Şimdi Ara

Neyi alacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Elimde belli bir miktarda para birikmiş durumda. 'XBOX 360 mı alsam? PS Vita mı alsam?' diye kafamda dolaşan iki düşünce var. XBOX One için mi para biriktireyim, yoksa ikisinden birisini mi alayım? Lütfen yardımcı olunuz...

    not: Birikmiş para 800 TL'dir. Ayrıca PS3'üm var. Bundan dolayı PS Vita'yı sordum.



  • Zamanim var derseniz E3' u bekleyin. Cunku bu yilki E3'de artik Vitanin kaderi belirlenecek. Halihazirda Ps3'unuz var ise suan Xbox gereksiz durumda. Exclusive derseniz gercekten Xbox exclusivelerini hic begenmedim. Halo olsun,gow olsun. Simdi arkadaslar kizacak ancak ne yazik ki durum boyle. :)

    Ayrica belirtmek isterim halihazirda Vita sahibiyim 3 aydir sarj etmedim diyebilirim. Gercekten kaliteli yapimlar artik gelmiyor konsola. Son aciklama ile Sony Vitayi genel olarak indie uzerine ve PS4 ile uyumlu bir konsol haline donusturmek istedigini acikladi. Ancak yine de umut var. Bakalim Vita sahipleri olarak guzel haberler bekliyoruz bu yilki E3 oyun fuarindan.

    Son olarak konu Xbox'a gelsin. Bende yeni Xbox360 sahibi oldum. Acikcasi aldigimdan beri PS3 acmaz oldum. Gerek kontrolusunun inanilmaz rahatligi, gerek live kalitesi. Acikcasi keske Xbox ile daha once tanissaydim seklinde dusunmemis degilim. Herkesde bir kontrolcu muhabbeti vardi. Bende acikcasi yahu ne olacak ayni iste seklinde dusunen kesimdeydim. Ancak ne zaman xbox kontrolcusune alistim,ps3 kontrolcusu oyuncak gibi gelmeye basladi. Xbox beni ps3 den sogutmayi gercekten basardi. =)

    Karisik yazi oldu ancak eger vaktim var diyorsaniz E3 bekleyin eger yok diyorsaniz X360 alin (tabi elinizde halihazirda ps3 var,eger exclusive icin alacaksaniz iyi dusunun)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abysm Nucleus -- 6 Mayıs 2015; 2:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baban Gelsin B kullanıcısına yanıt
    X360 kullanıcısıyım akın zaman da Xbox One a geçiş yapıyorum diğer arkadaşın dediklerine katılıyorum ancak hazır 800 tl birikim yapmışsınız ve eski nesıl de bir kolsunuz var.

    Ben x360 kullanım rahatlığı ve live kalitesini yeni nesil oyun ve grafikler ile deneyimleme şansını Xbox One alarak kullanın derim.
  • Baban Gelsin B kullanıcısına yanıt
    İkinci el Xbox One ı 1000 tl ye yakın bulabilirsin. Bence biraz daha bekleyip one alman daha iyi olur.
  • Snes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3'ü bekleyebilirim. Ama bu E3'te de güzel bir yapım olmaz ise, next-gen'e geçmeyeceğim. Zaten güzel bir oyun olmadığı için ve o oyunların bir bölümü de old-gen'e çıktığı için almak istemedim yeni nesili. Bir ara PS4 vardı, onu oyunları ile satıp laptop almıştım. Ayrıca, PS3'ün FPS(oyun hızı) konusundaki istikrarsızlığı sinirimi bozuyor.
    Ve de XBOX 360 hala geniş bir oyuncu kitlesine sahip.

    Vita konusuna gelirsek, ben bayağı yolculuk yapan birisiyim. Vita alacaksam da, yanına bir FIFA alarak değerlendirmek isterim. Neyse, E3'ü beklemek lazım. Ardından düşünülebilir.

    Bu arada X360'ın desteği ne zaman biter?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dynamic09 kullanıcısına yanıt
    Ben ikinci ellere pek güvenemiyorum nedense. Ayrıca yeni nesilde güzel bir oyun yok ki. Varsa yoksa, Remaster.
    Önerin için teşekkür ederim bu arada

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, bir sorum daha olacak. X360 alırsam, USB ile harici HDD takabilir miyim? Ona göre 4GB'lık alırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baban Gelsin

    Hocam, bir sorum daha olacak. X360 alırsam, USB ile harici HDD takabilir miyim? Ona göre 4GB'lık alırım.

