Şimdi Ara

Ofis içi telefon santrali kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yurtiçinde ve yurtdışında müteahhitlik yapan bir şirkette çalışıyorum. Bulunduğumuz bölgelere prefabrik ofisler kuruyoruz. Ofislerdeki çalışanlar kendi aralarında iletişimde olabilsinler diye telefon santralleri kuruyoruz. Bu konuda çok bilgimiz olmadığından ne tür ürünler seçeceğimizi bilemiyoruz.

    Bizim amacımız sadece ofis çalışanlarının birbirleriyle iletişim kurması, dış hatları arama ya da dış hatlardan gelen aramaları kabul etme gibi özellikler lazım değil. Bu işlemler için zaten sekreterimiz oluyor ve onun da ayrıca bir telefonu bulunuyor.

    Ortalama 20-24 personeli birbirleriyle iletişime bağlıyoruz.

    Telefonlarda ekstra özellikler istemiyoruz, numara kaydetme, arayanı gösterme gibi. En basit, üzerinde sadece numara tuşları bulunan telefonları kullanıyoruz. Konferans çağrı gibi özelliklere de ihtiyaç duymuyoruz.

    Bizim ihtiyacımızı karşılayacak olan tipte santraller hangileridir? Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Zira piyasadaki satıcılara bütün taleplerimizi detaylıca anlatmamıza rağmen ısrarla bize çok pahalı ve özelliklerinin binde birini kullanmayacağımız çözümlerle geliyorlar.

    Şimdiden teşekkürler...







  • Bildiğim kadarıyla 3 tip santral var.

    Analog: fct kullanırsanız(dis aramalar icin)ucuza konusuyorsunuz. Arayan numarayı göstermez. (eski iş yeri?de bundan vardi)

    Ip: normal internet hattı kullanır ama.santrali çok pahalidir(genelde dolar biriminden satilir). Bildiğim kadarıyla bunda kurum.ici(x şube, y sube) sınırsız konuşma süresi var. Içerisi için daha az maliyetli olabilir.

    Hybrid: analog ve ipnin karışımı. Ne ucuz ne pahalı. Ikisinin ortası.



    Ben sadece analog kullandım. Diğer ikisini de teklif aldığım firmalardan ogrendim. Hybrid 11bin tl, ip santrale de 8bin dolar demişti adam. Tabi biz iç ve dış hat olarak 10ar tane istemiştik. Analog santral eski bir sistemdir. Hybridi iyi araştırmanızı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Analog olan bize daha uygun gibi görünüyor.
  • aspolat kullanıcısına yanıt
    Selamlar ;

    Analog ile ofisler arası ücretsiz arama ve direk dahili kısa kod ile arama işlemini nasıl yapacaksınız? Ilk yatırım maliyetinin çok yüksek olmaması açısından bulut santral sistemleri sizin için ideal olacak gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspolat

    Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Analog olan bize daha uygun gibi görünüyor.
    Selamlar;

    Pm gönderdim yarın iletişime geçerseniz sizi gerekli altyapı firmasına yönlendirebilirim.
  • Ekipman'dan kuruluma her türlü yardımı veren kaliteli bir firma olarak (eğer arıyorsanız tabi) Ctcomm'u tavsiye ederim. İletişimden irtibata geçip bilgi alabilirsiniz. Bir kaç yerden fikir almak isterseniz bu da bir seçenek olabilir. Ve kaliteli bir seçenek olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.