Şimdi Ara

Nissan Navara: 0 km 2018 model mi, yoksa 2. el 2017 model mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mxmzero kullanıcısına yanıt
    Şaka maka asıl gönlümden geçen renk de tam böyle kırmızıydı aslında. :) Eski kasada bile çok güzel görünüyor, benimki lacivert oldu maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SergeantAngua

    Aynen öyle. Yalnız siz söyleyince aklıma geldi, benim eski aracım şirket üzerineydi, Navara için de teklifi aynı yerden aldım, yine şirket üstüne alacağımı sanıp yanlış teklif vermiş olabilirler, bir daha görüşeceğim sabah.

    Eski aracım 2009 model Golf 1.4 TSI Trendline'dı, 1300 TL kasko ödüyorduk. Tabi hasarsızlık indirimi yoktu hiç bu fiyatta, daha aldığımın ilk ayında sol arka çamurluğunu tır göçertmişti. :)
    Şirket üzerine almanız ekonomik anlamda daha mantıklı olurdu. Neyse hayırlı olsun.
  • SergeantAngua S kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun bir gün bile aldığınıza pişman olmazsınız navarada. yalnız sürgülü kapak için yerli modelleri tercih ederseniz 1 sene sonra problem çıkaracaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü güzel, araçlar eskisi gibi değil konforlu, donanımlı. Ama arkadaş 4 kasko 4 vergi vs derken ayda binmediginiz arabaya 1000 lira verebiliyorsunuz helal olsun valla. Bende trafikte görünce hoşuma gidiyor ama maaliyetine katlanamam herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Sağolun, ancak araç ticari olduğu için şirket üzerine alındığında sürücünün SRC ve psikoteknik belgesi vs. alması gerekiyor. Bizim evde de aktif olarak araç kullanan dört şoför var, hepimizin bunları almakla uğraşması çok zor ve maliyetli olacaktı, dolayısıyla üzerime almayı seçtim.
  • metesserdar kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun, aracı her kullandığımda yeniden aşık oluyorum kendisine şu anda. :) Cankap'ın sürgülü kapak fiyatı baya uygundu ama ucuz etin yahnisi olacak demek ki.
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Devletin saçma sapan vergilendirmesi sayesinde aracın masrafları gerçekten yüksek oluyor, yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi gül-diken hesabı işte. Aslında çok araziye çıkılmayacaksa 4x4 almanın bir anlamı yok, 4x2 ile gayet güzel idare edilir. İstanbul trafiğinden bıktığım için otomatik vitese karar vermesem 4x2 Tekna versiyon alıp eksik donanımları kendim eklerdim mesela.
  • 4×2 pickuplarda problem oluyor hiç tavsiye etmem. Örneğin geri geri biraz dik yokuşa çıkmak isteseniz hafif arka taraf, güçlü motor yüksek tork tekerler patinaj yapıyor. Ancak özellikle navaradayüksek hızlarda hiç bir stabilizasyon problemi yaşanmıyor araç pickup dan daha çok SUV gibi davranıyor. 0 100 km hızlanması 1400 kg dsg dizel passat ile aynı navara 2200 kg. Üstelik üm bunları yaparken çok makul yakıt tüketimi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metesserdar kullanıcısına yanıt
    190 beygirlik motor gerçekten muhteşem bir şey, koltuğa yapıştırmasa da 2 tonluk aracı gerçekten çok çevikleştirmiş, sollamalar vs. çok keyifli oluyor, Hilux almadığıma dua ediyorum her seferinde. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.