Şimdi Ara

Okul Birinciliği mi Açık Lise mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 12. sınıf sayısalım. Bu yaz 11'i ve TYT'yi hallettim Son bir aydır da 12. sınıf sayısal konularıyla uğraşıyorum, ilk dönem konularını bitti sadece biraz daha test çözmem gerekiyor o kadar .

    Okulu tamamen zaman israfı olarak görüyorum. Özellikle de sınavda hiçbir işime yaramayacağı halde görüyor olduğum almanca, ingilizce, din kültürü, felsefe, inkılap, edebiyat, beden gibi dersler iyice canımı sıkıyor. "Genel kültür" diyerek kendimi teselli de edemiyorum sonuçta müfredatın ne kadar kalitesiz olduğu ortada. Tüm bunlardan sonra açık liseye geçmeyi düşündüm ama bir ihtimal okul birincisi olabilirim. Bu ihtimal uğruna her günümün 10 saatini çöpe mi atmalı mıyım bilemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetcan59 -- 2 Eylül 2023; 8:31:16 >



  • Kardeşim 3 gündür kimse yazmamış. Çok bilinçlisin söylediklerini düşününce hak verdim sana. En değerli şey zaman ve o dersler zaman kaybı çünkü doyurucu içerikte değil. Yine de açık liseye geç demek içimden gelmedi.
  • Cevabın için teşekkür ederim. Etrafımda tavsiye alabileceğim herhangi biri olmadığı gibi ailemi de ikna edemiyorum. Günlerdir açık liseye geçmenin artı ve eksilerini düşünmeme rağmen aileme bundan bahsettiğimde, anında "Olmaz öyle şey, okulsuz olur mu? Hem açık lise diploması bir işine yaramaz." diyip geçiştiriyorlar. Ne yapacağımı bilemiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.