Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.534
Cevap
159
Favori
681.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Alternatif olması açısından çok güzel. tt ile fttb/h anlaşmaları da var, diğer firmaların hizmet veremediği yerlere verebiliyorlar. Upload hızı da sanırım rakipsiz. Keşke adam gibi taahhütsüz fiyata internet veren firmalar çoğalsa da adam akıllı rekabet olsa.
  • Upload hızlarını web adreslerinde bir türlü bulamadım. Upload hızları nedir acaba?
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    35 mbit'e 3 mbit, 50 ve üzerine 4 mbit olması lazım. tt'nin portlara tanımladığı hızlar bunlar. Yalnız akn'yi geçince upload hızını 1'e düşürüyor, o kötü
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    bu konuda yazıştım facebook üzerinden upload ların düşmemesi için, kötü firmaları taklit etmenin gereği yok uploadın düşmesi saçmalığından umarım vazgeçerler böyle sektöre girilmez yani. 4mbit uploadı düşürmek tam bir rezalet.
  • Websitelerinde ki harita guncellenmiş, alayınıza 2018 de hizmeti veriyoruz diyorlar. İstanbul için en geç 2018 ocak görünüyor.



    Şu upload a dokunmadan iş yapsalar yeter de artar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperonline ile 25 mbs 75 gb AKK paket için olan taahhütüm ayın 6'sında bitiyor. Tarifeler bana uygun geldi ancak vadedilen hizmeti veriyolar mı? Ankaradayım , kullanan arkadaşlar memnunmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nebukadzer kullanıcısına yanıt
    Benimde superonline ile taahhütüm bu ayın 17'sinde bitiyor hocam.Benden önce geçerseniz şuraya bir mesaj bırakayım,sizinde görüşlerinizi öğrenmek isterim
  • DSL sinyali gelmiyor, 2 gündür beklemedeyim başka bir iss'ye mi geçmeliyim diye düşünmeye başladım,acele mi ediyorum bilemedim :/
    Superonline fiber daire içine kadar geliyor ama verdiği hız ve kotaya göre fiyatı netspeedin yanında oyuncak gibi kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AngelDust!

    DSL sinyali gelmiyor, 2 gündür beklemedeyim başka bir iss'ye mi geçmeliyim diye düşünmeye başladım,acele mi ediyorum bilemedim :/
    Superonline fiber daire içine kadar geliyor ama verdiği hız ve kotaya göre fiyatı netspeedin yanında oyuncak gibi kalıyor.

    Sabredin hocam çözülecektir. Türk Telekom bilerek işleri geç yapıyor.

    Benimde toplam 11 gün net alamadığım oldu. Bilmiyorum konumu okudunuz mu forumada yazmıştım bir problem yaşadığımı NetSpeed hakkında.

    Sonra arıza kayıtları vs. hatta Telekom ev içi tesisata dahi suç attı ama sonunda haksız çıktı.

    Hattımdaki arıza santral dolabimdeki portumdan kaynaklıymış. Netspeed sağolsun kendi saha elamanını dahi görevlendirdi bu konuda ve telekom ekipleriyle ortak çalışıp problemi çözdüler.

    Şu an ise Nazar değmesin hızım bu.

    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP


    Kullanmadığım 11 günü dahi faturadan düşücekler ve genel yetkilileri kaç kez aradı ben unuttum özürlerini ilettiler.

    Yeni bir firma evet ama en azından diğer firmalar ile işin peşini bırakmayıp müşterilerinin yanında duruyorlar.

    Ben sabredin derim. Genede karar sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 3 Kasım 2017; 23:4:53 >




  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için,sağolsun müşteri hizmetleri ilgileniyor bekliyorum bakalım ben de.
  • Gaziantepte hizmet var Mayıs ayında Vodafone taahüdüm bitecek TT'nin kutusu(FTTC hizmet vsr) eve max. 150 m uzaklıkta fiyat da uygun geldi

    kullananlar olarak sizce Netspeed'e geçmeli miyim ?
  • 2017 Aralıkta söz verdikleri gibi heryer'de hizmet verirlerse Turknet tarafından geçen çok olacaktır en azından müşteri hizmetleri var fiyatları'da epeyi iyi.
  • Superonline dan geçiş yapmayı düşünüyorum bende. Hala karar vermedim 9 kasımda sona erecek taahhütüm. Netspeed'i nasıl bilirsiniz ? Ankarada ikamet ediyorum netspeed destek ile görüştüm en fazla 16 bağlarız oda 12 olarak gelir baştan söyleyelim altyapı eski dediler. Sorun değil 16mbps 75 AKN yada 8mbps sınırsız olarak alabilirim. Fiyatlar diğer hırsızlardan çok daha uygun. 6 ay sözü ile alıp aktivasyon ödemeyeceğim. Gerekirse memnun kalmama durumunda aktivasyonu ödeyip iptal ettirmekte mümkünmüş. Siz ne dersiniz arkadaşlar ?

