Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.839
Cevap
194
Favori
541.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ben de biraz önce denedim ama bunu bilmiyordum. Nereden değiştireceğiz hocam?

    Birde Türkçe yama falan olmuyor. Rdr2 falan da yok, her oyun yok, bir anlamı kalmıyor :-(
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    o lag sorunu kısa vadede cozulmez onun 2 sebebi var biri net le alakalı diger ise zor olan sorun onu demicem o duzelirse pingin yuksek olması onemli olmaz 20senedir fps 15 senedir online fps oyuncusuyum yakın zamanda hardcore online oyun oynanmaz o sorun duzelmezse
  • Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt
    2 de aynı sunucuya baglanıyor ve fare lagından eline veriyolar senden cok kotulerse yaparsın birseyler
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    ayrıntılar kısmına tıklayın (esas ne oldugunuz orda yazıyor )sppedtest hicbir seyi ifade etmiyor
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Sağ üstte çark (ayarlar) var oraya basıp yine sağ üstten sunucu konumunu değiştirebilirsin. EU serverler arasında dolaş diğerlerinde aşırı gecikme var. İşin bitince otomatikte bırakırsın.
  • @Fulton Evet girilmesine giriliyormuş şimdi denedim ama verim aldığımı söyleyemem. Gecikme yüksek, bitrate düşük, sürekli görüntüde yavaşlama ve bozulmalar meydana geliyor. Gamepad ile oynanan oyunlar belki idare eder ama fare kullanımı gerektiren oyunları oynayıp zevk almak epey zor bu şekilde.

    @efefps aynen gördüm orayı da. Oradaki Mbit değeri speedtest ile aynı sonucu verdi. Benimki 14, minimum tavsiye edilen 15 mbit diyor. Gecikmem fena değildi minimum ile tavsiye edilenin arasındaydı ama internet hızım yetersiz kalıyor.
  • anladim hocam bilgilendirme icin tesekkurler. ping 70ms gorunuyordu ama lag nedense fazlaydi. bakiyorum fps yuksek ama oyunda kasma hissiyati var. fare de olabilir obur yerde yazdiginiz gibi.
    payday2 girdim orada bot olmasina ragmen duzgun vuramadim diger fpslerin durumu daha icler acisidir.
    amerikan truck simulatorde direksiyon gec donuyor o direk input lag sanirim.

    oyun icinde farenin orta tekeri calismiyor scroll yapamiyorum onun cozumu var mi peki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    size biraz daha detay veriyim ozaman esas bakmanız gereken yer bant genişligi degil yada pingde degil en onemlisi o kare kaybı o 2 den coksa cok sorun olur birde faredeki gecikme yakı zamanda duzelmez
  • Bağlanmışken karşı tarafın ağ hızını kontrol edeyim dedim.

    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
     
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    oyunu oynarken gorev yonetişcisini acın 720 pde 15 mb da bile cok nadir cıkar eyer yarıs modunu secerseniz ozzamn 120 fps verdiginden bant genişligi biraz daha artıyor ayrıca 5 mb cekipde oyunu 720 p 30 fpsde oynuya bilirsiniz
  • Söylediğimle aynı kapıya varıyor. Kare kaybına sebep olan şey kısacası internetimin yetersizliği ve kurulan bağlantıdaki latency / ping. Gelen bitrate'i aynı hızda tam paket alamadığı için görüntü droba uğruyor. Faredeki lagın düzelmesi için fare hareketlerini neredeyse sıfır gecikmeyle karşıya aktarıyor, karşı taraftan gelen veriyi de neredeyse sıfır gecikmeyle alabiliyor olmam lazım. İnterneti mükemmel kişiler bile özellikle FPS oyunlarında baya rahatsız olmuşlar. Servisteki yoğunluk azalır serverlar daha da güçlendirilirse gelecekte sorun çözülebilir.

    quote:

    oyunu oynarken gorev yonetişcisini acın 720p'de 15 mb da bile cok nadir cıkar eyer yarıs modunu secerseniz ozzamn 120 fps verdiginden bant genişligi biraz daha artıyor ayrıca 5 mb cekipde oyunu 720 p 30 fpsde oynuya bilirsiniz

    Tamam işte bunu yapınca bitrate düşüyor, internet gereksinimi azalıyor haliyle daha iyi bir performans sergilenir. Bunu buradaki herkes yorumlayabiliyordur diye tahmin ediyorum. Düşük çözünürlük 30 FPS belki daha stabil oynanır ama böyle de bir zevki olmaz, olayın anlamı kalmaz ki. Kaliteli bir görüntü, stabil bir performans için yüksek hızlı ve gecikmesiz internet şart.
     
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    sadece ping dusmesi kurtarmaz o gecikmeyi esas olan sıkıstırma suresindeki gecikme suresi o daha buyuk sorun oyuzden stadia sıkıstırma teknolojoisini geliştiricez dedi millet kotuleyince :)
  • 50mb hız istiyor bu konu neden bukadar uzadı ?
  • GodPan kullanıcısına yanıt
    50 istiyorda 50 kullanmıyor sorun orası zaten :)

    mesela 720 p 60 fps icin 15 mb yertli diyor ama ortalam 12 kulanıyor cok nadir 15 oluyor ama 120 fps ag ayarı yapınca cok artmıyor bant genişligi ve o ayarda hicbir zaman net kotulesti ayarı cıkmıyor :)direk cozunurluk dusuyor asırı sekilde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 10 Şubat 2020; 23:45:3 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Dediğini yaptım hocam.

    Metro 2033 girdim. İnternetim 35 ama evde giren çok ve skıntılı falan dedi. 1280*768 mi ne oynarsın dedi. Girdim. Oynarken sağ tarafta sürekli internet uyarısı verdi. Ama görüntü cam gibiydi. Önceden patates laptopta low da bitirmiştim. Oyun bir başka göründü gözüme :-) High da oynadım. Gecikme falan olmadı gibi ama sadece nişan alırken sıkıntı olur gibi oldu psikolojik mi bilmiyorum.

    Herkes için soruyorum hocam; 1 aylık aldığımızda 3 ay bedava denettiriyor dedi Orhun kayaalp videosunda iptal edebilirsiniz dedi 3 ay olmadan. ! ay parası alıyor mu almıyor mu acaba Bilgin veya bilgisi olan var mı acaba ???
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    videolarda 3 ay bittikten sonra tek ay parası cekicek dediler 3 ayın son gunu geri alabilirsiniz dediler videolarda ben videoların yalancısıyım
  • Gereklilikleri ilk mesaja da ekledim.

    İnternet hızı - Min: >15 Mbps , Tavsiye: >50 Mbps
    Kare kaybı - Min: <%2 , Tavsiye: <%0.5
    Gecikme - Min: <80 , Tavsiye: <40
  • https://www.gfnlist.com bunu da ilk mesaja ekle hocam, adam gibi oyun listesi.
  • Dün denedim 2-3 saat kadar. Division, Witcher, League vb. oynadım, beklediğimden çok daha iyi. Kablonet 100mbit ile çok sorun çıkarmadı. Kablosuz 5GHz ile ve kablolu denedim, pek bir fark hissedemedim açıkçası kalite ikisinde de iyiydi. Gecikmeye alışınca oynanıyor bayağı. Ayrıca gamepad tavsiye ediyorum, mouse'ta insanın eli alışkın. Gamepad ile daha az hissettim gecikmeyi :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.