Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.804
Cevap
49
Favori
292.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HSeldon

    Sorunun DSL veya Kablointernet olması ile ilgisii yok. Modemle bütünleşik routerın yetersizliğinden çıkıyor bu sorunlar.

    En temiz çözümü sadece modem özelliği olan bir model alıp, kendi routerınızı kullanmak.

    Merhabalar

    Bu konuda ne yapmam gerektiğine dair bana destek vermeniz mümkün müdür? Koaksiyel kablo takılı infinity cihazını Bridge Mode yapıp kendi elimdeki DSL modemi mi ayarlayacağım ve nasıl ayarlar gireceğim?
    Netmaster Infinity 401 yeni modem
    Ya şuan kablonet infinity modeme 4m uzaktayım ve ping paketlerinin birçoğu düşüyor :P Cihazım Dell Precision T7800 harici powerup wifi USB var üstünde daha nasıl bir hayvan cihaz olması lazım ki :)

    Bu durumda AccessPoint önermiyor musunuz ?
    Ayrıca elimde Juniper marka FW router da var. Ancak bu router'a infinity'yi nasıl tanımlayabilirim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiserclown -- 18 Ocak 2017; 19:43:12 >




  • Merhabalar

    yaklaşık 9 yılı aşkın süredir turksat abonesiyim. 100 mbps internet abonesiyim. bugün yeni infinity modem talep ettim geldiler kurdular.

    modemin daha geniş mesafeden wireless çekim olayı tamamen yalan. evin diğer ucundaki odada hem 5 ghz hem 2 ghz çekim gücü diğer eski modemle tamamen aynı.

    Kullandığım notebook HP Elitebook iş serisi bir makine. bu modemin tek artısı modemin olduğu yerde kablo ile aynı wireless hızını vermesi (5Ghzde) Cat6 kabloda 96 MBps alıyorum Wireless de de aynı hızı alıyorum.

    Evde iphone6s ve blackberry passport var. her ikisi de hem 5 ghz hem 2 ghz bandını görüyor bağlanıyor ama mesafe artınca hız eski modemle aynı düşüyor hatta en uç odada kopuyor.

    Benim modemi alma sebebimin en büyüğü arka odalardaki çekim kalitesinin düşmesi kopmasıydı bu da hayal kırıklığı oldu. Malesef yapamamışşsınız netmaster.

    Bu arada ping de falan sorun yok modemi wireless den 1 ms ile pingliyorum notebook dan.

    mesleğim bilişim sektörü türk telekomda çalışıyorum her türlü inceledim 2 saattir cihazı ama tamamen yalan bir ürün. 3 anten koymuşssunuz ama çekim mesafesi aynı. tek artısı dediğim gibi aynı odada verdiği hız fazla. bunun içinde değmez almayın arkadaşlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetMASTER_

    Sayın Charmlander,
    Destek Hattımız'dan aldığımız bilgiye göre probleminiz çözülmüş.
    Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mıdır?

    Saygılarımızla,

    Evet problem çözüldü gibi görünüyor ama yinede bir anormallik varmış gibi geliyor.Arada bir anlık kopmalar yaşadım 3-4 defa.Ayrıca koskoca cihazın bridge modda sadece modem görevi yapmasıda ayrı garip geldi şimdi masanın üstünde bakınca.Benim eski Motorola'nın iki katı büyüklüğünde ve yaptığı iş aynı ;)
    Açıkcası LAN'ımı tam manasıyla yapılandıramadım modem değişkliğinden sonra 3-5 güne toparlarım gibi geliyor.Benim sistem biraz karışık çünkü.Telefondada söylediğim gibi IP havuzunu değiştirmeme sebebimin en büyük kaynağıda bu zaten.Yine bir sorunla karşılaşırsam sizi rahatsız ederim artık ;)

    Hızlı ve samimi desteğiniz için teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetMASTER_

