanıyormu. deneyeniniz muhakka olmuştur cevabınızı bekliyorum teşekkürler.
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz. çok acil ihtiyacım var bu bilgiye.
  • ford connect F kullanıcısına yanıt
    Cihazınız araç kontağı aktif edilince açılmaz, ama kontak kapatılınca 10 sn. içinde kapanır.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    hocam peki kopanma IGO yazımı ilemi alakalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ford connect

    hocam peki kopanma IGO yazımı ilemi alakalı.

    Evet kapanma igo ile açılma donanımla alakalı. Güç geldiğinde açılması için donanım desteklemesi lazım. Navitech cihazlarda bu yok
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. hocam.
  • Otomatik açılma Garmin, TomTom Cihazların hepsinde uzun zamandır var. Ayrıca Next'in 5015, 5055 ve üst seri 5035, 5055 modellerinde de yeni kullanılmaya başlandı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.