    Evet sorunsuz kullanabilirsiniz. Şunu belirteyim old-gen için her çıkan oyun neredeyse önce XBOX üzerinde yapıldı daha sonra PS3 için portlandı. Mimari farkından dolayı. Açıkçası Borderlands 2' yi Xbox üzerinde oynadıktan sonra arada büyük bir FPS farkı olduğunu gördüm. PS3' de oyunun yaklaşık 25-30 FPS arası seyresttiği durumlarda Xbox' da gayet stabil şekilde çalıştığını gördüm. Dediğim gibi PS3'ü kaldırdım artık ne zaman açarım bilmiyorum.

    Daha başka merak ettiğiniz sorular varsa yardımcı olmak isterim. Ayrıca yolculuk yaptığınızı belirtmişsiniz. Eğer uzun yolculuklar yapıyorsanız Vita şarj konusunda sıkıntı çıkarabilir. Tabi bu Fat modeli için geçerli.

    Ek olarak PS3 ve XBOX desteği 2017 yılına kadar devam edecektir. Ancak bu süreçte pek elle tutulur yapımlar göremeyeceğiz. Nedeni ise artık sadece next-gen odaklı oyun motorları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abysm Nucleus -- 6 Mayıs 2015; 20:34:33 >




  • Yeni nesilde ki oyunlar eski nesilde çok kötü. Mağazada standlarda 1-2 oyun test etme şansım oldu. Malesef grafik kalitesi yerlerde. Fps değerleri hepten sürünüyor. Xbox 360 alırsanız 2006-2014 arası oyunlara yönelin. Bol bol oynayacağınız oyun olur zaten. Ama Xbox One veya Ps4 öneririm , 800 tl az değil. Eski nesile yazık o bütçe. Psvita'yı kesin eleyin derim. Sony bağımsız yapımlarla yürütmeye çalışıyor onu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ikisi de var. açıkçası ps vitayı, akıllı telefonum olmadığı zamanlarda medya odaklı kullandım daha çok. ps vitanın kaliteli oyunlarının fiyatları konsol ayarında, haliyele akla şu geliyor, aynı parayı vereceksem neden bana daha fazla zevk veren bir oyun alıp onu tv'de adam akıllı oynamıyorum da vakit geçirtici bir şey alıyorum. iphone aldım ve ps vitayo kutusuna koyup kaldırdım. o gün bugündür hiç alma ihtiyacı duymadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilla87 -- 8 Mayıs 2015; 10:13:59 >
  • Sık dışarı çıkan biriyseniz, PSVita derim fakat PSVita'nın oyun sıkıntısı var ve akıllı bir cihazınız varsa PSVita ayarında oyunları telefonunuzda oynayabiliyorsunuz zaten. XBOX One'ı da aldıktan sonra PS3'ü oynayamazsınız. En azından 1-2 sene daha PS3 oynayıp, XBOX One oyun çeşitliliğini fazlalaştırınca sadece nostalji olsun diye PS3'ünüzü açarsınız. XBOX 360 düşünebilirsiniz. İlk tavsiyem, PS3'ünüzü 1-2 sene daha kullanın en azından para da birikmiş olur. Sonrasında ise yeni nesile geçiş yaparsınız ve oyun çeşitliliği de artar. İkinci tavsiyem, PS3'ünüzü satıp XBOX 360 alabilirsiniz. Böylece paranız cebinizde kalır ve 1-2 seneye kalmadan rahatça yeni nesile geçersiniz.
  • Bütün cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben de PS3'ü takas edip hiç kullanılmamış 250 GB'lık Slim model XBOX 360 almış bulunmaktayım. Takas fiyatı da oyun koleksiyonu ile birlikte 100₺ tutmuş bulunmakta. İki günlük kullanım sonrası tek diyebileceğim, PS3'ten kat kat daha güzel bir konsol. Oyunların performansı da PS3'e göre daha güzel. Tekrar önerileriniz için teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.