Şimdi Ara

Opel Astra 1.3 CDTİ H Kasa Easytronik Araç İçine Gelen Çözümlenemeyen Ses!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba,

    zorunlu olarak ve mecburen hepimiz hayatın akışına devam etmek durumundayız. Ülke olarak herkese geçmiş olsun diliyorum...


    2010 model Astra 1.3 CDTİ H Essentia Comfort easytronic yarı otomaik şanzımanlı modelini aldım. Araç 157.000 KM'de.


    Araç içerisine gelen garip bir ses var. 3-4 Ustaya gösterdim. Birisi volant, diğeri şanzıman bilyesi olabilir dedi. Diğerleri direksiyon hidrolik pompası vs vs. Çözen olmadı. Genel tanı; sorun olmaz, kullanmaya devam et.


    Ancak, yüklediğim ses dosyasının son kısımlarına doğru siz de dinleyince anlayacaksınız garip bir ses var. Ve bu ses, motor sıcak ya da soğuk fark etmeksizin her zaman, her viteste, tüm hızlarda var. Şiddeti azalmıyor, artmıyor. Vites geçişlerinde sarsıntı yok, yumuşak geçiyor ısındıktan sonra.


    Ne yapabiliriz? Bu aracı kullanan ve yaşamış, kullanmasa da bilgisi olan değerli forumcuların yardımına ihtiyacım var. Ses, araç içinde duyuluyor, kaputtan pek anlaşılmıyor. Özellikle pedalların olduğu kısımdan daha net geliyor.


    Ses dosyasının özellikle 15. Saniyesinden sonra çok net belli oluyor. Sesin arkasında motor sesi, ön kısmından gelen uğultu gibi olan ses, bahsettiğim garip ses.


    NOT: Araç İstanbul Büyükçekmece mevkiinde. Bildiğiniz, çözer dediğiniz ustaların isimlerini söylerseniz götürebilirimde.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsans91 -- 16 Şubat 2023; 16:23:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.