    Sayın insomniac212,
    Bahsettiğiniz tüm mecralar tarafımızca takip edilmektedir. Şu ana kadar yaklaşık 25.000 adet Infinity401 modem online olmuş durumdadır. Bu sayı ile şikayet sayısını kıyaslayabilirsiniz. Her şikayet tarafımızca takip edilmekte ve çözümü için iletişim kurulmaktadır. Ancak salt forum sayfası üzerinden mesajlaşarak çok hızlı ve sağlıklı bir çözüm yakalanamayabilir.
    Görüştüğünüz Çağrı Merkezi Türksat'a mı Netmaster'a mı ait? Netmaster ise Çağrı merkezimiz ile yaptığınız görüşmede arkadaşlarımız sorunun giderilmesi için yardımcı olmadılar mı? Eğer öyle ise iletişim bilgilerinizi bize iletmenizi rica ederiz.
    Ayrıca ürünle ilgili yazılım geliştirimleri ve testleri elbette devam etmektedir; bunda en önemli katkı siz kullanıcılarımızın öneri ve eleştirileri olmaktadır.
    İlginiz ve eleştirileriniz için teşekkür ederiz.

    Merhaba; aynı modem konumuna, modemin yanına cep telefonumu modem olarak ayarladığım da, test işlemini yaptığımda gayet verimli olarak 10-12 mpbs arası hız testi almaktayım. Ne yazık ki infinty modemi buradan araştırdığım ve bir takım özelliklerini aç kapa yaparak düzenlediğimde içeriden bağlantı testi yaptığımda wifi hız ttesti 1 ile 2 mpbs göstermektedir. Arada router ve routersız da denediğimde herhangi bir sonuç elde edemedim ne yazık ki. Aradığım yer Netmaster müşteri hizmetleri. Bundan önceki modemimde netmaster zb modeli idi ve onda aynı düzende sorunsuz bağlantı kurabiliyordum.

    Şimdi sorun nedir acaba? yani dediğiniz doğru 25.000 online modem olabilir, ama ben ne yazık ki 25.000 içinde sadece kablolu olarak yer alabilmekteyim.




  • kaiserclown K kullanıcısına yanıt
    Bende şuan superonline kullanıcısıyım bende aynı sıkıntıyı yaşamaktayım ve sorunu 120 liralık bir cihazla hallettim çokta memnunum burda sıkıntı yaşayan diğer arkadaşlarada öneririm ''FİRMALAR'' dandik dundik ürünleri kakaladığı için ve sağ olsunlar hiç bir ''YERLİ'' firmada adam akıllı bir çözüm getirmediği için buna zorluyolar insanı koskoca vestel, beko iki gün kafa yorsalar şu xiaomi gibi kaliteli bir modem ve router üretseler fiyatınıda 80-90 lira yapsalar kaymak gibi satılır.Hayır içindede çok karışık bir devre yok iki elektrik elektronik mühendisine versen yaparlar ama işte anca kendi ceplerini düşünsünler sonrada yerli yerli diye reklamlarda duygu sömürüsü yaparlar. Neyse çok konuştum :
    Netmaster Infinity 401 yeni modem

    https://tr.aliexpress.com/store/product/Xiaomi-WIFI-Router-3-ROM-128MB-1167Mbps-Support-2-4GHz-5GHz-wi-fi-Dual-band-4/415488_32683853540.html?detailNewVersion=&categoryId=70803001&spm=2114.12010608.0.0.TDPhbe

    cihaz bu alırken not olarak ingilizce ''lütfen üzerine 30 dolar yazın'' deyin çünkü gümrük sınırı 30 euro oldu 30 dolar yazınca sıkıntısız geçiyor. Hemde ücretsiz kargo satıcıda güvenilir yorumları okuyabilirsiniz zaten.

