Şimdi Ara

Netman 100 Mbps 99,90 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
16
Favori
26.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1967mustang kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi bu kadar ilgilenmez elinize sağlık:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mburak32 kullanıcısına yanıt

    Bilgi paylaştıkca çoğalır Netman 100 Mbps 99,90 TL 

  • Firmayla alakam yok ( teklifleri değerlendiririm Netman 100 Mbps 99,90 TL ) ama Türk Telekomun hizmetini Türk Telekom'dan daha iyi sağladıkları için sempati duymaya başladım.


    Benim upload yükselmedi hala o konuda kırgınım Netman 100 Mbps 99,90 TL 

  • 1967mustang kullanıcısına yanıt

    Sağol varol. Onu anladım. Çipli kimliği nere okutucam ben. Android uygulama var mı die baktım yok. Heriflere sürücü belgesi gönderdim wassaptan yok illede çipli kimlik fotosu gönder diolar. Nereye okutcam diom bi saattir cevap vermediler. Hadi ben okutucaksam nie fotosunu istio bende alla alla.

  • jubeii kullanıcısına yanıt

    Hocam ceptesözleşme diye bir uygulama var onu indireceksin telefona, doğrulama kodunu oraya giriyorsun. Sonra uygulama seni yönlendiriyor zaten. Ben iPhone 13 kullanıyorum, benim telefonda nfc anteni ekranda ahizeye doğruymuş oraya koyunca okudu. Bazı telefonlarda arka kısımda anten ona dikkat et. Kimlik fotosunu ekstra neden istiyorlar bilmiyorum ama bendende istediler. Vardır bir bildikleri.

  • Bende aynı duygu ve düşüncelerdeyim. Firmanın tutumu hoşuma gittiği için başkalarınında faydalanmasını istiyorum. Sonuçta onlar ayakta kalacak ki bana yarayacak bende ucuz ve düzgün internet hizmeti almış olacağım.

  • Böyle küçük firmalar biraz şans işi. Poyraz mesela dertsiz başınıza dert almış gibi olursunuz. Ondan da beteri yaklaşık bir haftadır hiç bir abonesine internet veremeyen netgalaksi mesela. Firma telefonlara bile cevap vermiyormuş. Küçük firmalar söz konusu olunca evet fiyat avantajı ve taahhüdün olmayışı güzel ama işte böyle elini veren kolunu da kaptırabiliyor malesef. Şu an netgalaksi mağdurları mesela port bulamazlarsa başka firmaya da geçemiyorlar. İlla kendi portlarının boşa çıkması için firmanın keyfini bekleyecekler filan. Zor işler.


    Balıklama dalmadan önce bi düşünün.

  • Senin benle derdin ne kardeş? Ben bu yazdığımı sana yazmadım. Hadi git başkasıyla uğraş. Akşam akşam saçmalamışsın. Sana yazarsam o zaman cevap verirsin. Benim fikrime zikrime karışma. Sen kendi bildiğini yaz. Ben başıma geleni yazıyorum. Sana yazmıyorum. Hadi başka kapıya.

  • Sen nedense hep bu ufak inernet servis sağlayıcıların başlıklarına gelip bu firmaların avukatlığını yapıyorsun sürekli. Seni hatırladım. İşsiz güçsüz olunca böyle oluyo demekki. Aynısını poyraz başlığında da yapıyordun. Ben böyle ucuz bir iss kullanmış bir insan olarak forum sakinlerini uyarıyorum. Sen de buna karışamazsın. Anca böyle laf sokma derdine düşersin sonra da kendini rezil edersin. Sen "balıklama dal". Benim uyarım seni kapsamıyor. Ciddiye alacak arkadaşlar beni anladı zaten.

  • Beyler fiber FFTX netman'a abone olursam kendi router'ımı kullanabilir miyim ? kullanıcı adı ve şifreyi veriyormu netman ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 18 Nisan 2023; 9:5:4 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.