Şimdi Ara

opel astra aldım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aranıza yaeni katılldım. 2 gün önce sıfır astra sedan 1.3cdti enjoy plus paketli aracı aldım. ruhsatı felan cıkarttım sıra kaskoya gelmişti ama bayi faturaya plus ibaresini koymamıs. doğal olarakta ruhsatta da böyle bişey yazmıyo. kasko yaptırmak iistiyorum ama aracımı enjoy olarak kasko yapıyolar. arasında arac dğeri olarak fark var. opel distribitörü aradım araç orda da plus görünüyo. şimdi ne yapmam lazım fatura değiştirilebilirmi. ki değişirse ruhsatta değişecek. yada kaskoyu enjoy olarak yaptırsak bu sefer içindeki donanım lar kasko dışı kalacak. Allah göstermesn kaza durumunda ölmezde sağ kalırsak ödemeyi ona göre yapacaklar. başına böyle bişey gelen varsa ne olur acil yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekür ederim. bide buu ara araç alan varsa ruhsatında plus felan yazıyomu



  • Kaskolar poliçeleri katı kurallara bağlı değil okadar.Acentaya donanımı belirtirsin olur biter
  • Fature ile değil ruhsatınızla birlikte kasko yaptırmak için müracaat ederseniz sorun kalmaz.Sattığım aracım 2010 modeldi kasko poliçesine yanlışlıkla 2009 model yazmışlardı kasko yaptırdığım yerle irtibata geçtim düzelttirdim bi sorun olmaz düzeltirler.Bu arada aracınız hayırlı olsun.
  • sıfır araba aldım ruhsatta motor gücü bile yazmıyor:d beygir ps yani. Bir de astra kullanıyorum oda ruhsat'da otomatik olduğu geçmiyor:) takma oluyor böyle şeyler, olsun varsın plus eksik kalsın.
  • İsteselerde yazamazlar çünkü kasko değer listesinde enjoy plus diye bir model yok(bkz. Kasko Değer Listesi). Astra Hatchbackler için de konfor paketli yazmıyor mesela. Ama şöyle bir şey var zaten plus yazmayan halinin kasko değeri ödediğin paradan fazla oluyor. İstiyorsan ekliyorlar ekstra parçaları poliçeye ama para isteyebilirler belki.

    Not: Ruhsatta KW cinsinden yazıyor motor gücü, en azından bizimkisi öyle :)

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kensai-X -- 22 Mayıs 2011; 20:58:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanusl

    arkadaşlar aranıza yaeni katılldım. 2 gün önce sıfır astra sedan 1.3cdti enjoy plus paketli aracı aldım. ruhsatı felan cıkarttım sıra kaskoya gelmişti ama bayi faturaya plus ibaresini koymamıs. doğal olarakta ruhsatta da böyle bişey yazmıyo. kasko yaptırmak iistiyorum ama aracımı enjoy olarak kasko yapıyolar. arasında arac dğeri olarak fark var. opel distribitörü aradım araç orda da plus görünüyo. şimdi ne yapmam lazım fatura değiştirilebilirmi. ki değişirse ruhsatta değişecek. yada kaskoyu enjoy olarak yaptırsak bu sefer içindeki donanım lar kasko dışı kalacak. Allah göstermesn kaza durumunda ölmezde sağ kalırsak ödemeyi ona göre yapacaklar. başına böyle bişey gelen varsa ne olur acil yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekür ederim. bide buu ara araç alan varsa ruhsatında plus felan yazıyomu


    hayırlı olsun ne kadar aldınız?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.