    EDİT: Türkiyede genel olarak cat6 kablolar satılıyor bağlantı için cat7 kablo kullanırsanız daha yüksek performans alırsınız türkiyede oda biraz pahalı olduğu için (http://www.kisa.link/CuE ) bu ürünü alabilirsiniz metre metre seçeneği var zaten. ben 5 metre alıp normal cihazı holdeki dolabın altına koydum bunu dolabın üstüne koydum her yerde sorunsuz çekiyor ve hiç bir yerdede kablo gözükmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirana1996 -- 19 Ocak 2017; 0:15:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaiserclown


    quote:

    Orijinalden alıntı: HSeldon

    Sorunun DSL veya Kablointernet olması ile ilgisii yok. Modemle bütünleşik routerın yetersizliğinden çıkıyor bu sorunlar.

    En temiz çözümü sadece modem özelliği olan bir model alıp, kendi routerınızı kullanmak.

    Merhabalar

    Bu konuda ne yapmam gerektiğine dair bana destek vermeniz mümkün müdür? Koaksiyel kablo takılı infinity cihazını Bridge Mode yapıp kendi elimdeki DSL modemi mi ayarlayacağım ve nasıl ayarlar gireceğim?
    Netmaster Infinity 401 yeni modem
    Ya şuan kablonet infinity modeme 4m uzaktayım ve ping paketlerinin birçoğu düşüyor :P Cihazım Dell Precision T7800 harici powerup wifi USB var üstünde daha nasıl bir hayvan cihaz olması lazım ki :)

    Bu durumda AccessPoint önermiyor musunuz ?
    Ayrıca elimde Juniper marka FW router da var. Ancak bu router'a infinity'yi nasıl tanımlayabilirim ?

    Adım adım yardım etme şansım yok, o modelleri kullanmadım.

    Şikayetlerden gördüğüm kadarı ile bir kavram kargaşası var.

    Modem ve router farklı cihazlar. Ancak ikisi bir arada combo cihazlar olarak da satılabiliyor.

    Sizin Adsl e veya Kablonete bağlayan modem. Bunlarda pek sorun çıkmıyor gördüğüm kadarı ile. Ben de netmaster modem aldım, şu ana kadar sorun yok.

    Sorunun çıktığı yer router . Burda şikayet konusu modeller modem+router combo olduğundan sanki sorun kablonet ile alakalıymış gibi bir yanılgıya neden oluyor.
    Router 'ın kablonet ile veya ADsl hizmetini aldığınzı yer ile pek alakası yok. Bu ISP ler modem ile internet bağlantısını sağlayabilirler, wifi gibi router fonksiyonlarına çözüm üretme şansları yok.
    Kendileri de bu tip cihazları satabiliyorlar kullanıcya , genelde düşük fiyatlı ürünler satıldığından bizim piyasada ,bunların routerları da düşük kaliteli oluyor.

    Tavsiyem şu . Sadece modem satın alın, ki bunların fiyatı daha ucuz oluyor. Yanına da beğendiğiniz kaliteli bir router ı ekleyin. Toplam maliyet çok fazla da değişmez. Hem sorunsuz olur, hem ek özellikleri olur. Mesela benim kullandığım Asus 55u router hem dosya paylaşımı yapabiliyor, print server özelliği var , torrentten dosya bile indirebiiyor. 5ghz özelliği olması da önemli , o frekanslar genelde boş.

    Asus routerlardan ben memnuun kaldım. Xiaomi'nin hem ucuz hem kaliteli denebilecek routerları varmış. Kullananlar memnun görünüyor.

    Elinizdeki modem+router combosu sorunluysa bridge mode a alıp kendi routerınızı kullanabilirsiniz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 19 Ocak 2017; 1:1:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pirana1996

