Şimdi Ara

OYUN OYNANDIĞI İÇİN GARANTİDEN ÇIKAN SAMSUNG S8 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
12
Favori
53.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tvlerinde amoled panel kullandığım modellerinde Samsung 10 yıl garanti veriyor piksel yorgunluğu mu dersiniz ne dersiniz o muhabbetten dolayı. Telefonlarda da olması gerekliydi. Samsung müşteri kaybetmeye devam etsin bakalım. Huawei aldı başını gidiyor :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş her markada sorun çıkıyor teknik servisler ürünlerden bozuk ne yapacağız biz bu ülkede anlamıyorum ki :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassin2016

    4 yıldır HTC One M8 kullanan birisi olarak amoled yorumlarını okurken tuhaf hissettim hem de amoled ekran olmayan bir telefon alayım diye düşündüm.



    Vita da bazı oyunlarda siyah yükleme ekranı olunca izler çıkıyordu demek bu olaydanmış. Oled ekran o da...
    Lg nin ve bazı üreticilerin ürettiği ips panellerde de bu sorun var.
  • sana da aynini yapmislar :) 1 sene garantisi bulunan s7 edge imi ses problemi nedeniyle servise gonderdim. 1300TL istenince şok oldum. ghost screen varmis ta kullandigim uygulamalardan kaynakliymis bak sen. ekrandan hicbir sikayetim yoktu. raporlarina baktim ghost screen dedigi ekranin sol kosesinde ufacik bi cizgi var. normal kullanimda gozukmuyor bile ve fiziksel bi hasar degil. gelen telefonlarda direk buna bakiyorlar ve 1mm bile iz cikarsa garanti disi sayiyorlar yani tezgahi kurmuslar



    hemen tuketici hakem heyetine basvurdum iadesi icin. 3 ay civari oluyor. kararin cikmasini bekliyorum. karar ciktiginda sana da bi ornek olmus olur. hayatim boyunca samsunga sempatim oldu. ilk telefonum samsung. suana kadar 10 telefon aldiysam 9 u samsungtu. 1 sene garanti icin kac yillik musterilerinden oldular. samsung almayin aldirmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf.agcadag Y kullanıcısına yanıt
    samsung'un oled/amoled televizyonu yok.

    qled'ler oled değil va paneldir.
  • Samsung alarak hatayı siz yapmışsınız. Geçmiş olsun ne diyelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note edge kullanıyorum. 4. yılı bitecek. Sadece oyun değil, edge ekranı ve bildirim ekranı da yanık yapıyor. Şimdi bu durumu nasıl açıklayacaklar? Hadi benimkinin garantisi bitti geçti. İlk 2 sene aktif kullanan arkadaşlar olacaktır. Onlara ne diyecekler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problemle karşılaştım ve servisle bayağı kavga ettim. Baktım olmayacak ekran fotolarını renkli bir şekilde çıktı alıp şikayet başvurumla beraber tüketici hakem heyetine verdim.

    Bakalım ne gibi bir sonuç gelecek 15 gün oldu bu İşlemi yapalı hala bekliyorum. Umarım olumsuz bir cvp gelmez. Bu tarz bir konu Avrupa veya ABD de yaşansa firmayı öttürürler. Maalesef bizim ülke yol geçti hanı . Firma müşterisini dilediği gibi mağdur edebiliyor. 10 yıldır kullandığım iPhone’dan Samsung a geçiş yapma düşüncelerim vardı. Fakat kıyamet kopsa asla Samsung telefon veya bir ürününü almam.

    Kalite önemli ama servis kısmı kaliteliden daha önemli malı sattım alan düşünsün artık mantığıyla hareket etmek 21. Yüzyılda ne demektir yahu...

    Son olarak servis raporunda 3. Part uygulamalardan kay hata diye birşey belirtmiyor. Sadece kullanıcı kaynaklı fiziksel hata yazmışlar. Hem yalancılar hem dolandırıcılar bende gerisini siz söyleyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kaziik giriyor bunların hoşuna gidiyor. Garantisi var diye 2 kat fiyat ödüyorsunuz . Kaazzzikk yemekten hoşlanıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimde s8 kullanıyor, birgün telefonda dikkatimi çekti ekranın üzerinde değişik renkler oluşmuş, servise götürdüm yenisini verdiler aynı gün içinde. Yer: isviçre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten yurt disinda garanti kapsaminda mi diye kontrol ettim, yorumlar samsung'un burn in olayini garantiye almadigi seklinde cogunlukla. bu konuda durum net. OLED denilen ekranlar satan kisi (uretici degil, magazadaki satmak icin her seyi soyleyen seleman) bir tarafini yirtsa da burn-in denilen olayi eninde sonunda yasar. nedeni de aydinlatma teknolojilerinin belirli bir omurlerinin olmasindan kaynaklanir. verilen kullanim omru de genelde ilk gun parlakliginin %80 ini korudugu sure olarak verilir. Bu sure zarfinda calisan aydinlatma bileseni giderek parlakligini kaybeder. OLED ekran temelde birkac milyon aydinlatma elemaninin bir araya geldigi bir bilesen. haliyle bu ekrandaki calisan LED ile calismayan LED in maksimum parlaklik degerleri gittikce farklilasir ve bir sure sonra arada belirgin bir parlaklik farki olusur. bu durum sokaktaki basit LED panolarda bile yasanan bir olaydir ve teknolji henuz bu olayi temel seviyede cozebilmis degil.

