Şimdi Ara

Otomatik MPV önerisi- touran, C-max, Zafira, Scenic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi scenic'te otomatik vites dedik mi, dizel şansı kalmıyor. Yurtdışında satılan 2.0 Benzinli modelleri olsa hiç düşünmeden alın dicem ama benzinli modellerle aracı doldurursanız da bu sefer de sollamalarda istediğiniz kıvraklığı yakalayamacaksınız, ki bildiğiniz üzre zaten otomatik vites, aracın gücünü ciddi oranda törpüleyen bir sistem. O yüzdenhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2004-honda-cr-v-2-0-es-executive-siyah-51491779/detay/

    Bunu tavsiye ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: diablopaşa


    FSİ motorların atak olmadığını belirtmiş arkadaşlar. ben performans delisi değilim ama yinede az biraz kıvrak olsun isterim. lpg ekonomik olsun diye takmayaı düşünüyordum. sonuçta sattığım civic'de lpg vardı ve dinamo verilerinde beygir kaybı yoktu (teleflex). fsi motorlarda dsg varsa temizini bulursam düşünebilirdirm. bugun bir gelişme yaşandı. buradaki vw özel servisine gittim. ve onlara touran'ı sordum. iyi araçtır fakar Türkiye'de tutulmadı, ikinci eli neredeyse yoktur dedi. Tavsiyem almamanızdır dedi. yine de alıncaksa dizel olanlarının tercih edilmesini söyledi. sonuçta aracı aldığım zaman götüreceğim servis "abi güzel hemen alın" der diye bekledim fakat söylenenler bunlar.

    iş iyice karıştı. artık performanstan da geçtim dizel yada lpg takılabilecek en azından sollamarda beni terletmeyecek bir MPV arıyorum. Otomatik olacak arkadaşlar. bütçe 35'e kadar üstü yok. çıkmıyor.

    vazgeçtiğim scenic bile "olur mu" diye düşündüklerim arasına girdi.







    Sayın diablopaşa kardeşim bundan 3 ay önce 1.6 fsi motor golf plus kasa trip. aracımı sattım, araç tavsiyesinde bulunurken şu iyidir bu kötüdür diyecek kadar genel oto tecrubem yok ancak fsi kullanan biri olarak bazı gözlemlerim var..

    1. Fsi kesinlikle orta yaş ve üstünün alıp ağır ağır gideceği bir motor , normal kullanımda ş.içi 42-43 kuruştan aşağı düşmezsiniz.

    2. Plus kasa golfü çok sevdiğim için lpg taktırmayı aylarca araştırdım fsi için gönül rahatlığıyla uygulanacak lpg sistemi yok, piyasadakilerde çok az tasarruf sağlıyor.

    3.Benim blf kodlu motorda 97 oktan kullanmam gerekiyordu, plus kasaya 1.6fsi sollamalarda kesinlikle tehlike arz ediyor, yolda 1.6 fsi touran veya fsi passat görünce vah vah diyorum.

    Benden arabayı alan kişi babasına satın aldığını söyledi , plus kasa golf inanılmaz rahat bir araçtı ancak 1.6 fsi yakıtı öldürdü beni, nacizane tavsiyem mpv sınıfı yüksek olduğu için yol tutuş açısından esp olmasına bence dikkat edin. Bende şu aralar araba bakıyorum bütçe 35-40 arası tavsiyeleri bekliyorum ben de.




  • TT46, tourandan vazgeçtim tamamen bakmıyorum artık. golf plus!a baktım onda da seçenek (dizel) yok gibi. otomatik ve MPV araç olarak şu an sadece c4 picasso'ya yoğunlaştım. bütçem 35'e kadardı. aracımı bir fazlasıan elden çıkarınca bütçem 36'ya dayandı. şimdi temiz bir c4 picasso bakıyorum. tabi şu an ikinci eller tavan yapmış durumda. en azından temiz ve yorulmamış bir araç bulabilirsem alacağım. c4 yorumlarını okudum genelde şanzumandan şikayetçi olan yok. memnunlar. içi de çok hoş. hayırlısı artık. en azından alacağımız aracı kararlaştırmış olduk.
  • Aracı aldığınız zaman resimlerini de koyarsınız artık
    Hayırlısı olsun inş istediğiniz gibi bi araç bulursunuz.ben c-max kullanıyorum şiddetle tavsiye ederdim fakat edemiyorum çünkü otomatik vitesi yok malum.
  • aracı bulabilir misiniz bilmiorm ve temsili olarak bulduğum ilandaki araç da sizin bütçenizi biraz aşan bir model ama tam da sizin istediğiniz özellikleri yansıttığını düşünüyorum.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-sharan-idda-ediyom-bulamazsiniz-tam-bir-aile-araci-29225817/detay/

