Şimdi Ara

opel astra 2013 termostat problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese.
    Aracım Astra J 1.6 2013 model 115 beygir benzin/lpg 35000 km'de. Yakın bir zaman önce ekranda bir kaç kez "Aracınızı en kısa zamanda servise götürün" yazısı çıktı. Bir kaç kere de aracı sabah ilk çalıştırdığımda araç uyarıyı gösterip fan motoru hızlı bir şekilde çalışmaya başladı. Aracımı servise götürdüm. Yetkili servis aracı bilgisayara bağlayıp termostat değişecek dedi ve parça fiyatı 400-500 tl civarı dedi.

    Aracı alırken uzatılmış garanti de satın almıştık. Servis bu arızanın normalde uzatılmış garantiye girdiğini ancak lpg olduğu için garanti kapsamına girmeyeceğini söyledi.

    Sizlere sormak istediğim; LPG ile termostat arızası arasında bir bağlantı var mıdır? Termostat değişecek ise bu fiyat normal midir? Adana da tavsiye ettiğiniz servis var mı?


    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese iyi forumlar.







  • Ne alakası varmış lpg ile termostatın, çoğu kişi lpg olmasna ragmen değiştirdi.
    Sakın işin peşini bırakmayın başka bayiye gidin orada deneyin, yinede olmzsa opel merkeze mail atın.Servislere karşı biraz baskın konuşmaya çalışın lütfen

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin90

    Ne alakası varmış lpg ile termostatın, çoğu kişi lpg olmasna ragmen değiştirdi.
    Sakın işin peşini bırakmayın başka bayiye gidin orada deneyin, yinede olmzsa opel merkeze mail atın.Servislere karşı biraz baskın konuşmaya çalışın lütfen

    Geçmiş olsun

    Cevabınız için teşekkürler.
    Opel Merkezi aradım bu konu ile ilgili onlarda servisin söylediğini desteklediler. Biz araca lpg takılmasını önermiyoruz, muhtemelen garanti dışı kalır, dediler.
    Servisin Opel merkezle yazışma yapması lazımmış ve bunu hafta içi saat 5 ten önce yapabiliyorlarmış. Haziranın sonlarına doğru aracı servise götüreceğim. İnşallah bu problemi garanti kapsamında halledebilirim. Aksi takdirde boş yere 700 TL garanti uzatma parası vermiş olacağım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.