Şimdi Ara

OTOMATİK AZ YAKAN ARAÇ ÖNERİSİ !!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Merhaba;

    Eşimin de kullanacağı için otomatik bi araç bakıyoruz. Genelde tavsiyeler 2. elden ziyade 0 araç almam yönünde özellikle de B sınıfı araçlar üzerine oluyor. Elimde nakit 35 lira var, kredi ile beraber 50 bine kadar çıkabiliyorum. Hemen hemen bütün B sınıfı araçları inceledim. Aracı ilerde tamamen eşime bırakacağım için tasarım performans kadar önemli bi kriter. Eşimin en çok beğendiği araç 208 1.2 82 hp robotize Yarı Otomatik Allure, fiyat olarak 50 bin diyor bayi. Aracın tasarımı, donanımı gerçekten çok güzel ve kaliteli. Motorla ilgili de çok sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Beni düşündüren tek şey ise şanzımanı. Vites geçişleri dsg, edc, powershift ile kıyaslanmayacak kadar yavaş. Ben aracı çok kullanmayacağım için araç bana sorun çıkartmasın yeter.

    208 ile ilgili özellikle Yarı Otomatik kullanıcı yorumlarını ve muadili araçlardan sizin tavsiyeleriniz ve nedenleri nelerdir?







  • Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG Comfortline 53.500 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde kullanım için seat toledo 1.4 tsi dsg aldım. Aldığımda 23.000 kmde idi. ŞEhiriçinde 7.5Lt yakıt tüketimi. İkinci ellerin fiyatı size uygun. Yeni çıkanlar euro 6 motor 1lt daha düşürmüşler tüketimi. 1.4 TDi çıktı çok az yakıyor ama pahalı fiyatı. Arabanın kullanımı vites geçişleri hızlanması vs çok iyi. Bagaj da aile kullanımına uygun.
  • Peugeot 208'e 50 bin. Şahsi düşüncem; hocam paranıza yazıktır ya. Başka marka mı kalmadı 208 düşünüyorsunuz. Şahsen peugeot yerine kendini daha kanıtlamış araçlara bakardım.

    Yarı otomatik, robotize şanzımanlar ile ilgili diyeceğim şey uzak durun. Citroen'in yarı otomatiği, ve Oper'in yarı otomatiğini biliyorum. Çok konforlu değiller, belirli viteslerde kararsızlıkları oluyor, sıkışık trafikte özellikle rahatsız ediyor. Citroen'de bu özellikle çok, 1-2 vites arası çok kararsız şanzıman. Tam otomatiğe yönelmek bence daha mantıklı.

    Tüm B sınıfına baktık ve 208'i beğendik diyorsunuz o nedenle B sınıfı diğer araçları önermenin çok faydası yok diye anlıyorum ama B sınıfı olarak; Polo, Fabia, Ibiza, Corsa, İ20, Jazz, Getz, Yaris, şu araçlar arası herhalde Getz ile 208'i aynı yere koyarım.
  • Opel yeni Corsa 1.3 CDTI ecoFlex 95 hp MT-A, Dizel (otomatik vites)
    PERFORMANS - TÜKETİMMaksimum Hız(km/s) 182 0 - 100km/s Hızlanma(sn) 13,5
    Şehir İçi Yakıt Tüketimi (lt/100km) 3,4
    Şehir Dışı Yakıt Tüketimi (lt/100km) 3,0
    Ortalama Yakıt Tüketimi (lt/100km) 3,1
    Menzil (km) 1452 CO2 Emisyonu (gr/100km) 83 Çevre Standardı Euro6
    1.3 motor + vergi Avantajlı :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 corsa 1.3 cdti manuel kullandım
    50 liralık mazotla İstanbul yoğun trafiğinde 250km yol gitti
  • Arkadaşlar, b sınıfı otomatik araç düşünüyorduk fakat bir türlü b sınıfı araçları sevemedim. Hemen hemen tüm b sınıf araçları incelememe rağmen içime sindiremiyordum hiçbir aracı. Nihayet 2012 model 1.6 tdi elegance+prestij paket superB aldım. Her geçen gün ne kadar doğru karar verdiğimi anlıyorum. Herkese iyi forumlar...
  • hocam bende corsa kullanıyorum. ,izin gibi büyük bir araç almayı düşünüyorum. kullandığınız araç ile ilgili yorum yapar mısınız vede neden süperb . oktavIa değil... 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir haftadır emaneten kullandığım 2005 model 150 bin km de full donanıma sahip tüplü Hyundai Sonata km de 19 kuruş yakmakta. Sonataların otomatiğinde arızaya şahit olmadım. Fiyatları ise gayet iyi, 30 bin TL civarı.
  • Suzuki swift 1.2 gl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model 208 aracımız var.Az yakıyor. Şanzımanına alışmak biraz zaman alıyor.Malzeme kalitesi fena değil.Sürmesi zevkli.Bayan için olabilir.
    Getz tam otomatik vardı satıp 208 aldık.memnunuz.Süspansiyon falan daha üstün.Akrabalarımda 2006 corsa var arada kullanıyorum. corsa daha iyi bence.şanzıman, yol tutuşu, konfor olarak bakarsak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.