    Bende şuan superonline kullanıcısıyım bende aynı sıkıntıyı yaşamaktayım ve sorunu 120 liralık bir cihazla hallettim çokta memnunum burda sıkıntı yaşayan diğer arkadaşlarada öneririm ''FİRMALAR'' dandik dundik ürünleri kakaladığı için ve sağ olsunlar hiç bir ''YERLİ'' firmada adam akıllı bir çözüm getirmediği için buna zorluyolar insanı koskoca vestel, beko iki gün kafa yorsalar şu xiaomi gibi kaliteli bir modem ve router üretseler fiyatınıda 80-90 lira yapsalar kaymak gibi satılır.Hayır içindede çok karışık bir devre yok iki elektrik elektronik mühendisine versen yaparlar ama işte anca kendi ceplerini düşünsünler sonrada yerli yerli diye reklamlarda duygu sömürüsü yaparlar. Neyse çok konuştum :
    Netmaster Infinity 401 yeni modem

    https://tr.aliexpress.com/store/product/Xiaomi-WIFI-Router-3-ROM-128MB-1167Mbps-Support-2-4GHz-5GHz-wi-fi-Dual-band-4/415488_32683853540.html?detailNewVersion=&categoryId=70803001&spm=2114.12010608.0.0.TDPhbe

    cihaz bu alırken not olarak ingilizce ''lütfen üzerine 30 dolar yazın'' deyin çünkü gümrük sınırı 30 euro oldu 30 dolar yazınca sıkıntısız geçiyor. Hemde ücretsiz kargo satıcıda güvenilir yorumları okuyabilirsiniz zaten.

    EDİT: Türkiyede genel olarak cat6 kablolar satılıyor bağlantı için cat7 kablo kullanırsanız daha yüksek performans alırsınız türkiyede oda biraz pahalı olduğu için (http://www.kisa.link/CuE ) bu ürünü alabilirsiniz metre metre seçeneği var zaten. ben 5 metre alıp normal cihazı holdeki dolabın altına koydum bunu dolabın üstüne koydum her yerde sorunsuz çekiyor ve hiç bir yerdede kablo gözükmüyor.

    Bende de aynı Xiaomi Router var ve evet haklısın, bu cihazı alanın hiçbir wifi sorunu kalmaz. Hatta ben custom Padawan firmware kurdum alete ve artık Router`ı DLNA, Torrent ve TOR`a bağlanmak için de kullanabiliyorum.

    Fakat diğer tüm yazdıkların yanlış. Birincisi Xiaomi bu router`ı fabrikasında cep telefonlarını ürettiği bantta yapmış ve bu yüzden böyle canavar bir cihaz sadece 8 milimetre kalınlığında, yani bir cep telefonu ile aynı. Dikkat edersen Asus, D-Link vs. hiçbir markanın router`ı böyle ince ve küçük değil, Xiaomi`yi göre hepsi kütük gibi aletler (hiçbiri Netmaster Infinity kadar büyük değil,o ayrı mesele). Gönderdiğin resimde gözüktüğü gibi kasasını içindeki karta göre büyük yapmalarının sebebi de üstündeki 4 anteni taşıması içinmiş. Kasayı daha küçültürlerse alet çok hafif olduğu için 4 anteni taşıyamıyor, arkaya devriliyormuş.

    Demek istediğim Türkiye`de ne böyle bir high-tech fabrika, ne bu fabrikayı işletecek donanımda insan kaynağı, ne bütçe, bunların hiçbiri yok. Yahu 1 aydır Marmara bölgesinde elektrik kesiliyor bu ülkede, Kocaeli sanayi durmuş, çalışmıyor, siz ise "2 elektrik mühendisine versen yapılır, 80 TL`ye satılır" demişsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garabet2 -- 19 Ocak 2017; 1:7:42 >




  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Bende yıllardır aynı şeyi söylüyorum ama ne Türksat yetkililileri ne kullanıcıların hiçbiri takmıyorlar ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirana1996 P kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum o kadar buyuk malzemeden yapman sana ne faydasi varki sanki 500m den sinyal cekecek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan mesajları okudumda allah korumuş beni dedim, çekim sıkıntısı yaşamayan düşme sorunu falan olmayan bi ben varım, hatta bu modemin çekim gücü bana gerçekten yüksek geldi. Belkide şans eseri hepinize sorunlu ürün geldi o da olabilir. Ama evimin merkezinde duran alet asansöre girip kapı kapanana kadar çekiyor desem size yalan gibi gelir. Benim modemde mi sorun var anlamadım, 5ghz dende 2.4 dende çok memnunum gereken hızları gerekte çekim kuvvetleri stabilitesi hepsi. Hatta geçenlerde bi arkadaş internet testimi atmadan evvel 124 megabiti gördüm dedim inanmamıştı sonra speedtest resmi attım. Uydunet bana mı çalışmış anlamadım ki.

