Şimdi Ara

Opel Astra J kasa Nisan Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bayi 1.6 benzinli edition modeline 48000 TL son fiyat anahtar teslim diyor.
    internette ikinci eline millet 47000 istiyo.
    sifir alınır mı 48000 e bu aracı kullanan var mı?
    48000 Aracın anahtar teslim fiyatı
    +100 TL park sensörü
    +100 TL kartel koruma
    +250 TL Krom cam çıta
    +2200 Landirenzo tüp ruhsata işli sıfır bayiçıkışlı
    +1900 TL navigasyon

    Hangilerini ekletmek mantıklı?



  • Hocam selamlar daha önceki mesajımı buraya kopyalıyorum....

    Mahogany Kahverengi olarak sıfır almıştım.(neptün mavi yada mahogany kahverengi tavsiye ederim) Amerikaya gelmek zorunda kaldığımdan satmak zorunda kaldım.

    Aracı alınca önce navigasyon sonra BRC LPG takdırdım (LPG fotoları bu sitede mevcuttur)http://forum.donanimhaber.com/m_76156269/f_//tm.htm#99697264 Ankarada şehir içi düzgün kullanımda ekonomikti uzun yolda da ekonomik. ama çok deli sıkışık trafiğe girmedim desem yeridir. belki ağırlıktan dolayı emsallerinden 1 litre fazla yakıyor olabilir ama kullanıma başlayınca o farka değer. Araç tank gibi hissettiriyor.

    Yol tutuşu harikaydı. Araç adeta yola yapışıyor virajlarda kayma kolay kolay olmuyor(watt bağlantı mevcuttu) ayrıca ESP Plus standart. Cruise control kullanımı çok rahattı. Motor devir saati arttıkça araç şahlanıyor. Tek sevmediğim yanı 5 vites olması idi yüksek süratlerde motor bağırmaya başlıyor; hem ses hem yakıt artıyor ve 6.vitesi arıyorsunuz. yanlış hatırlamıyorsam araç 120km de giderken (navigasyonda 115 idi doğrusuda zaten navigasyondur) 3100-3200 devir bandında ilerliyordu.

    Bagajı 370 litreydi ama lpg den sonra alan küçülüyor. LPG de meşgur sübap sorunu varmış lakin ben lpgde 12000km kullandım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Yalıtımı güzel. ama bir daha aynı araçtan alsam sırf 6. vitesi için 1,4 turbo alırdım. Son olarak inanın tadı hala damağımda. Fiyatına göre harika bir araç.




  • Hocam subap sorununu kafanıza takmazsanız LPG öneririm sonuçta daha az maliyetli. navigasyon olarak bir sürü marka model var bayidekilere mecbur değilsiniz (iyi araştırın astraya özel forum sitesinde örnekleri mevcut) hem ucuzunu hem daha kalitelisini bulabilirsin; benim navigasyonum olmazsa olmazımdı ilk taktırdığım cihazdı. navigasyonda arka görüş kamerası olduğundan park sensörüne gerek yok. yan ayna çıtasını kesinlikle tavsiye ederim. kartel koruma ben taktırmadım ama taktıracaktım. bu arada arkalarda hoparlör yok size tavsiyem çok para vermeden bir çift pioneer, alpine, sony, jbl gibi markalardan taktırmanız (100-150 tl)
  • astranın bu kasası tip olarak güzel yol tutuşu güzel fakat benzinli olmasına ragmen motor sesi fazla duyuluyor genel yalıtım olarakta fena sayılmaz test sürüşü yapın derim..
  • Arkadaslar sport manuel 136 dizel icin 66500 fiyat aldim ,nasil fiyat uygunmudur sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capkinersin C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aracı 21 nisanda Reis otodan teslim aldım.
    Opel astra 1.4 140bg turbo otomatik aldım. ve Anahtar fiyatı 60.600 tl ye manuel için fiyat biraz pahalı
  • Kampanya bitti ama fiyatlar hala aynı.nisanda aldığım fiyatı dün de aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.