Şimdi Ara

Netmaster modeme router olarak Keenetic bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben keenetic city aldım fakat bunu nasıl router olarak bağlayacağım hakkında hiçbir fikrim yok ve konu hakkındada bilgim yok köprü modu nedir nasıl olur . lütfen bana bu konuyu anlatabilirmisiniz_? konu hakkında 0 bilgiye sahip olduğumuda düşünün öyle anlatın lütfen.




  • Köprü modu gelen İnterneti direk izole etmeden iletir. Modemden routera kabloyla bağlayın ve modemin ayarlarından güvenlik sekmesinde bridge modu olacak onu seçip kaydedin modem kapanıp bridge modunda açılacaktır. Ayrıca Bridge modundaki modeme cihazlarinizi direk baglamamanizi öneriyorum güvenlik açısından arada router olması yarariniza

  • bridge moduna aldıktan sonra wi-fi listesinden neyi seçeceğim isim olarak kablonettekimi gözükecek_? tane tane anlatırsan sevinirim dediğim gibi 0 bilgiyle yapmaya çalışıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis013

    bridge moduna aldıktan sonra wi-fi listesinden neyi seçeceğim isim olarak kablonettekimi gözükecek_? tane tane anlatırsan sevinirim dediğim gibi 0 bilgiyle yapmaya çalışıyorum.

    netmasterin wifisini kapatın bridge moduna alın routeri bağlayın yaklaşık 1-2 dakika sonra internet bağlantınız gelecektir. modemi bridge moduna aldıktan sonra 192.168.100.1 adresinden ulaşabilirsin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: unununium

    netmasterin wifisini kapatın bridge moduna alın routeri bağlayın yaklaşık 1-2 dakika sonra internet bağlantınız gelecektir. modemi bridge moduna aldıktan sonra 192.168.100.1 adresinden ulaşabilirsin



    Alıntıları Göster

    keenetic in kurulum ayarını yaptım fakat tekrardan menüsüne giremiyorum bu yüzden kullanıcı adı ve şifreyi değiştiremiyorum onuda nasıl yapacağımı söylersen süper olur.

  • sis013 S kullanıcısına yanıt

    keenetic routerler hakkında bir bilgim yok maalesef ki varsa kullanma kılavuzuna bakın

  • Hocam merhaba. Ben de sizin gibi 0 bilgi ile yapmaya çalıştım ama olmadı. Siz hallettiyseniz tarif edebilir misiniz adımları nasıl yapacağım?
  • Aynı katta 2 daireyiz, birinde Netmaster infinty modem diğerinde Cat6 kablo ile Huawei Ax1800 router paralel bağlı. Şuanda tüm wireless ağı 4 band açık yani.

    Evde tüm telefonlar, tabletler, laptoplar ve PC ler bağlı ve en ufak olumsuzluk yaşamadık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.