Şimdi Ara

oto ses sistemi tavsiyesi beklenmektedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhabalar.
    Yeni aldığım peugeot 206 model aracımın ses sisteminden memnun değilim. Yeni , orta yollu bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat yapacağım sistemde bagaja subwoofer koymayı düşünmüyorum yalın kaliteli bir ses alsam bana yeter.Bass seslerini de almak amacıyla Kapılara mid takımı koymayı düşünüyorum coax olmadan tiz seslerde sorun yaşarmıyım bilemiyorum amfi kullanabilirim sorun yok. Arkalar 13 cm önler 16 cm. Önerilerinizi beliyorum.

    Ana ünite PİONEER DEH-X2750UI

    Şimdiden teşekkürler...



  • Amfi + Component takmanızı tavsiye ederim. 4 kanallı bi amfi + 2çift component. Bütçenizin 500 liradan aşağıda olması bu 3 parça için kötü sonuç doğurabilir.
    Güzel bi 16CM component takımı ile subwoofer'a çok ihtiyaç duymazsınız eğer titreşen araba meraklısı değilseniz..

    http://www.atakantuning.com/16-Cm-Komponentler,LA_329-2.html#labels=329-2

    JL Audio ve Infinity component'leri tavsiye edebilirim bu sitedeki 16CM'ler arasından
  • 2 çift komponent ile kaliteli ses alabilirmiyim ayıracağım bütçe 800 tl civarındadır. Ayrıca marka olarakta öneride bulunabilirmisin amfi ve komponent için ? Kaç yollu kaç ohm yada watt gücünde amfi alsam uygun olur. Bu konuda bilgili olmadığım için yardımlarınızı talep ediyorum. Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
  • Selam, componentlar bas vermez üst freq hoparlorudur çok mid/tiz bir ses oluşur aracınızda bazı markalar var focal K2 gibi özel yalıtımlı kapılarda bas alanabiliyor ama sizin bütceniz buna yetersiz. Size tavsiyem 1takım component ve bir takım 6*9 hoparlor olabilir alt freq değerleri düşük olan 6*9ları araştırın anca bu şekilde verim alabilrsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe34 -- 3 Kasım 2015; 2:22:57 >
  • Merhaba tesisat işini ne yaptınız?bende sizin durumunuzdayim onun için sordum.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-komple-set-ismail-berke-den-full-plusfull-sony-203159416/detay bu set nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anilsoyuguzel A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarında söylediği gibi; bazı komponent hoparlör çeşitleri üst frekans için çalışır zaten bass sesi subwoofer vermektedir. Diğer komponent ise bass ve tiz seslerin detaya ayrılması için bass verebilmektedir. Diğer bir husus,, ön kapıların 16cm arka bağaj bölümünün ise 13 olması iyi olmamış. Bass ses ön kapı izolasyonlu değilse dış çevreye dağılır ve oluşmaz.. bagaj kapalı kutu olduğundan Bass sesler daha verimli olur.. Marka hoparlör alırsanız anfisizde bass sesleri arabanın içinde alabilirsiniz. arkaları 16cm veya oval yapabilirseniz faydası olur. 16 veya 20cm nin vereceği bass yoğunluğunu 13cm veremez. çünkü bass ses geniş hacim ister..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.