Şimdi Ara

Oda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Vay Remzi, şeyimi de Sever sin demek hahah ::)
    Hasta olduğunu sana illa ki söylemişlerdir psikotik adam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remzi Sever R kullanıcısına yanıt
    Tadını begendiysen biraz daha tattırabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM yanıtlayamıyorum; GSM onayım eksik old için. Buraya veya konuya mesaj gönderirsen dönebilrim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xs63s -- 16 Şubat 2020; 21:24:42 >
  • xs63s X kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=dXPbc9Aotw4
    New York ta MS teşhisi konulan bir Amerikalı çiğ et yiyerek hastalığı nasıl geçirdiğini anlatıyor. Bu söyleşinin 40dk kadarını izledim.
    Yani tedavi bitkisel değil tam tersi hayvansal ve pişmemiş çiğ et yiyerek.
    Bu yöntemi ben geçen yıl şiddetli bel ağrım sonrası araştırırken keşfettim. Masabaşı iş yapıyorum ve Spor da her zaman yapamıyorum. Dahası kahvaltı etmeyip sabahları kahve ve bisküvi ile başlıyordum. Ve geçen yıl bel ağrım cok arttı ve kafama takılır hale geldi. Doktora gittim, fıtık başlangıcı dedi. Tedavi dedim, ameliyat dedi. Ondan sonra araştırmaya başladım ve çiğ et yiyerek hastalıklarını iyileştiren insanların videolarına denk geldim. Bir videoda yine Amerikalı 55 yaşlarında bir adam kamera karşısında çiğ böbrek hem de afiyetle yiyordu diyordu ki "çok kötü hastaydım onu iyileştirmek için" etkilendim ve ilk o zaman çiğ et ile belimi iyileştirme fikri oluştu. Bunun için önce çiğ eti nasıl yiyeceğimi denemem gerekiyordu. Önce çiğ kıyma attım ağzıma. Daha sonra bir pirzolayı çiğ olarak yedim. Alışmaya başladım fakat yaptığım hesaba göre kuzu kalbi gibi vitamin ve yağ oranı yüksek et yemem gerekiyordu o yüzden sakatatçıdan hayatımda ilk kez kuzu kalbi aldım ve dilimleyerek tümünü çiğ olarak yedim. Öncesinde 1 saat sonrasında 2 saat hiçbirşey yemedim. Haftada 2 kalp yemeye ve hafif egzersizlere de başladım. Bel ağrım azalmaya başlamıştı. günboyu masabaşında olduğum için akşama doğru ağrı kendni belli ediyordu ancak yine de genel olarak azalıyordu ki bu doğru yolda olduğumun işaretçisiydi. Bu sekilde 3-4 ay devam ettim, belim inanılmaz oranda iyileşmeye başladı. 3-4 ay sonra (2019 Şubat gibi) çiğ et yemeyi bıraktım sadece arasıra egzersize devam ettim ve o günden beri günboyu masabaşında çalışsam da ağrı ya hiç olmuyor ya da psikoloji ve konforumu etkileyecek kadar cok olmuyor. Ben bu durum karsısında çig et tedavisinin belimi iyileştiridğini düşünüyorum. Bu konula ilgili 'Aajonus Vonderplanitz' isimli Amerikalının 1993 basımı "Primal Diet - We Want To Live' adlı ebook'unu da okudum Vonderplanitz çiğ et ile tedavi konusunda en önde gelen isimlerden biri fakat bunu medyada asla göremezsiniz. Cunku medya doktor hastane haberleriyle dolu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Moustacheur PM yanıtlayamam cunku engelliyim. Ya buradan ya da tercihen forum başlığından mesajı iletirsen dönebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Moustacheur PM görüyorum fakat yanıtlayamıyorum, cunku forum tarafından süresiz engelliyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size zahmet olmaz ise müsait bir vaktiniz varsa ve çok fazla zamanınızı almayacak ise uzaktan bağlantı ile gcc yi halletmeme yardımcı olma şansınız varmadır acaba ?Teşekkür ederim .
  • Konu üzerinde bana bu linki (https://www.cs.auckland.ac.nz/~paul/C/Mac/) onaylamıştınız oradaki adımları denedim fakat böyle bir sorun alıyorum
    Last login: Tue Nov 26 08:55:15 on ttys000
    Eness-MacBook:~ enesturan$ gcc
    clang: error: no input files
    Eness-MacBook:~ enesturan$
  • Moustacheur kullanıcısına yanıt
    Evet o linki onayladım fakat denemedim :)

    Uzak bağlantı ile yardımcı olmam zor.