    dizel, 1.9,130 beygir 2003 model ama 8 hava yastığı, esp gibi güvenliklerle de dolu olan ısıtmalı soğutmalı deri koltuklar gibi de lüx özellikleri de cabası, sadece fikir oluşturması bakımından ve araç sahibi de biraz yüksek söylemiş sanırım fiyatı çünkü manuelleri 29-31 arası gidiyor. Belki sıkı bir pazarlıkla da alınabilinir.

    Hocam bir de şuna bakabilirsiniz

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tertemiz-espace-44752478/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-otomatik-50271571/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-espace-2-2-dci-bva-privilege-5-kisilik-51311887/detay/


    Bunlara ek olarak daha önce de düşünülmemiş olarak

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-sharan-volkswagen-sharan-1-8-t-highline-en-dolusu-33805578/detay/

    bu da olabilir biliyorum ford ve sharan eski modeller 2003 falan ama oldukça lüxler fordun galaxy'si şu an 90.000'den başlayan fiyatlarla satılıyor sonucunda.

    Ve bunları da koyma amaçlarım hem lüx hem de düşündüğünüz fiyat aralığında ve oldukça güzel araçlar ve bütün ihtimalleri göz önüne sermek istedim. Çünkü konuşmamız boyunca hiç bu modellerin isimleri geçmedi sharan,espace,galaxy.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 10 Haziran 2011; 12:52:25 >




  • Ocaktan beri 2006 renault scenic dci 80'lik dizel kullanıyorum. Araç ağırlığı 1465 kg.
    Artıları Oldukça konforlu ve geniş.Privilage donanımı içi çift renk. Direksiyon vites ve kol dayama deri kaplı.Yağmur far park sensörleri var.Elektronik park freni var.Dijital klima,elektrikli ayna,far yükseklik ayarı gibi donanımlar ve fazlası mevcut.Bazı modellerde bulabilirsen esp var.Bendekinde yok.Özellikle koltukları çok rahat yanları deri kaplı.Soğutmalı torpido var.Karartmalı dikiz aynası,kapı içi aydınlatma lambaları, start stop kartlı sistem,araçtan uzaklaşınca kilitliyor,yan camlar filmli güneşten koruyor.Özellikle eşya koymak için çok göz var.Kol dayamayı kaldırdığın zaman elinin altında açılıp kapanan bir torpido gözü daha var.Koltuk altlarında çekilen çekmece gibi gözler var.Kapı içlerinde yine kapanıp açılan kutu şeklinde gözler var.Bagaj çok geniş.Arka koltuklar fonksiyonel.Elektronik göstergeler.Dahası var oğlu var işte.
    Eksileri ise motorun gürültülü çalışması ve özellikle klimayı açınca yokuşlarda hantallaşması.Hızlanma o kadar iyi değil.Ama yakıt tüketimi gayet iyi az yakıyor.
    Bendeki 5 ileri manuel ama 100 hp olanları (dizel) varmış 6 ileri olan onlar biraz daha iyidir.




  • merhaba arkadaşlar, bir araç buldum almak üzereyim. 2008 model araç ve 70binde. herhangibir sorunu yok. tanıdıkların tanıdığı gibi. grand picasso 37bin liraya anlaştık. sizce fiyat makul mu yoksa fazla mı? internet fiyatlarına bakınca makul ama internet fiyatlarının da uctuğunu düşününce.

    saygılar..
  • 1.6 benzinli otomatik Scenic'i unut bence.. 4 sene kullandım. Eşşek bile daha performanslıdır.
  • Scenic alacaksan Manuel Alcan..Otomatik Vites 4 vites oldugu için 110 geçtinmi araba Eşşek gibi bagırıyor...
  • quote:

    KafasıGüzel Tarih 14 Haziran 2011; 16:00:46
    1.6 benzinli otomatik Scenic'i unut bence.. 4 sene kullandım. Eşşek bile daha performanslıdır.

  • Sonuç ne oldu acaba ne aldınız merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.