    Neyse beyler size tavsiye vermek isterim, router kullanacaksanız en eskilerinden kullanın. Bırakın 5ghz yi falan. Neden diyorum bunu 2008 di sanırsam, dünya sağlık örgütü wireless vericilerin kanserojen etkisinden dolayı sinyalin şeklini ve kuvvetini çok düşürttü ve bunu sınır olarak kuralladı. O gün bu gündür modemler 5 antenli 3 antenli yok 5dba 10dba kocaman kocaman antenlleri oldu. Bu yasak getirilmeden önceki modemler belki hatırlarsınız Airtires rt205, tek antenli parmak kadar antenle evin her yerinden full çeken o efsane modem, işte bunlardan kullanmak lazım. Kanserojen falan filan lakin eskiden evin en uç odasının en uç ve ters köşesinde duvara asılı kullanırdım. En arka tarafta çekerdi bana mısın demezdi, bilenler bilir bunları yanlış mıyım. Bir de diğer mantıklı tavsiyem, modemi bilgisayarınızın ve ya varsa smart tv nizin yanına kurun, daha sonra ethernet ile merkeze konumlandıracağınız bir router kullanın, ethernet ile kullanın dememin sebebi oyunlarda ping yapma durumu yaşanabilmesi ihtimali yüzde 90, ping değeri sabit kalmıyor arada yükselip düşüyor ve bu durum sakıncalı, o yüzdene thernet ile merkezi router çok güzel bir çözüm, hem bu modemlerin olduğu odada bu modeme direk bağlanıp en yakınındaki pc veya tv ye kablo ile bağlanıp sabit işler yapabilirsiniz. En mantıklı çözüm bu gibi.




  • Garabet2 G kullanıcısına yanıt
    Hatırlatmak isterimki xiaomi 2010 yılında kurulmuş bir marka vestek 1984 te kurulmuş vestelin 2016 yılında geliri 1 milyar tl ye yakın. Asusla falan kıyaslamışsınızda asusun modem ve router serilerinde amacı ufak cihaz üretmek değil performans canavarı üretmek ayrıca ben kartın küçüklüğüyle ilgili bir şey demedim isterse vestel iki kat kalın router üretsin kartıda konya ovası gibi kullansın ki bu ülkede poyraz adında mini tek kart pc tasarlayan mühendislerde var kart üretimini Türkiyede yapmak zorunda değil tasarımı yapsın plastik parçayı üretsin, anteni üretsin (bunları yapmak için high-tech fabrikaya gerek yoktur herhalde dimi) kartıda sadece tasarlasın çinde ürettirsin onada lafım yok bunlar çokmu zor tamam 80 değil 120 ye satsın hadi kırmıyım sizi

    bana sadece zormu değilmi onu deyin

    bu ülkede bunların olmamasının sebebi kaynak yetersizliği elaman yetersizliği değil birilerine yalaklancaz en çok parayı kazancaz ya o koltuktada kaynım otursun diye iş yapan zihniyetin eseri bu.

    1 milyar tl diyorum bak 1 milyar tl peki yatırım ne kadar çokmu zor bi telefon kartı üretim bandı kurmak hadi 200 milyon tl olsun ya ürettiği üründen kazancı 20 tl 5 milyon satış yapınca parayı çıkartıyor

    superonline huawei cihaz kullanıyor 1 milyon abone vestel kullansa ttnet en az 20 milyon abone var o dağıtsa zaten ne zarar kalır ne bişey hemde dışarı çıkan para azalır

