Şimdi Ara

Neoplazmanın 2 saatte logo yanığı yapmanı anormalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende Panasonic 50st50e model neoplazma var ama bendeki 2 saatte logo yanığı yapıyor ve ekran kaydırma yaparak 2 saattede geçiyor sizce bu durum normalmi anormalmi?



  • Anormal, 2 saatte yapmaması lazım. Orbiter özelliği açık bırakın birde hangi ayarlarda kullandğınız önemli.
  • normal ayarlarda kullanıyorumki dinamik ayarlarda hiç olmamıştır!orbiter özelliği ne oluyor?
  • Birde yeni plazmalarda logo yanığı olmuyor derler.
  • Kontrast ve ışık özellikleri maksimumlara yakın izliyorsanız görüntü daha canlı parlak olacaktır ancak dediğimiz sorunların oluşması daha olası gözüküyor. Orbiter özelliği aktir dediğim kaydırma çubuğunun bir üstünde bulunan seçeneğini açık konuma getirin. Plazmalar hakkında ilk 200 saat için dikkat edilmesi gereken konuları google dan araltırıp uygulamanızı tavsiye ederim. Malesef yeni nesil de olsa ben de öğrendim ki logo yanığı gibi konular hala mevcut ve önlenebilir gibi görünmüyor. Yalnız şu var LG ve Panasonic marka iki plazmada oluşmuş yanıkları karşılaştırdığımda LG felaket durumdaydı!
  • Bende kontrast ve ışık maksimumda değil ve tv çalışalı 1100 saat oldu!
  • 42STW60 düşünmekteydim, bu logo yanıklarının neoplazmalarda olmadığı söyleniyordu, konuyu görünce gözüm korktu.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Neoplazma da olsa logo yanigi oluyor malesef. Plazmalarin kronik sorunudur bu ve cozulemeden de plazma devri kapaniyor. Ama yine de film, belgesel ve spor izleyicileri icin en iyi performansi plazmalar vermekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt üzerinde ve forumda harika sonuçlar verdiği söylenen neoplaZma'nın en üst serisinden 60-65" bir model almayı düşünüyordum.

    Ta ki bir markette bu yanıklardan bulunan cihazlar görene kadar.

    Malesef plazma işte, plazmalar çat-çut ses çıkarır, ısınır, kumlu bir görüntüsü var, ömrü kısadır, led'lere göre çok elektrik harcar, board'ları yanar. Malesef bunu değiştirememişler.

    Zaten bu markaların artık plazma'dan çekiliyor olması da, yeni cihaz alacaklar için bir gösterge olmalı...

    Selamlar,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef öyleymiş, bugün bir teknoloji markette LG marka plazmada ördüm aynı izi, özellikle beyaz ekranda bariz belli oluyordu. Satış elemanı, uzun süre aynı görüntü kaldığından iz oluşabiliyor dedi. Birkaç gün hareketli veya her yerin karla kaplı olduğu görüntüler gösterilirse düzelir dedi ama artık şu saatten sonra plazmadan uzak durmaya karar verdim.

    5 Yaşında kızım var ve yeri geliyor çizgi film kanallarından kimisini saatlerce izlediği oluyor, sürekli aman kızım dur, kanal değiştir, logo izi mi çıkar diyip duracağım.

    Artık philips LED lerden birini seçip almak kaldı geriye.
  • Beyler forum maalesef "başlık kirliliğinden" geçilmiyor,senelerdir de bu böyle gidiyor ve Yöneticiler de bu işe bir çözüm bulamadılar gitti,amma zormuş demekki!

    Her neyse "Panasonicliler" ana başlığı vardır bu forum da hem de bir tane ve 7 senedir bu başlık vardır,gidin bakın orada aklınıza gelen-gelmeyen her ne varsa
    fazlasıyla o başlık da vardır,en azından benim herhalde o başlık ta 2bin tane msg larım vardır

    "NEO Plasma" ile ne alakası var ayrıca! bunlar her üretici de olan "slogan" tanımlardır malı daha iyi-fazla-güzel gazlamak için ama teknik olarak içleri boş olduğu gibi
    o tanımlar örneğin sizin bahsettiğiniz veya anladığınız şeyleri de kapsamıyor!

    Ayrıca PDP ler ayrı ve özel panellerdir,çok fazla da "panel efsaneleri" üretilmiştir PDP ler hk.bunların hepsini sallayın geçin!

    Bu arada PDP ler bir şekil de sorunlu da TFT-LCD ler ne alem de diye düşünün gari veya onlar çok mu sorunsuz diye de araştırın ltf!

    Bunlar hem "eski nesil" hem de teknik olarak evrimlerini sorunsuz hale getirmeden bitmiş panellerdir(4K dahil,çünkü bu da "eski nesil" paneldir)

    Dolayısıyla olaya "sorunsuz panel" diye bakarsanız daha çok bakarsınız ama sorunlarıyla ben yaşarım/yaşayacağım derseniz o zaman zaten sorun yok
    Bu işin ilk çıkış teknolojisi ve zaman içindeki uygulama teknikleri maaelsef sorunsuz panel üretilmesini bir türlü gerçekleştirememiştir!

    "Panel tip TV" ler(TFT-LCD/PDP) hem eski nesil hem de yeni nesil olarak(örneğin OLED paneller dahil) sorunlara ciddi açık cihazlardır!

    CAN++




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.