Şimdi Ara

OTOPARK.Com daki AND Focus RS i Pert Etmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
5
Favori
37.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu adamlara karşı kurulmuş ödeme neyim alan troll timleri ekipleri falan olması lazım, yoksa mümkün değil bu kadar düşmanlık yapılsın. Yukarıda hararetli bir delikanlı malzemeleri kontrol etmesini falan sevmemiş, nabacak alıp laba götürüp kimyasal analiz mi yapacak kontrol için? Nette bir sürü oh olsun şeklinde yorum. Koysan kamera karşısına kekeçliğin tarihin yazacak bir sürü ipsiz sapsızın yaptığına bak hele. Allah akıl fikir versin bu hasetçi millete.
  • Eren TEKİN'i saygı ile anıyoruz. Yol tutuş felan derken yutkunacaksın...
  • bunların da bu haline hastayım, eskiden çok takip ederdim arda muhip murat lı zamanlar ve öncesinde, kurumsal olunca beğenmedim, ama bakıyosun kurucu ford u patlatmış haberi ekşi den alıyoruz ama kurumsalız ? zerre kurumsal değil şu haliyle ergen instagram profili anca, kendi olaylarını gizlemeler filan, biri ayrılınca da aynı olaylar vardı hep, sevemedim bu halleri
  • Hırsızın hiç mi suçu yok
  • Sadece bu adamların testlerini izlerim ve zevk alırım. Eleştirenler türkçe test kimden izliyorlar acaba? Saffet in garajını mı sürekli öven tek bir kötü yanını söylemeyen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Malum şahısın şöförlüğü baya kötüydü zaten, ayrıca her test ettikleri araca çat çut vurması, tırnaklarını geçirerek bakması fln, gerçekten görmemiş biri olduğunu da yansıtıyordu. Otopark'a yakışmayan bir adamdı kısaca, Otopark'ın o kadar az abone sayısı olmasının da sebebi zaten.

    Kabak ve Sinan orayı her türlü idare ederler. Geçmiş olsun tabi ki.


    Ayrıca Intercity aracı 30.000TL'ye veriyorsa, bana buradan mesaj atabilir hemen nakit cash para satın alabilirim o haliyle.

    Zengin olduğunu belirtmenin başka bir yolu yokmu. cash paraymış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyelim ki and kötü şoför.. Hanginiz m5,911 yada focus rs kullanıp yolda tutabildiniz? Laf ederken ayna bakalım,üzülmeyelim.



    Geçmiş olsun and arkadaşımıza

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle burayı okuyacaktır çok geçmiş olsun And.

    Bir çok çekemeyen kazandan ötürü sevinmiş ve sana olan kinlerini dışarıya vurmuşlar.

    Buda ne kadar başarılı olduğunu gösterir ne demiş atalarımız meyve veren ağaç taşlanır.

    Tekrardan geçmiş olsun.
  • Bu kazanın kötü şoförlükle ne alakası var? And'ın kaçıncı pist deneyimi bu. Sizin mantıkla bakarsak kaç yıllık ralli pilotları, F1 pilotları da kaza yapıyor. Onlar da mı sürmeyi bilmiyor yoksa?

    Bırakın bu işleri. Kaza yaptıkları viraj 8'inci viraj, ölüm virajı gibi. F1 tarihine geçen sayılı virajlardan.

    Geçmiş olsun. Araba konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasarı otopark karşılayacaksa durum vahim

    ben carviser,otomobil dünyam,otopark gibi kanalları takip ederim hepsinede aynı mesafedeyim izler geçerim kimsenin fanı funu olmam umrumda değiller.Bence and ın şöförlugu bu tür araçlar için yetersiz,benim gibi standart bi sehir içi sürücüsü.Mesela clio cup da yarışan arkadaş veya faik bu tür araçlara aşina kişiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka M5'le yan vermeye benzemiyormuş değil mi RS'i yolda tutmak
  • Pistte kaza ile kötü şöför olunuyorsa formula 1 deki pilotlara bosuna milyon dolar veriyor firmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anchowy61 -- 28 Eylül 2016; 20:30:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh ahh böyle canavar gibi arabaları kullanmayı hak eden binlerce insan varken neden acemiler şoför koltuğuna oturur anlamıyorum, araca yazık..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nekadar saçma ve kompleksli yorumlar görüyorum adamın bugüne kadar ne bir falsosunu gördüm nede bukadar anlatıldığı gibi anormal davranışları. And'ı çıkar otopark'ın yarısı gider. Otoparkı çıkar türk oto inceleme sitelerinden önemli bir aktör eksilmiş olur. demekki bukadar kompleks kokan yorumlar hep karşı rakiplerin adamları başka türlü gerçekten izahı zor bu düşmanlığın.
    Oraya çıkıp araç pert edebilecek cesareti gösteriyorsa demekki kendisine güveniyor buna hiçkimse karışamaz. Her araç pistten çıkar yok filanca aracı pistten çıkarmışta yok direksiyona tırnak geçirerek bakmışta nekadar garip ifadeler bunlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenene göre aynı gün caddelerde gazlamışlar kırmızı ışıklarda durmamışlar
  • Hakarete varan yorumlar olmuş. Dikkat edelim yazdıklarımıza.Gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • And kim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pistte patlarsın olur sorun değil ama asıl mesele şu caddede kırmızı ışıkta durmama saçma sapan hareketler yapma meselesi.
  • Anlaşılan 30 km/s hızla gidilip katalog okunan testleri özlemişiz ki And ve Otopark'ı beğenmez olmuşuz. Hoşunuza gitse de gitmese de, Otopark şu an en iyi üç otomobil inceleme platformundan birisidir. Birkaç hatası ve falsosu olabilir, ama bu durum And'ın sözde otomobil test ettiğini sanan broşür okuyucusu güruh ile kıyaslanamayacağı gerçeğini değiştirmez. Otomobili limitlerde kullanmanın bu tip riskleri var tabiki, dünyanın en iyi F1, WRC, NASCAR v.b pilotlarının da zaman zaman bu tip talihsizlikler yaşadığı ortada. Üstelik 8. Viraj otomobilin tutuşunu ve dengesini son derece zorlayan, aerodinamiyi sorgulayan bir viraj. Görüldüğü üzere otomobil limitlerdeyken en küçük bir hatanın bile telafisi yoktur. Kendisine geçmiş olsun diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yorumlara bak yazık. And ı her zaman samimi buluyorum, en azından düzgünce inceleyip deneyimlerini paylaşıyor. Şöförlüğünede laf atanlar yarış pilotları o zaman hiçbirşey bilmiyorlar, malum kaza yapanlar filan var içlerinde. Geçmiş olsun. Ne kadar düşmanlarıda varmış, adamlar bir işe soyunup size karşılığında bir şey istemeyerek araba tanıtıyor, yaranamıyorlar, üstüne bir de düşman ediniyorlar pes vallahi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.