Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Geçmişten Günümüze En Etkileyici Grafiklere Sahip Oyunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar(Alkan, Gökhan, Talha ve Ersin) sizi seviyorum harbiden iyiki varsınız benimle aynı kuşaktan aynı kafadan sizin gibi güzel adamların varlığı beni daima mutlu ediyor , ve şunu söylemek istiyorum.
    'Oyunlar sadece grafik değildir'

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pc için ilk defa exclusive Dediğimiz üst Düzey grafikli oyun Crysis(1), hem grafik bakımından , hemden oynanış bakımından çok tatmin ediciydi . Sahildeki kablumbağlar , kuşlar , yengeçler, denizin berraklığı , herşey üst düzeydi .

    (Sonradan rezil ettiler sormayın).

    Half Life 2 çıktığında da aynı hissiyatlar mevcuttu.


    Bana sorsanız Prince of Percia , shadow of Clossus , ico , gibi yapımlar çıksa grafikler falan düşünmeden aldığım oyunlar.

    Limno indie oyun OLMASINA rağmen grafik olmamasına karşın farklı şeylere kafa yorduraraknoynatan bir oyundu mesela.

    ... Birbirinin Kopya ve grafik oyunlarından çok oyuna çekeçek yenilik ve hissiyat yaşataçak unsurları koysalar bukadar tatava olmayacak.

    Şahsen ps2 günlerimi özlüyorum.(hala)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konsolun oldugu yerde iyi grafik konuşulamaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • god of war
  • Güzel oyunlara değinmişsiniz,ancak bence bu konuya en güzel örneklerden biri olan final fantasy serisine de değinmeliydiniz.Çünkü ff zamanının en iyi grafiklerini kullanmaya çalışan başarılı bir seriydi.Bana göre FFXII ile başlayan serinin kötü gidişatının nedeni grafik veya görsellik değildi.Hikaye,sunum ve karakterlerdeki eksiklerden kaynaklanıyordu.Zaten FFXII bugün bile bakarsınız sizi görselliğiyle,zengin dünyasıyla sizi etkiler.Serinin önceki ana oyunlarına bakarsak beni en çok etkileyen oyun dünyalarının eşsiz bir yapıya sahip olması,karakterlerin sunumu,açık dünya oynanışı ve bu açık dünyada her köşeden ayrı bir detay çıkabiliyor olmasıAyrıca,çok önemli bir özelliği de şu an the walking dead serisinden aldığım bir duygu olan;bir grup insanın bir aile gibi zorlukların üstesinden gelmeleri hissiyatı vermesiydi.Turn-based sistemini çağ dışı bulan,ve sadece aksiyon odaklı oynanış dinamikleri isteyen,çeşitliliği istemeyen insanların çok olması maalesef benim için ff gelecekte eski güzel günlerine dönücekmiş gibi gelmiyor.Daha çok söylecek lafım var ama uzatmak istemiyorum...

    Resident evil serisine değinmek istiyorum RE 1 remake'ini oynadım ve bana o eski resident evil oyunlarında yaşadığım yalnızlık,korku ve çaresizlik hissiyatını yaşattı.Bence oyunlardan eski tatları alamamamızın nedeni büyüdüğümüz için kaynaklanmıyor,en azından bu sorunun cevabını almış oldum.

    Son olarak Devil May Cry serisine ve son çıkan oyununa değinmek istiyorum.DmC başka bir stüdyo tarafından yapılmış ve oynanabilirliği çok iyi olsa da önceki DMC oyunlarıyla yarışamaz.Çünkü boss savaşları çok yavan,yaratıcı bosslar yok,hikayesi klişelerle dolu ve karakterler silik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • şu ana kadar en iyi grafikli oyun ;the order 1886
    en iyi grafikli araba yarışı: driveclub