    sana şöyle söyliyim bu ülkede birileri para kazancak diye yapılmayan şey yok ufak bir linux tabanlı işletim sistemi hazırlayıp bütün devlet dairelerini o sisteme geçirsen yıllık nerden baksan 81 ilde ortalama 10 devlet dairesinden ortalama 200 bilgisayardan 100lira yıllık lisans parasından hesapla ki bide hastanelerdi bilmemneydi onlarıda katsan minimum yıllık 20.000.000 para bu ülkede kalır onu bile zor bir iş olmamasına rağmen yıllardır uzatıyorlar bak marmaray yapıldı tamam eyvallah yapıldı güzel ulan halkalıdan sirkeciye banliyö tren hattı vardı binerdik bakırköyden halkalıda arkadaşlarla buluşurduk adamlar yapacaz marmaray bağlantısı olacak diye kaldırdı aradan 4 sene geçti hala ortada ne hat var ne ray ver nede çalışma arada gelip kum döküp düzleyip gidiyolar üstünde çim bitiyo sonra gelip beton döküp gidiyolar gene 2-3 aydır yoklar ortalarda marmarayı seçimlere yetiştirmek için açtı devamınıda başkanlık referandumuna doğru çalışmaları hızlandırır 2-3 durak ekler bırakırlar gene kısacası bu ülkede olmaz diye birşey yok yok yoooooook akplide olsan yok chplide olsan yok pizza partiside tutsan yok sadece dünyanın her yerinde geçerli olan bir kural var istersen her şeyi yaparsın bi laf vardır azimle s*:?çan taşı deler diye

    O marmara bölgesindeki elektrikten bahsediyosun yahttp://www.iklimdegisikliginedurde.com/iklim-meselesi/ şu belgeseli izlemeni tavsiye ederim bak burdanda yazıyım belki bi gören falan olur güneş enerjisi panelleri var ya onun fabrikasını bi hapishanenin yanına kurcaksın bi hapishaneye batarya üretim fabrikası sonra başka bir hapishaneyede sokak lambası ve trafik ışığı için bi faprika açtın güneş enerjili yapmaya başladın mahkumlara eğitim vericeksin sonra orda çalıştırcaksın parada kazanıcaklar 700 lira sigortalı günde 200 sokak labmasından ayda 4000bin sokak lambası yılda 48.000 sokak lambası ve maliyet yarı yarıya hemde birde led lamba taktınmı varya enerji tasarufu %100 oluyo kendi enerjisini kendi üretiyo bide elektrik kesildimi çalışmaya devam ediyo bunu bide evlere zorunlu yapıcaksın 2.000 tl lik paneller bir evi idare edebiliyor bide üstüne geri gönderim denen birşey var ürettiğinin fazlasını devlete satıyosun bir evin yıllık enerji harcaması yaklaşık 50 tlden yılda 600 tl yıllık panel bakım masrafı 100 tl 4 yılda kendini amorti etmiş oluyor sonrası zaten ful kazançtasın

    konuyu çok sapıttım kusura bakma okuyana teşekkür ederim ama özetle söylemek istediğim o yok bu yok o olmaz bu olmaz la aha . . bu iki nokta arası mesafe kat edilmez.




  • Merhaba,

    Bu cihazı araştırdım internette ve özelliklerinde WAN ve LAN bağlantı hızının 100 Mbps olduğu yazıyor.Siz hiç bilgisayarlar arası dosya transferi yaptınız mı bununla? AC 5 GHz desteği 867 Mbps, 2.5 GHz desteği ise 300 Mbps olarak var teknik özelliklerinde.Açıkcası 100 Mbps kablolu arayüzünden nasıl 867 Mbps trafik yönlendirebiliyor aklım pek almadı bu konuyu? Kablosuzdan-kablosuza mümkün olabilir ancak LAN'a kabloyla bağlandığında trafik yoğunluğu olmuyor mu? Bilmediğimden soruyorum, iddia etmiyorum.

