Şimdi Ara

Okulu Dondurup İstediğim yere geçmek istiyorum. İçinden Çıkamadığım Kararlar ve belirsizlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Başlamadan önce istediğim, başladıktan sonra aşırı zorlandığım bir bölümde okuyorum. Anladım ki hiç bana göre değil. İkinci sınıfım ve ilk gittiğim zamanlar şehire ve okula alışamadım. Bu sebeple de alttan güz döneminde 3 dersim var, pek arkadaşım da olmadı. Geçen aylarda aile baskısı sebebiyle bulunduğum şehire 45 dakika arası olan bir üniversiteye yatay geçiş yapmadım ve pişmanım. Şu an "ne yapmak istiyorsan onu yap" diyorlar.


    Bu yıl okulu dondurup 12 sene boyunca okulda öğrenemediğim İngilizcemi (A2-B1 gibi bir seviye, ama B1 diyemem) geliştirmek istiyorum. Bunun yanında bu sene çalışıp para biriktirmek istiyorum. Etrafımdan "1 sene dondurursan okuldan soğursun" tarzı dönüşler aldım. Ben çok sosyal bir insan değilim. Hayatım boyunca samimi 2-3 arkadaşım olmuş, ve bu bana yetmiştir. Kız arkadaşlarımla da çok sorun yaşıyorum. "Çok karamsarsın, eğlenmeyi, keyif almayı bilmiyorsun" gibi sözler çok duydum. Aslında keyif almadığımı söyleyemem, sadece onların keyif aldığı şeylerden keyif almıyorum. Ben sakinliği seviyorum. Bir yere oturup çay içip tek bir insanla saatlerce sohbet etmeyi seviyorum. Bunları yazmamın sebebi işin içinden çıkamam. Fikirleriniz belirtirseniz memnun olurum, Herkese iyi günler dilerim.









  • Kizlar konusunda icinden geldigi gibi davran. Yoksa mutsuz olursun. Sen de kafana gore bi kiz bulursun. Fakulteyi zorlaniyorsun diye birakma, birakacaksan meslegi yapmak istemedigin icin birak.

    Bence dondurursan sogumazsin, ben hic ara vermeden bitirdim, simdi keske ara verseydim diyorum, bu sefer mezun olduktan sonra cok uzattim bazi seyleri. Bir daha gelmeyecek en guzel yillarin ziyan olmasi da cabasi. Kimse bir yere kacmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.