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Max Payne 2 de yılına göre bombaydı bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre oyundaki görsellik her zaman ikinci plandadır. Grafiklerden çok oyunun nasıl bir oynanış mekaniği ve içerik sunduğunu merak ederim. Geçmişte(PS1-PS2 dönemleri) bana göre güzel oyunlar vardı. Crash Bandicoot, Resident Evil, Ico, Shadow of the Colossus, Prince of Persia, God of War(Herkese göre değişir) ve Final Fantasy. Hem grafik açısından hem de oynanış ve içerik açısından mükemmel oyunlardı. Zamanına göre de iyi grafiklere sahiptiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 22 Mart 2015; 19:48:25 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Böyle bir başlıkta konsollar -3 ile başlıyor bi kere :D Taa 2007 deki crysis i bile geçemeyen oyunlar var. Onu bırak şuanki yeni jenerasyon konsollar bile PC nin grafik gücüne yaklaşmış değil. Order falan hikaye. konsollar hala 30 fps den kurtulmaya çalışıyor buna rağmen 60 fps oyun çok az. biz 4k ya geçtik 60 fps yıllardır görüyoruz :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bayılıyorum bu çocuğun saçmalıklarına .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hemen nintendo örnek veriliyor nintrendo çocuk kitlesi niye battlefield gibi gerçekçi yapmaya uğraşsınlar ki hem konsollarının da donanımı düşük isteseler bile gerçekçi yapamazlar :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 22 Mart 2015; 23:03:33 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps2 döneminde hiçbir oyunun grafiğine takılmadım.Son zamanlarında ise AA eksikliği gözüme çarpıyordu.Bugün PS4 kullanıyorum AA eksikliği aynen devam...Anlaşılan konsollarda giderilemeyecek bir sorun.Oynanış olaraksa her yeni çıkan oyun eskiyi aratıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. lise yıllarımdan bu yana takip ediyorum BSC'yi ve Talha ağabeyi kendi ağabeyim kadar çok severim, çok sempatik ve dünya görüşünü bana yakın bulduğum bir insan. Bunca yıl hiç eleştirmedim ve sizi en ufak bir eleştiri ile üzmek istemedim ama her yayınınızda, her programınızda sürekli ülkemizin oyuncularını, ülke insanımızı eleştirir oldunuz. Her programda yapar oldunuz bunu. Ağabeylerim ne gerek var? Erdinç ağabeyin olduğu zamanları hatırlayın hiç böyle şeyler yapmazdınız ve öyle geliştiniz, güçlendiniz. Oyun dünyası gelişiyor ve sizde bu akımla gelişeceksiniz ama sürekli bu tarz eleştirilerinizle gelişiminizi yavaşlatmayın. Zaten o eleştirdiğiniz insanları eleştirerek değiştiremezsiniz, inatla devam ederler. Siz başka şekilde devirmelisiniz bu duvarı eleştirerek duvara tuğla koymalarına yardım ediyorsunuz sadece. Siz çok güzel insanlarsınız; hani yolda çok popüler biri görsem ve o sokaktan sizde geçiyor olsanız ben sizin yanınıza gelir fotoğraf çekilmek isterim, siz öyle güzel ve önemli insanlarsınız. bu program için diyeceklerim ise EA ve Ubisoft dünya üzerinde çok satıyor yani sadece ülke insanımız değil tüm dünyadaki yeni nesil öyle, grafik ve popüler kültür. Son olarak editör ağabeyler bizi bu saçma düşüncelerde olan oyuncu kardeşlerinizi değişterecek olanlar sizsiniz, biliyorum iyi niyetinizle bir şekilde eleştirerek bunu yapmaya çalışıyorsunuz ama başka bir yol deneseniz size de zararlı stresten heba ettiniz kendinizi. Bence beğenilen yönleri ve eksik olan yönleri (hem oyun hem kitle için) vurgulayarak bir nevi subliminal :) mesajlar ile değiştirin bu kitleyi. sen şusun sen busun diyerek siyasilerden bir farkımız kalmıyor. Haddimi aştıysam affola teşekkürler güzel programdı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • bir oyunda herzaman gameplay yani oynanabılırlık.. grafıkten veya hikayeden daha önemlidir.. aldıgınız zevki o belirler.. tabıkı geri kalan öğeler kötü olmasında .. grafıge abanılacagına.. daha güzel bir oynanış için ugraşılabılır..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayansame

    Eski oyunlardan aklıma şimdi gelenler. Ve siddetle remake yapilasi oyunlar.

    Kunio Kun Nekketsu serisi, özellikle (dodgeball, goal 3, voleybol)
    Balloon fight,
    psx (Tyco R/C Assault With a Battery-digimon world)
    gran turismo 2
    hard truck 18 wheels
    warcraft 3
    age of mythology
    empire earth
    dungeon siege 2

    güncel yada çıkacak bir oyun söylecek olursam. Firewatch (grafik tarzıyla , atmosferiyle beni çok etkiledi)

    age of mythology şoyle yeni nesil grafiklerle falan oynadigini dusunsene enfes ya umarim yunan mitolojisi uzerine grafikleri ve oynanisi guzel aaa yapim cikarda oynamayip yaninda yatarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grafik grafik diye algı oluşturdunuz herkeste millet artık oyunları grafiklerine göre değerlendiriyor nerde o eski cod oyunları grafikleri normal olmasına rağmen hikayesi ve oynanabilirliği o kadar iyiydi ki 7-8 kere bitirirdi herkes aynı oyunu tadı hala damağında kalırdı.

    En basit örneği nfs serisi grafik grafik diye her sene daha kötü oyun çıkartıyor nerde undergroundlar nerde most wanted

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo ve microsoft game studios'un remake oyunlari yapilmali.
    Mythologynin cevre tasarimlari,binalari hala harika gozukuyor. Extended editon dan fazlasi gerekti:/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basollo.Bianchi

    hemen nintendo örnek veriliyor nintrendo çocuk kitlesi niye battlefield gibi gerçekçi yapmaya uğraşsınlar ki hem konsollarının da donanımı düşük isteseler bile gerçekçi yapamazlar :D

    gece gece iyi güldürdün, nintendonun kitlesi çocuklarmış.

    Şu platform oyunu=çocuk oyunu ön yargısını yıkın bir kere.Ya da Nintendo hakkında zerre fikriniz olmadan yorum yapmayın.Nintendo grafiksel olarak gerçekçiliğe önem vermez zira, platform oyunlarına bir kere gerçekçilik gitmez.Zelda gibi masalsı bir oyuna da aşırı gerçekçilik gitmez, Xenoblade'ın zaten jrpg çizgisinde olmasından dolayı ona da gitmez.Pokemon'u zaten aşırı gerçekçi yapamazlar, bir real time battle'ı rpgsi gelse bile gitmez.Ayrıca BF'yi çocuklar Nintendo'ya göre daha çok tercih ediyor.Bende BF oynuyorum yani bunu yerme anlamında söylemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 23 Mart 2015; 16:37:32 >




  • mesajım dursun .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.