Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.845
Cevap
194
Favori
541.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chronotide

    Dün denedim 2-3 saat kadar. Division, Witcher, League vb. oynadım, beklediğimden çok daha iyi. Kablonet 100mbit ile çok sorun çıkarmadı. Kablosuz 5GHz ile ve kablolu denedim, pek bir fark hissedemedim açıkçası kalite ikisinde de iyiydi. Gecikmeye alışınca oynanıyor bayağı. Ayrıca gamepad tavsiye ediyorum, mouse'ta insanın eli alışkın. Gamepad ile daha az hissettim gecikmeyi :)
    Hocam gamepad nasıl bağlıcaz mesela bende xbox one kontrolcusu var. Ve her oyunda destekliyor mu mesela genelde simlasyon oyunları oynucam mesela House Flipper var kontorlcü bunu destekliyor mu ?
  • Founder uyelik aldim artik işyerinde pubg oynuyorum olee

    Bug lag yok bayildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar sorum şu: Parayı verdikten sonra sistemdeki tüm oyunları oynayabiliyor muyuz? mesela benim steamda witcher yok, sisteme dahil olduğum zaman witcher oynayabilecek miyim?
  • koyar olm kullanıcısına yanıt
    Hayir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Bende Xbox 360 controlcüsü var, destekleyen oyunlarda çalışıyor. Merak ettiğin oyunlar kol destekliyor mu diye araştırman lazım. Mesela House Flipper bir Steam oyunu, sayfasına gir özelliklerin bulunduğu sağ ortada kısımda "Oyun Kumandası Desteği" yer alıyor yani kontrolcü destekler. Oyun destekliyorsa GeForce Now da -uyumlu kol bağlarsan- çalıştırır:

    GAMEPADS
    - Sony DualShock 4 controllers (USB wired and Bluetooth)
    - Logitech Gamepad F310/F510/F710
    Note: you must change the controller to work in (Direct input mode)
    Note: the nano-receiver must be connected to a USB port that delivers enough power, such as a powered USB hub or an iMac/MacBook USB port
    - Microsoft Xbox 360 and Xbox One controllers (USB wired)
  • gta yok, gta yoksa kendisi de yok olsun.
  • koyar olm kullanıcısına yanıt
    Sahip olduğun oyunlardan GeForce Now tarafından desteklenenleri oynayabiliyorsun sadece;
    (Geforce Now kütüphanesi sahip olduğun oyunlar)
  • Bende böyle bir video hazırladım. Euro Truck Simulator 2 oynadım. Siz de diğer oyunları bu şekilde yaparak oynayabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar Stream sistemler geleceğin parlak yıldızları olsada harcadıkları veri yenilir yutulur cinsten değil çok fazla veri tüketiyorlar bunu dünya geneline yaysaniz internet altyapısı nolur bilemiyorum en son haberde okuduğumda rdr 2 stadiada 4k olarak saatte 40 tb yiyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben şeyi merak ediyorum bu görüntüdeki "cansızlık" durumu nasıl düzeltilir, bunun bağlantıyla falan alakası yok 10 sene önceki OnLive'da da aynı şey vardı şimdi ki sistemde de aynı şey var. Kendi bilgisayarındaki görüntü kadar canlı değil renkler.
  • Mobilde can't connect nvidia servers diyor çözebilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnbzkrt

    Her ne kadar Stream sistemler geleceğin parlak yıldızları olsada harcadıkları veri yenilir yutulur cinsten değil çok fazla veri tüketiyorlar bunu dünya geneline yaysaniz internet altyapısı nolur bilemiyorum en son haberde okuduğumda rdr 2 stadiada 4k olarak saatte 40 tb yiyordu.
    Saatte 40 tb'mı ? bir yanlışlık olmasın, 40 gb demek istedin sanırım.

    İnternet artık su gibi, yemek gibi temel bir ihtiyaç haline geldi ve günümüzde 50-100mbps gibi hızlar aslında zorunlu hale gelmesi gerekiyor fakat malesef ülkemizde imkansız.
  • Arkadaşlar telefondan black desert online oynayabilen varmı ?
    Ve xbox kontrolcüsü için telefon tutucu aparatı bulamadım Türkiye de satan varsa link paylaşsın lütfen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    720p 30 fps ortalam 3 gb saatte hadi 5 olsun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnbzkrt

    Her ne kadar Stream sistemler geleceğin parlak yıldızları olsada harcadıkları veri yenilir yutulur cinsten değil çok fazla veri tüketiyorlar bunu dünya geneline yaysaniz internet altyapısı nolur bilemiyorum en son haberde okuduğumda rdr 2 stadiada 4k olarak saatte 40 tb yiyordu.
    5G ve WiFi 6 (802.11ax) gibi yeni nesil bağlantı standartlarının yaygınlaşmasıyla Stream olayı daha da canlanacak. Hatta iddialı olacak ama konsol oyunculuğu bile bu yönde evrilecek diyorum (PS Now, Project xCloud vs.) Kota sorunları da yeni standartlarla beraber yavaş yavaş aşılacaktır. En azından Türkiye olmasa bile gelişmiş ülkelerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dunya neti nekadar hazır burdan gorebilirsiniz 2019 sonu
    https://www.speedtest.net/global-index

    1080 p 60 fpsde max 50 mb gerekiyor geforcenowda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 11 Şubat 2020; 18:55:13 >
  • 70 i geçen çok ülke çok yok dünya geneli ise 35 mbit sularında yani hala Stream oyunculuk için erken bence ama şimdiden adım atılması ve teknolojinin geliştirilmesi gelecek için daha iyi bir zemin hazirlayacak. Sonuç olarak Stream için dünya hazır değil bu hızlarla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan 7 sene önce oyun sistemlerine para yatırmayı bıraktım. Hep böyle bir online oyun devresinin gelmekte olduğu kanaati vardı kafamda. Binlerce liraya sistem kurmak, yüzlerce liraya oyunlar indirmek, gb larca veri yığmak ve bunlar için HDD ve bütün bunların yanında harcanan saatler saatler. Burada bir gariplik vardı. Bu böyle gitmezdi. Ayrıca oyun dünyası geliştikçe daha iyi sistemler daha pahalı oyunlara dönüşüyordu her şey. Bu da genel bütçe dostu kavramının dışında seçkin bir zümrenin tekeline giren oyun dünyası demekti. Neyse ki sonunda beklediğim geldi.

    Bu gün itibarı ile denedim. Free üyelik hesabı açıp, birer saatlik de olsa steam oyunlarımı test ettim. Bir kuruş para vermedim henüz. Sonuç, bir harika. Her ne kadar internet bağlantı hızım 7 mbit olsa da olabilenin en iyisini vermeye çalıştı sistem ve sürekli kasıla kasıla oynayan oyunlarımın hiç kasılmamış yüksek sistem görsellerini görme şansım oldu. Yeni kuşak ne şanslı demekten kendimi alamadım. Yakında android TV üzerinden bile her tür baba oyunu kasılmadan oynayacağımızın kanıtıdır. Tek şey istiyor, minimum bir aylık para ve iyi bir internet bağlantısı. Gerisi keyif.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 11 Şubat 2020; 19:0:52 >




  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    dogru diyorsunuz ama suda var millet ultra olsun ama 720 p olsunda diyor oyuzden 720 p daha kolay ulasılır hız dusuk olsada
    ben 20 mb le cok rahat gt 9800 acmadıgı oyunları oynadım ama su var online hardcore suanlık olmaz pingdfen ayrı fare ozellik cok gecikme yasatıyor uploadım 10 mb
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.