    Benim Mac'ten örnek bir SS:

    Oda


    Gördüğün gibi, önce komut satırında (macOS'de 'Terminal.app' denen uygulama) deneme amaçlı bir C programını derleyip çalıştırabiliyor olmalısın. Bu adımı halletmeden XCode, Code Blocks veya Visual Studio ile hiçten yapamazsın.

    clang: error: no input files mesajdan da anlaşılacağı üzere giriş dosyası yok diyor yani helloworld.c gibi bir C dosyası yok demek istiyor olmalı. SS'te gördüğün

    gcc main_deneme.c -o main_deneme

    gibi komut satırında gcc ile deneme amaçlı ufak bir C dosyasını derlemeyi dene...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • @TRkronos elektrikli otomobil konusundaki yorumlarınızı ilgiyle okudum. Tayyörcülerin hamsi sürüsü gibi doluştuğu bir yerde akıllıca yorum yapmak zor olsa da onu yapmışsınız. Bizim sohbet odamıza da bekleriz. Arasıra günde bir bazen birkaç günde bir takılıyoruz az ama öz takılıyoruz:

    https://riot.im/app/#/room/#ulke-ve-dunya-gundemi:matrix.org

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    @TRkronos elektrikli otomobil konusundaki yorumlarınızı ilgiyle okudum. Tayyörcülerin hamsi sürüsü gibi doluştuğu bir yerde akıllıca yorum yapmak zor olsa da onu yapmışsınız. Bizim sohbet odamıza da bekleriz. Arasıra günde bir bazen birkaç günde bir takılıyoruz az ama öz takılıyoruz:

    https://riot.im/app/#/room/#ulke-ve-dunya-gundemi:matrix.org
    hani tıklıyorum ama gelemiyorum wünderşöncüğüm nasıl join olunuyor odaya

    Yardım et de geleyim yanına

    Oda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton Lavey -- 28 Aralık 2019; 12:44:51 >




  • @-xenon PM yanıtlayamam. Buradan veya YG bölümündeki
    https://forum.donanimhaber.com/pm-yanit-programcilik-yazilim-gelistirme--131793561-16

    konumdan veya
    https://riot.im/app/#/room/#jvm:matrix.org

    riot im deki JVM odamızdan mesaj gönder.

    @since2002 riot msj attım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 7 Ocak 2020; 16:11:39 >




  • @scarface51
    Tinnitus beyin ile yakından ilgili bir problem.Bende bir kerede 2 aşı birden vurulması beyindeki ilgili kısmı hasara uğrattığı için tinnitus 100% gitmedi, sadece önünü aldım. bu süreçte beynin sevdiği yiyecekleri yemek önemli. örneğin tereyağ, yağlı ve beyaz peynir, saf sızma zeytin yağı cok az ekmek, bol yağlı söğüş et, söğüş kuzu beyni. sigara , kahve ve bira yok. keyif verici madde olarak saf su ile incelttiğim viski (çikolata yanında) ve sabahları hindistan cevizi kurabiyesi yanında İtalyan usulü filtre kahve içiyorum. Okey bazen bira da içiyorum fakat Efes değil, Tuborg bazen. Genelde Carlsberg. Cunku o beyne en az dokunan hafiflikte ve tadı ve etkisi Tuborg kadar iyi. Internette bir ebook bir de makale gördüm, Tinnitus'u tamamen bitirdiğini iddia eden fakat onlara bakmadım cunku talihsiz biligisiz şekilde yediğim o 2 aşıdan sonra Tinnitus 'u baya kontrol altına aldığım için. Tinnitus açısından tam birşey diyemesem de, organik turşular da genel olarak vücuda iyi geliyor.doğal tuzlu ve iyi bakterili şeyler vücudumuza birşekilde iyi geliyor gibi. Patates cips ve sucuklardaki Monosodyum Glutamat / MSG'den uzak durmak gerekli. Tinnitusu geç, retina daki hassas kılcal dokuyu bozup kör yapma potansiyeli var!

    https://www.linkedin.com/content-guest/article/we-may-have-discovered-potential-remedy-tinnitus-spencer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 10 Ocak 2020; 20:12:28 >




  • vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim sağolun :)
  • riot im odamızda gelen giden yeni kimse yok. SS:

    Oda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.