Şimdi Ara

Ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, plazma tv'ye bir güzellik yapıp ses sistemi almak istiyorum. hali hazırda hd medya player oynatıcım var. Filmleri daha çok download ediyorum ve o şekilde izliyorum. yani disk kullanmıyorum. Bu sebeple ev sinema sistemini set halinde almak pek mantıklı gelmiyor. Bana güzel bir hoparlör seti ve bu seti bağlayabileceğim bir şeyler lazım. Nasıl yaparız, ne önerirsiniz arkadaşlar?



  • Hocam bu işe ayirabileceginiz para nedir? Fazla para harcamak istemezseniz, media player in optik çıkışı da varsa samsung ht 350 yi tavsiye ederim. Forumda konusu var deneyimimi yazacağım oraya.
  • 1000 tl civarı bir bütçe olacak. maksimum 1200 tl filan. sony'nin avrsiini, dh520 onu düşünüyorum. hoparlör olarak misal yamaha ns50fe baktım. ama bağlantılardan filan pek anlamıyorum yeni sayılırım. film önceliğim yok müzik de dinleyeceğim hem filmi hem müziği ortalama olarak verecek bir sistem bakıyorum yani. dh520 ve 2 adet yamaha ns50f nasıl olur hocam sence? bu arada bende wd hd live oynatıcı var bununla uyumlu olur sanırım değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spitzer -- 4 Mart 2012; 0:48:10 >
  • Sony str dh520 review lere bakarak söylüyorum, güzel bir seçim. Hoparlörler için forumda bilgi bulabileceğiniz klipsch lere bir bakın. Yanlız stereo kaynak dinlemek için 5.1 yerleşimli hoparlörler verimli olmuyor. İki adet daha alıp bunları da stereo çıkışına baglarsaniz daha iyi olur. Ben bu şekilde kullanıyorum.
  • Hocam Sony Str DH 520 pek tavisye edilmiyor.Genelde formu incelersen giriş seviyesi için Pio520 daha iyi ve alttaki başlığı inceleyin sorularınıza cevab bulacaksınız.Bimeksdede setle ilgili ufak bir kampanya var haberin olsun.

    http://forum.donanimhaber.com/m_46597925/mpage_3/f_/key_vsx520//tm.htm#48564607
  • merhaba arkadaşlar

    bende aranıza yeni katıldım denon 1912 aldım ve bunun yanına 5+1 sistem bakıyorum ne önerir siniz acaba canton 125 düşünü yorum param ona yetacek kadar buna muadil önerilerinizi dikkate alabilirim cümleten iyi akşamlar
  • Arkadaşlar bugün müzik tutkum daha öne çıktı ve kendime stereo sistem aldım.:) pioneer giriş seviyesi bir amphli ve iki adet yamaha ns555 hoparlör. hoparlörler bana uygun fiyata geldi çok, bu sebeple böyle bir seçim yaptım diyebilirim. teşekkür ederim yardım eden arkadaşlara.

    ha bu arada mediamarkta harmon kardon 5+1 vardı 1600 tl idi fiyatı. sinema kısmı muazzamdı ama müzik beni hiç doyurmadı. yoksa gayet alınabilir bir şey idi. arzu edenler bakabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spitzer -- 4 Mart 2012; 22:27:37 >
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.