Şimdi Ara

Nvidia 3D Vision

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar temin konu açmıştım r9 280x vs gtx770 4gb diye. R9 280x stoklarda olmadığı alma şansım olmadığı için gtx 770 4gb alacağım. Ayrıca nvidia nın da mantle karşısında pek boş duracağını sanmıyorum mutlaka bir atak yapacaktır. Bu arada evde samsung 200hz smart 3d tv var. Nvidia 3d vision teknolojisi var biliyorsunuz. Forumda bir konu gördüm 3d vision ile ilgili. NVİDİA 3D PLAY TV uygulaması ile oyunları 3d vision gözlük seti olmadan 3d televizyonun gözlükleriyle oynıyabiliyormuşuz galiba. Samsung ile uyar mı 3d vision. Eğer uyuyorsa hiç hiç düşünmeden direk nvidia alacağım da. Bu olayı detaylı anlatabilirmisiniz. 3D play tv uygulamasını nerden bulabilirim. Nvidia nın sitesinde 40 dolar a satılıyor. İnternette cracklisini bulabilir miyim. Ayrıca dediğim gibi samsung tv nin 3d gözlüğüyle oynayabilirmiyim tv de?



  • Benim TV LG. 3D vision la oynuyorum oyunları. Gerçekten sanki oyunda çağ atlamış gibi hissediyorum. Gerçekten mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim. Bence sizin TV ile de uyumludur. Uyumlu olmasa bile her tv için generic olarak yazılmış bir dosya var, Display device için. Ben onu kullanıyorum. Yapamazsanız detayları ile açıklarım nasıl yapıldığını. Tek kelime ile harika. 3D TV Play in deneme sürümünü indirdikten sonra internette bulacağınız crack ile kırabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medal1

    Arkadaşlar temin konu açmıştım r9 280x vs gtx770 4gb diye. R9 280x stoklarda olmadığı alma şansım olmadığı için gtx 770 4gb alacağım. Ayrıca nvidia nın da mantle karşısında pek boş duracağını sanmıyorum mutlaka bir atak yapacaktır. Bu arada evde samsung 200hz smart 3d tv var. Nvidia 3d vision teknolojisi var biliyorsunuz. Forumda bir konu gördüm 3d vision ile ilgili. NVİDİA 3D PLAY TV uygulaması ile oyunları 3d vision gözlük seti olmadan 3d televizyonun gözlükleriyle oynıyabiliyormuşuz galiba. Samsung ile uyar mı 3d vision. Eğer uyuyorsa hiç hiç düşünmeden direk nvidia alacağım da. Bu olayı detaylı anlatabilirmisiniz. 3D play tv uygulamasını nerden bulabilirim. Nvidia nın sitesinde 40 dolar a satılıyor. İnternette cracklisini bulabilir miyim. Ayrıca dediğim gibi samsung tv nin 3d gözlüğüyle oynayabilirmiyim tv de?

    baktığın konunun ilk msj ında yazıyor herşey.




  • Gözlük olarak normal tv nin gözlüğünü mü kullanıyorsunuz?
  • Bir de orda attıkları crackin linki kırılmış var mı sağlam link :D
  • gerçek 120 hz oyun destegı olmadan oynanmaz tavsıye etmıyorum tv monitörlerini.
  • medal1 M kullanıcısına yanıt
    Evet gözlük olarak TV ile gelen gözlüğü kullanıyorum. Crack için internetten araştırmak gerek. Ben bulmuştum zamanında.
  • Ben çok rahat akıcı bir şekilde 60Hz de oynuyorum oyunları. 120Hz gerekliliğini biraz açıklayabilir misiniz?
  • Şey arkadaşın demeye çalıştığı 3D ye çevirince 60hz diyelim televizyon 30hz verebiliyor. 120hz olunca da 60hz verebiliyor. Heralde onu kast etti. De tv ler minimum 200Hz problem olmaz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.