    Birde cihazda yük altında bir ısınma oluyor mu?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 19 Ocak 2017; 14:44:4 >
  • http://www.hepsiburada.com/tp-link-re355-1200-mbps-kablosuz-ac-dual-band-gigabit-port-harici-antenli-menzil-genisletici-p-BD804732

    Arkadaşlar yukardaki ürün ile sizce 2.4 GHz ve 5GHz bağlantılarımı evde daha iyi dağıtabilir miyim ?
    Bu cihaz sayesinde evin heryerinden 98MBps aynı bu modemin kurulduğu yer gibi alma şansım sizce var mı??

    Netmaster Infinity 401 yeni modem




  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla asıl amacı kablosuz olduğu için fiyat yüksek olmasın diye lan portları 100 mbps ama wan portu gigabit desteklemekte aynı zamanda kablosuz dağıtımdada 5 ghz de gigabit internet 2.4 ghz de 300 mbps desteklemekte bilgisayarlar arası dosya paylaşımı kablosuz sağlamaktayım hiç bir sorun bulunmamakta bir bilgisayarım ssd diğeri hdd ikisinin arasında kablosuz veri aktarımı 10-15 arasında oluyor. Aynı zamanda hard disk bağladım full hd filmleri donmadan izlettiriyor tv den 4k denemedim çünkü 4k cihazım yok. Hız konusundada şuan 25 mbps akksız kullanıyorum gigabit olarak deneme şansım yok zaten öyle bi internetim olsa 30 dolara bunu alıcağıma Xiaomi Mi Router HD alırım. Umarım yeterli olmuştur.
  • pirana1996 P kullanıcısına yanıt
    Anladım.Gerçi WAN portuda 100 Mbps yazıyordu özelliklerinde.Çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netmasterin web sitesinde infinity 401 yok yukleme merkezinde falan yoksa ben mi yalnis baktim.heralde yeni yazilim yok diye koymamislardir.en kisa zAmanda firmware gelmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garabet2 G kullanıcısına yanıt
    Hocam xiaomi router 3 bende de var



    Padavan iyi mi

    Ne farkını gördünüz stock romdan





    Şuan kullandığınız ek özellikleri yazabilir misiniz

    Yüklemek zor mu



    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu kablonete yeni geçtimde elimde gigaset a160 kablosuz telefon var bunu modemin telefon girişine bağlayıp nasıl kullanıcaz ? çevir sesi falan yok
  • ARkadaşlar bu modemde QoS ayarı varmı varsa nerde ben bulamadım?
    ayrıca "MAC filtresi tabanlı Yoklama Yanıtı (Probe Response" kısmı ne işe yarıyor tam olarak
  • bugün kablonet aboneliğim başladı 50mbit hız infinity 401 modem kurdular saat 19.00 itibariyle google drive download ve speedtest verilerini paylaşıcam yer Ankara

    http://i.hizliresim.com/jXMMX9.jpg

    Netmaster Infinity 401 yeni modem


    cs go ping değeri 55-65 superonline ile 90-110 arası oynuyordum ani çıkma konusunda birşey söleyemeyeceğim aktif oynamadığım için arkadaşımın hesabı ile 1-2 el test ettim

    wireless ile bağlanıyorum modemle aramda yaklaşık 5 metre ve 1 duvar var evin diğer ucundan telefonla gayet iyi çekim sağlıyor eskiden superonline huawei hg253 vardı ve çekim sorunu yaşıyordum

    2.4ghz ile bağlanıyorum 5ghz laptop görmediği için panelden kapattım başka hiçbir ayar yapmadım

    yaşadığım tek sorun panel şifre (admin,admin) değişikliğiydi onuda netmaster müşteri servisini arayarak hallettim sorunum şifre değiştirdğikten sonra girişte ne eski ne de yeni şifreyi kabul etmemesiydi şifre en fazla 8 haneli olucakmış panelde böyle bir uyarı olmadığından sıkıntı yaşıyordum modemi resetleyip 8 haneli şifre koyduktan sonra sorunum çözüldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazonii -- 21 Ocak 2017; 20:3:55 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.