    Bu baglamda, uretilen her oled panelde bu durum ortaya cikacagini dusunursek bunun hata olarak degil, teknolojinin bir eksikligi olarak degerlendiriyor ureticiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 19 Aralık 2018; 15:7:40 >




  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    apple candır diye düşünüyorum daha garantiye gitmedim ama bendede şu şekil problem oldu Telefon 8 Plus bu ay sonunda ilk senesini dolduruyor.

    OYUN OYNANDIĞI İÇİN GARANTİDEN ÇIKAN SAMSUNG S8
    OYUN OYNANDIĞI İÇİN GARANTİDEN ÇIKAN SAMSUNG S8




  • Kuzenimin s8 i 2 defa garantiye gitti iki defa ekran değişti yine aynı sorun tekrar ediyor kaçışı yok amoled panellerin üretim kalitesiyle daha doğrusu üretim kalitesizliği ile alakalı bir durum zira eski amoled panelli wave 1-2 telefonlarında bu tarz problemler yoktu!



    Samsung ve amoled savunucusu Erdi kardeşimize selam olsun paneller ileri mi gitmiş geri mi acaba konu hakkında bir yorumu olacak mı?

    @fx57

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar AMOLED ekranlar uzun süre aynı görüntü kaldığında yanarlar. Ben de S7 Edge sahibiyim hiç bakmadım ama eminim kullanıcı kılavuzunun bir yerinde bunu yazıyordur. Bu sebeple ekranı hiç kapatmadan saatlerce oyun oynarsanız ekran yanığı oluşur ve servis de -haklı olarak- kullanıcı hatası der.

    LG OLED televizyonlarda da durum aynı şekilde. Komik ama onda da saatlerce aynı kanalı izlememeniz tavsiye ediliyor:) O yüzden OLED olan herşeyde bu durum geçerli.

    Yurtdışında bu durumu garanti kapsamına alıyorlarsa elbette mailiyetini göze alıp yapmış olabilirler. Ve elbette bu durum bize karşı yapılmış bir ayıp. Bu ayıpı kınıyorum elbette ama önceden belirtilmiş ise garanti kapsamı dışında tutmaları normal.
  • Geçen cumartesi günü amoled yanığından dolayı ümraniye samsung servisine telefonumu verdim aynı zamanda batarya şikayetimi de ilettim. Pazartesi günü ekran ve batarya değişti, hemen teslim ettiler. Telefonumun garantisinin bitmesine 1 hafta kala oluyor bu işlemler. Bendeki amoled yanığı google haritalardan kaynaklanıyordu.
  • Konudan tamamen bağımsız yapacağım yorumu. Tabiki de arkadaş haklıdır. Ekranını değiştirmeleri gerekir.

    ekran yanığı hakkındaki yorumların ilk 5-6 sayfasını okudum. Note serisinde çok fazla yaşanan bir durum değil galiba. 2014 Ocaktan beri Note3 kullanıyorum, yoğun şekilde bir nesnenin ekranın aynı yerinde durması şeklinde şeyler yaşadım. ama böyle burn-in gibi ekran yanığı sorunum olmadı hiç, ya da etrafımdaki özellikle Note serisi kullanıcılarda görmedim. S serisinde NOTE serisine göre kalitesiz malzeme mi kullanıyorlar acaba? o yüzden mi note serisi telefonlar daha pahalı acaba? Note serisinde şaşmam yine ben. şimdi alsam biraz bütçeyi zorlar note9 alırım.
  • hani onlarin elmasi varsa bizim samsungumuz vardi demek o da yokmus

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    8 plus'ta OLED değil IPS ekran var. IPS ekranlarda nadir karşılaşılan bir durum ekran yanması.

    Yani sizin durumunuz Apple'ı daha kötü gösterirken siz övünüyorsunuz.

    Apple kullanıcılarının teknolojiden ne kadar anladığını gösteren muhteşem bir örnek oldu, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.