    Superonline devam teklifleri 16mbps 50AKN : 74 TL ve 8mbps 50AKN 68 TL şeklinde. 12 Ay taahhüt istedigim için.
  • Fiyatlar çok yukarda hocam,hemde 50 gb akk artık kimseye yetmez oldu.Tabi kullanıma göre değişir o ayrı ama 50 standartların çok altında..

    40 liraya gerçek sınırsız 8mbps alsanız hem paranız cebinizde kalır hemde denemiş olursunuz.Bende superonline'dan geçmeyi planlıyorum,bu adamları müşteri hizmetlerinden arayıp sorduğumda en fazla 24 alırsınız diyorlardı,aynısını türk telekomda yaptı.Mahallenin başında 2 senedir duran tip7 fiber kutusu var halbuki.Bir arkadaşın tavsiyesiyle Twitter'dan Paul Doany'e ulaştım kendisi 1 saat içinde geri dönüş yaptı detaylı adres istedi.1 saat sonrada türk telekom müşteri hizmetleri tarafından arandım ve altyapım 82mbps'e kadar destekliyormuş halbuki.

    Yani kısaca alayı üçkağıtçı bunların :) Bende netspeed'e bir şans vermeyi planlıyorum kesinlikle..


    @Scienly



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 7 Kasım 2017; 23:38:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

    Gaziantepte hizmet var Mayıs ayında Vodafone taahüdüm bitecek TT'nin kutusu(FTTC hizmet vsr) eve max. 150 m uzaklıkta fiyat da uygun geldi

    kullananlar olarak sizce Netspeed'e geçmeli miyim ?


    Ben de Gaziantep'de ikamet ediyorum. Bizim taahhüt de Mart ayının yedisinde bitiyor. Ben açıkçası Netspeed'e bir şans vermeyi düşünüyorum. Zaten bu da altyapıyı TT'den kiralıyor Vodafone gibi. O yüzden her ay 70 TL yerine 12 TL daha ucuz olan, hızı 30 Mbit daha fazla fakat kotası 40 GB daha az olan bu pakete hem de taahhüt olmadan bir şansı kesinlikle vereceğim kendi adıma. 240 GB kotayı artık aşamıyorum bile işte çalıştığım için. Aşsam da sıkıntı olmaz hız düşünce 24 Mbit'e düşer o da işlerimi sekteye uğratmaz. Bu arada ben Nizip ilçesinde ikamet ediyorum, benim vaktim sana göre daha az hocam geçersem de sana buradan bildiririm inşallah




  • Scienly S kullanıcısına yanıt
    Paket ve fiyat durumu süperonline göre çok avantajlı. Ancak adsl ve vdsl tarifelerde modem vermiyolar. Yalnızca fiber tarifelerde modem var. TT fiber altaypısına sahip olsaydım kesinlikle geçecektim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sawgiray

    2017 Aralıkta söz verdikleri gibi heryer'de hizmet verirlerse Turknet tarafından geçen çok olacaktır en azından müşteri hizmetleri var fiyatları'da epeyi iyi.

    Bende netspeed'e geçmeye düşünüyorum ama beni korkutan eğer her yere hizmet vermeye başlarlarsa talep patlaması yaşayabilir. Buda müşteri hizmetleri ve hızlara ciddi derecede kötülük olur. Umarım buna hazırlardır.
  • nebukadzer kullanıcısına yanıt
    Evet hocam modem sıkıntı gibi ama en kötü deneme sürecinde biyerlerden ödünç alır memnun kalırsam modem satın alırım. Hırsız firmalara para kaptıracağıma böylesi daha iyi
  • Düzce de altyapı aktif olsada kullansak artık. Bu ay sonu türk telekom taahhüt bitiyor iptal edicem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şimdi son kez mh ile görüşeceğim uygun bi fiyatlandırma sunmazlarsa netspeed yolu gözükecek. Kablonet olsa çoktan geçmiştim ama maalesef kablonet yok bulundugum bölgede
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.